• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Тріп -репортт на профу альфи Speed Club

Альфу вообще ненавиджу,альфа це зло!
Люди не вживайте солі
альфа це зло!
Люди не вживайте солягу
Сам підсів с 1 раз
Хто хоче перший раз пробувати не робіть цього , а якщо спробували то більше не повторюйте

Мій перший трип репортаж

1 дал добро на пробу https://labrc.name/members/sc24_support.2289/
2 шоп Speed Club https://labrc.name/forums/speedclub-24-7-alpha-amph-xtc-shsh-opt-roznica-gotovye-klady-24-7.130/
3 вага 05 альфи білої
4 вага 80кг зріст 186см
Стаж вчивання 12 років(саме альфи 7)
5 скільки приняв 🤷‍♂️ На вигляд альфа трохи кристалів прикольно
6 За останні 48 годин фен з різний,альфа різна, алкоголь різний, свята вода. З 20 грудня швидкісна гонка в нікуди ☠️

Ну шо втикаю я на лабі під ранок чекаючи поки інший шоп вирішить питання з оплати. А тут знаходжу проби альфи Київ
Написав тому дядьку у в шапці профілю
Каже напише тг оператор
Я так і зробив, вибрав зручний район)далекоченько(
Аж через 2-3 дні забрав від того отримав фото с кордами зняв клад
Райчик Київський Виноградар
Приїхавши на місце все 👏 взяв пішов (чітко ізо прямо на точці заявленій кладменом )

00:00 Находу забиваю сігу. Як ніколи 🙅‍♂️ альфа туди не хотіла лізти але
00.05 Як закурив шо весь ліс 🌳 завоняв,а він мене в відповідь запаяв 😮‍💨 ну то таке (апвп) ж весь спект прихода альфи з цигарки (походу все ж таки багатенько в сіжку забив
00:10 З одного краю де я зайшов пройшов шлях на другий вихід там теж завтикав
00:20 поговорив по телефону
00:30 десь брожу говорю по телефону
ще якось жарко так
0:50 Визвав таксі чекаю,паралельно роблю оплаченого замовлення
Оперу щось там номер заказа
Кидаю скрин каже ему пофиг треба цифри
Нагрузився
1:00 їдем в таксі я викупаю шо воняю ск
Кажу на карчу частину а , інша частина готівка .
1:05 їдем все ще пробую зробити замовлення пишу данні все ок ✅
Блять дивлюсь не той номер 📞 написав
Швиденько пишу стоп . Фух опер відповів
Думаю четко бо фена ппц я не хватало
1:10 пробую закинуть таксисту на карту
С 5 спроби вийшло перекинути гроші ,він чотко говорив а я 1 цифру губив
1:15 вилажу с такс взаємного гарного дня и тп
1:20 залітаю на хату. Пью чаю. Думаю 🤔 щось давно не юзав альфу носом 👃
З фільтра такий ляп в праву 👃
1:25 ліфти як у альфи як завжди
1:30 починає діяти хобочуть трошки там трошки так
1:55 даю ще одну ніс 👃 ліфти
Лягаю в кровать. Лежачи ліфти запиваю чаем .
2.00 чую якийсь такий прикол наче эйфор
альфи🥴
2:15 лежу і бачу з закритими очима типу фільми назвем це так
2:50 доганяюсь ще трохи стегу
3:00 Піддогнало , лежу дивлюсь те саме з закритими очима думаючи коли приїде замовлення іншого шопу на фрекс
4:00пью пиво пару кружок. Шось нефіга не розширює сусуди ,треба була горілка)
5:00 туда сюда хобочуть в шось .щекаю замовлення все ще( ефекти альфи є норм ) навіть скажу перебрав
6. Забрав забрав свою доставку іншого магазу. Виявилось не те що очікувалось 😪 но то вже інша історія
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Ось такий девайс, точніше його частина якщо попаритись плотно то і накриє ніхуйово
Альфу вообще ненавиджу,альфа це зло!
Люди не вживайте солі
Сам підсів с 1 разу.
Підсумки

Альфа не сама вау але годиться
діалог с продавцем все чітко
Якість стелса гуд аде далеко від мого района.
Чисто зайшов в бот і оперу номер замовлення і через 5 хв покупка готова
Розмова з продавцем лабрк і тг сапорт 10
Місце кладу 4 (тяжкий лісок
Вагів нема але вважаю там було 0.5

Ну магазин можу рекомендувати
Альфа пвп згодиться !

