Украинизации на форуме - быть?

Меняем язык представленных ниже пунктов на украинский?

• да

• нет

• мне все-равно

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Я скажу вам свою думку, яка є тількі моєю по праву народженя і нікого не стосується:
- я роозумію російську мову ідеально і читаю так же, пишу не дуже, але до чого я веду - я рахую правильним зробити все українською мовою, так як всі форуми в інших країнах оформленні на державних мовах, а для тих хто не розуміє української, зробити переклад, я ж думаю не складно це зробити, тис більше для такого потужного форуму!!!
Просто, якщо хтось не розуміє української то, як так виходить, що вони живуть на Україні і не розуміють державної мови, я в Чехії працював і знав їхню мову, поверхнево, але я там працював не багато часу, але розумів
Admin я вважаю, що українізувати форум це дуже правильно!!! ИМХО
та всі тут розуміють, просто виходить по-дефолту російська на форумі, або дуже крива українська, можна було б ввести повноцінно переклад.
Не думає, що назва розділів суто українською щось докорінно змінить. Різниця в назві розділів буде мінімальною і непомітною
Я свою думку вже сказав бро зверху пост

1751689931610.png
Даже не сомневался что тема перерастет в политсрач, а голоса поделятся примерно пополам :troll-(138):

Ти про, що який політ срач, тобі тяжко спілкуватися зі мною українською мне с тобой на руском не тяжело
Як ти можеш помітити я голосував за 3 варіант. І ще ось
с детства хорошо владею как русским, так и украинским
Я вільно можу змінити мову в залежності від співрозмовника, мені не принципово. Але однаково крінжую як з тих хто вважає російську мову чуть не головною нашою проблемою і якщо всі заговорять українською то війну ми виграєм, так і з тих хто ненавидить українську і принципіально спілкується тільки російською
Повідомлення об'єднано автоматично:

Спизданул, так спизданул, аж Конфуция дали :aiwan-lol: :aiwan-lol: :aiwan-lol:

Виссарионович
а чому я в Україні маю читати російською от для мене поясніть
потому что в Украине много русского языка и наверное проблема в том что ты думаешь что это проблема

нет никаких русских, все русские это когда то выехавшие украинцы забывшие свое происхождение
там всьо складніше, вікі каже, шо всіх розумово відсталих і психічно хворих з усієї Русі висилали в ссилку на болота;там вони розмножилися і заснували росію

Виссарионович

потому что в Украине много русского языка и наверное проблема в том что ты думаешь что это проблема
Я думаю, що мені однаково хоть на китайському розмовляйте, але живеш в Україні то розумій і спілкуйся, чому я маю розуміти вас , а ви мене ні

Як ти можеш помітити я голосував за 3 варіант. І ще ось

Я вільно можу змінити мову в залежності від співрозмовника, мені не принципово. Але однаково крінжую як з тих хто вважає російську мову чуть не головною нашою проблемою і якщо всі заговорять українською то війну ми виграєм, так і з тих хто ненавидить українську і принципіально спілкується тільки російською

Спизданул, так спизданул, аж Конфуция дали :aiwan-lol: :aiwan-lol: :aiwan-lol:
Та мені реально хоть китайською
Але форум має бути українізований

Соболезную все тем, кто непонемает украинский язик нет у меня руской клавиатури...вот потому и пишу так
Учите украинский язик
Вчіть українську мову вона вам ще знадобиться

Учите украинский язик
Вчіть українську мову

Більша аудиторія користувачів народилися і живуть в Україні - тому чудово володіють мовою. Бо саме нею навчалися в школах, отримували освіту, та працюють. І твій заклик Вчіть Вчіть, в мене викликає лише бажання ще раз на памʼятати, що ми повинні залишатися людьми, поважати одне одного не вказуючи кому і як потрібно жити, під впливом штучного конфлікту,
Мова — це інструмент. А свобода, правда і гідність — це суть.

Останнє редагування:
Як можна не знати мови в країні якій народився та живеш?
та можна, я працював в Мелітополі лікарем пару років, багато персонажів не розуміли, що я говорю, просили на рос перейти.

та можна, я працював в Мелітополі лікарем пару років, багато персонажів не розуміли, що я говорю, просили на рос перейти.
Судя по своим словам нам нужно радоваться что их теперь нет с (нами)

Розмова то ще таке, якось можна добалакатись, але форум це текстовий формат, а якраз основна проблема, що багато хто на одній мові то не особливо навчився його читати чи писати, а тут ще й на другій треба

Судя по своим словам нам нужно радоваться что их теперь нет с (нами)
та ні, нормальні люди, зі своєю ментальністю, я їх як українців сприймав, вони мене толерували. Були відморозки, але це виняток. На Західній Україні теж є дегани, але це виняток. Жили собі цілком адекватно, не без тьорок, але вживалися в межах країни. Потім шось переклинило. Хз шо, могли б собі і далі жити

Я підтримую це. Так як це суто український ресурс, дуже круто буде якщо все буде українською. Учасники хай собі спілкуються любою мовою, теми теж можуть бути різні, а от українського оформлення дуже не вистачає. Від того що тут вже багато чого українською, мені тільки серце гріє ❤️

Приветствую, оставьте людям возможность выбрать, без порождения конфликтов на почве языка, потому что к добру это никогда не приведет

Більша аудиторія користувачів народилися і живуть в Україні - тому чудово володіють мовою. Бо саме нею навчалися в школах, отримували освіту, та працюють. І твій заклик Вчіть Вчіть, в мене викликає лише бажання ще раз на памʼятати, що ми повинні залишатися людьми, поважати одне одного не вказуючи кому і як потрібно жити, під впливом штучного конфлікту,
Мова — це інструмент. А свобода, правда і гідність — це суть.
Моя ты радость❤️ 😘
Спасибо, что мне не пришлось всё это расписывать,)
Как же они все задолбали.. многие, даже великовозрастные, до сих пор дупля не отбивают, что это один корней всего того ужаса, что сейчас происходит... Натравливают народ друг на друга, так ведь проще управлять массами.
РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАСТВУЙ (С)
А всё потому что, как оказалось, много, малообразованных, не умеющих критически мыслить "гениев современности"

эта дискуссия на тему языка хорошо демонстрирует, что очень сложные и крайне деликатные вопросы так решать нельзя.

Назад
Зверху Знизу