А в тебе до цього епізоду були вагомі причини приймати нейролептики?дякую
я зараз нейролептики приймаю, але зробив пропуск і вживав через ~23 години після останнього прийому
думаю, це теж могло трохи зіграти
А в тебе до цього епізоду були вагомі причини приймати нейролептики?дякую
я зараз нейролептики приймаю, але зробив пропуск і вживав через ~23 години після останнього прийому
думаю, це теж могло трохи зіграти
стім є, але дійсно малопомітний. мене зазвичай маже шо піздєц і ліжко то моє все. не пробував його відпочившим, тому дуже важко рухатись, але як починаю — прикольноПздц, где вы там тот Стим от Сибири видели я хз, под такой жёсткой психоделической поркой как от Сибири, хуй его разбери стимит тебя мажет или нет, даже если да оно сильно не значительно, просто как на фоне, потому шо психоделия всё сбивает
Повідомлення об'єднано автоматично:
И после Сибири спокойно спал всегда ложился сразу
угуА в тебе до цього епізоду були вагомі причини приймати нейролептики?
аміньБро ти просто наркоман
Я не маю, звичайно права лізти в душу. Але я думаю, для декого (в тому числі і для мене) історія може бути повчальною, а для нашого вузькопрофільного спеціаліста Drug Psihiatr спростить анамнез/діагноз... якщо ти натякнеш чого тобі призначили їх на рік? Вже в свій час з наркотиками догрався, чи до цього жодного відношення не має?)угу
мені вони попередньо на рік прописані, але кожні три місяці моніторити стан у лікаря
Деякі речовини краще не "наздоганяти" а одним махом. Конкретно 2цб любить залишати пост-ефекти на наступний день та спонтанні фбкиі шо?! відпустило… залишились легкі візуали
Так це ж класика класична. От я наприклад я не курю цигарки, але під психотою хоч капітани блекі хоч сортове шишло - все падає у торбу і не відчуває дна, скоріше за все шишло в твоєму напасі було м1яко кажучи не 20%дунув дві банки зверху ііііііі…. і шишка не взяла навіть
не бачу, щоб просив порад у своїй розповідіпросто додік який із ніхуя заганя себе в напівекстремальну ситуацію, навчися відпочивати своє тіло і розум, жалюгіднику.
Пока непонятно)Так люди ви поняли что с им ето hppd или он на нейролептиках
Ага нада думать и ждатьПока непонятно)
сібірь після мєфу нормально залетілаКем надо быть чтоб психоделики с алкоголем мешать...
Сам пробовал после мефа Сибирь, это было ужасно... Вот у меня точно мозг после такого опыта поламался. Не представляю что после алкоголя было бы
умницадав сьогодні вночі по носу 10-11 мг 2сб після пари ревасиків
зловив якийсь тяжкий вхід, але в цілому отримав те, що хотів: приємне помазаньє та цікавий візуал
почало спускати, дав ще 5-6 мг
і шо?! відпустило… залишились легкі візуали і ахуєвша тяжкість в грудях
через деякий час було прийнято рішення нюхнути ще 5-6
нуль ефекту. взагалі. зовсім… навіть тяжкість відпустила. тільки дрель в ніздрі та горлі від маленького ліфту
при цьому кохану нагрібало кожного разу
дунув дві банки зверху ііііііі…. і шишка не взяла навіть
а траву я не курю майже зовсім, тому такого точно не очікував. зазвичай, гребе шо пізда
я щось зламав у своєму організмі(
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.