Умоглядна аргументація чому @Jesus Christ має шизофренію

Їбать

У меня не покупать!
Повідомлення
225
Репутація
818
Вподобайки
595
Бали
349
skitzo.jpg

1. Jesus Christ говорить що у нього СДВГ. Код хвороби 6A05 із МКБ-11, в Західних країнах цю хворобу лікують метамфетаміном.
  2. Jesus Christ спілкується російською мовою, а не українською. В Росії МКБ-11 не признають а значить психіатр такого діагнозу йому не поставить, бо не має такого в книзі з усіма можливими діагнозами в принципі.
  3. Jesus Christ має шизофренію або біполярний розлад особистості
  4. ??????????????????????????????????????????
  5. PROFIT

Не думайте що це стосується одного тільки Jesus Christ по дослідам яким я довіряю зараз таких 5-10% просто на моїй пам'яті один він про це сказав.

Я думаю що причина в MTV соцмережах для дівчаток.​

A la ой хтось написав тобі камєнтік терміново відволічись від того чим ти зараз зайнята скоріше прочитай і дітям по девайсу виділи сучара хай покоління альфа (уже бета) таким буде на 90-95%. Поговоріть зі мною про це за чашечкою кратому.

На случаи важных переговоров.jpeg
Ты военным не передке,которые на русском общаются ,тоже не забудь предьявить.Очередной зрадоеб кастрюлеголовый)Уже и страны нет ,а они все с мовой носятся)Рогуль обыкновенный)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Любой гражданин Украины имеет ПРАВО свободно и ВЕЗДЕ говорить на русском языке, согласно статьи 10 Конституции Украины Статьёй 10 Конституции Украины установлено, что: - в Украине ГАРАНТИРУЕТСЯ свободное развитие, использование и защита русского, других языков национальных меньшинств Украины.

Что здесь відбувається

Очередной зрадоеб кастрюлеголовый)
Тема не про це
Повідомлення об'єднано автоматично:

я думаю шо в усіх бідах винні оці ваші «інтернети»
Коли людина узагальнює то помиляється в 100% випадків.

да всьо хватить бєса гнать

Переглянути вкладення 53041
Ты военным не передке,которые на русском общаются ,тоже не забудь предьявить.
20240824-164619.jpg

Эти уебки даже представить неспособны (или способны), что свободное владение языком противника - это преимущество, а в некоторых случаях необходимость.
Очередной зрадоеб кастрюлеголовый)Уже и страны нет ,а они все с мовой носятся)Рогуль обыкновенный)
Псевдопатриоты-мономовы — это враги мира и предатели родины разжигающие ненависть внутри общества.
dcbef60c30e4241936132243151c5a5e.jpg

Любой гражданин Украины имеет ПРАВО свободно и ВЕЗДЕ говорить на русском языке, согласно статьи 10 Конституции Украины Статьёй 10 Конституции Украины установлено, что: - в Украине ГАРАНТИРУЕТСЯ свободное развитие, использование и защита русского, других языков национальных меньшинств Украины.
bbl.._✍️

Тема не про армовірну повісточку, ще раз повторюю. Те що Фóма сказав про Ярьóму більш характеризує Фóму, аніж Ярьóму.
Я ж просив спочатку випити чашечку кратому - а потім спілкуватися. ^_^

Тема не про армовірну повісточку, ще раз повторюю. Те що Фóма сказав про Ярьóму більш характеризує Фóму, аніж Ярьóму.
Я ж просив спочатку випити чашечку кратому - а потім спілкуватися. ^_^
О чём?
./\_.._../\.
👁️¿👁️
.: . () :. .

Останнє редагування:
Переглянути вкладення 53040

1. Jesus Christ говорить що у нього СДВГ. Код хвороби 6A05 із МКБ-11, в Західних країнах цю хворобу лікують метамфетаміном.
  2. Jesus Christ спілкується російською мовою, а не українською. В Росії МКБ-11 не признають а значить психіатр такого діагнозу йому не поставить, бо не має такого в книзі з усіма можливими діагнозами в принципі.
  3. Jesus Christ має шизофренію або біполярний розлад особистості
  4. ??????????????????????????????????????????
  5. PROFIT

Не думайте що це стосується одного тільки Jesus Christ по дослідам яким я довіряю зараз таких 5-10% просто на моїй пам'яті один він про це сказав.

Я думаю що причина в MTV соцмережах для дівчаток.​

A la ой хтось написав тобі камєнтік терміново відволічись від того чим ти зараз зайнята скоріше прочитай і дітям по девайсу виділи сучара хай покоління альфа (уже бета) таким буде на 90-95%. Поговоріть зі мною про це за чашечкою кратому.
Я точно знаю что во всем виноват ебучий тик ток и аниме

Китайцы сожрали их души

Исус шиз, никто из здравых людей свою жизнь за других не отдаст

Терпеть не могу нормальных людей, психи рулят

Про что вообще речь в этой теме ? Что Фриц - псих? Так тут все психи кто когда то альфу по носу запустил ) А бляха вообще здоровых людей найти на таких форумах - большая редкость )

Назад
Зверху Знизу