Ukraina Columbia

sahuru

Гуру
Повідомлення
5 849
Репутація
8 521
Вподобайки
9 722
Бали
3 340

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Габбер в хату
Потыкайте🤝 поддержите малого,👍 нормальный плавильный цех устроил)

Мощь. Але нам до Колумбії тепер вирости треба

Мощь. Але нам до Колумбії тепер вирости треба
В якому сенсі?

В деяких регіонах Колумбії місцеві терористичні організації збирають людей і кажуть їм за кого голосувати. Якщо кандидат програє вибори, то їх всіх вб'ють. Почитай про AUC та FARC. Хоч і офіційно ці організації вже ліквідовані, але багато колишніх членів ще й досі активні: одні утворили такі самі парамілітарні групи, інші - просто пішли в кримінал.

Screenshot 2025-03-01 at 00.26.39.png
В якому сенсі?

В деяких регіонах Колумбії місцеві терористичні організації збирають людей і кажуть їм за кого голосувати. Якщо кандидат програє вибори, то їх всіх вб'ють. Почитай про AUC та FARC. Хоч і офіційно ці організації вже ліквідовані, але багато колишніх членів ще й досі активні: одні утворили такі самі парамілітарні групи, інші - просто пішли в кримінал.
я про список країн за рівнем людського розвитку і свобод. ми набираємо менше балів, ніж Колумбія

в Білорусі краще розвинена медицина і зп середня більша, ніж у нас все ж
Не знаю на рахунок медицини, і сумніваюсь на рахунок цього. Стосовно зп - правда.
Мене просто насмішило, що Білорусь вище за Китай.

в Білорусі краще розвинена медицина і зп середня більша, ніж у нас все ж
Еще там нет коррупции в таком проявлении как у остальных стран постсовка. В больницах, школах, на дороге) они в ахуе от того что за приём врача у нас надо заплатить.

В приципе похуй. Тут бы отстроится.. Кто если не мы?

Не знаю на рахунок медицини, і сумніваюсь на рахунок цього. Стосовно зп - правда.
Мене просто насмішило, що Білорусь вище за Китай.
в китаї дуже багато селян у відсотковому співвідношенні їдять хуй без солі

Назад
Зверху Знизу