Ой ви не знаете що зі мною було далі. Ойойо кому цікавой залакайте максимально і дайте репу) бо ще на рехаб поїду))

Альфу не можна вживати це правда наших реалій
Але люто торчим наші реаліі
Прикольный Трип🤣👍🌹🌹🌹

Тріп заєбісь як для солі) Мені не виходило ніхуя написати бо я тупо не поняв воно не пре мене так щоб прям було що описувати)) Ну взяв грам курнув побігав похоботився , за ніч граму нема, запаявся, отак посидів ахуєвший і ліг спати 😂
Люди, шо з вами. Як так перший раз і підсів. Зайшла тяга то понятно але треба контролювати себе і в межах розумного вживати так щоб це було чисто по фану.

Більше місяця її не курив от може грам впаде з форуму то попробую репорт написати. Але треба якось по мудрому шоб грам на пару днів розтягнути😂 але воно тіпа моментами коли в'ялий думаєш якби було йобнув би розігнатися а потім шлейфами ото відчуття запайки і відходнякового дискомфорту бажання відбиває нафіг

Більше місяця її не курив от може грам впаде з форуму то попробую репорт написати. Але треба якось по мудрому шоб грам на пару днів розтягнути😂 але воно тіпа моментами коли в'ялий думаєш якби було йобнув би розігнатися а потім шлейфами ото відчуття запайки і відходнякового дискомфорту бажання відбиває нафіг
Як там альфа банетона була хоть скажи, норм чи ні?😉

Як там альфа банетона була хоть скажи, норм чи ні?😉
Та старий тре було рішати щоб відправляли назад ту альфу тобі я номер дав. Посилку плутанули. В мене 3 нюанси вже було видно з тим відділенням і містом , перший то літом на поштомат прийшли шш , я приїхав, відкриваю - ніхуя. Номер лєвий дзвоню на нп - збій комірка не відкрилася , забереш на відділенні . Вечір. Відділення закрите. Тиждень після приколу з твоєю альфою приїжджаю за шишками ,статус "у відділенні " я приходжу вона каже немає такого певно вже одержано, кажу ви що йобнуті воно тільки приїхало , подивилися в комп'ютер потім в машину яка розгружалася - воно ще на терміналі , я не знаю чого вам пише що прибуло, приїжджайте завтра. Так на Різдво і пішки пиздував по ті шш.
Від бенетона за аву як заберу то попробую напишу яка 😂
Повідомлення об'єднано автоматично:

З 20 грудня швидкісна гонка в нікуди ☠️
Шо з 20-го грудня прям кожен день пиздуєш? Ти ще на людину схожий? 😅 Я колись максимум 2 дня підряд, тоже без сну десь 2 грами спиздував то я як панда виглядав стрьомно було дивитись в зеркало. І тупиш не зконцентруєшся ніфіга, як довбойоб. Думок море ,але до купи воно всьо так геніально складається лише в голові самому собі. а як пробуєш висказати то ніхрена толкового і близько не зліпиш

Останнє редагування:
Але ІМХО якщо вибирати альфу чи алкоголь я б вибрав альфу. Бо алкоголь то для мене піздєц просто скільки хуйні можна наробити та /або десь вмерти обісцяним заснувши.
А так алкашка і альфа то є самий галімий кайф як на мене. Хоча може якщо в малих дозах то від пвп й була б користь в плані продуктивності, але я таке ще не пробував , як пиздував то мінімум 0.1-0.25 за раз і до талого поки всьо не скурив.

Та старий тре було рішати щоб відправляли назад ту альфу тобі я номер дав. Посилку плутанули. В мене 3 нюанси вже було видно з тим відділенням і містом , перший то літом на поштомат прийшли шш , я приїхав, відкриваю - ніхуя. Номер лєвий дзвоню на нп - збій комірка не відкрилася , забереш на відділенні . Вечір. Відділення закрите. Тиждень після приколу з твоєю альфою приїжджаю за шишками ,статус "у відділенні " я приходжу вона каже немає такого певно вже одержано, кажу ви що йобнуті воно тільки приїхало , подивилися в комп'ютер потім в машину яка розгружалася - воно ще на терміналі , я не знаю чого вам пише що прибуло, приїжджайте завтра. Так на Різдво і пішки пиздував по ті шш.
Від бенетона за аву як заберу то попробую напишу яка 😂
Повідомлення об'єднано автоматично:

Шо з 20-го грудня прям кожен день пиздуєш? Ти ще на людину схожий? 😅 Я колись максимум 2 дня підряд, тоже без сну десь 2 грами спиздував то я як панда виглядав стрьомно було дивитись в зеркало. І тупиш не зконцентруєшся ніфіга, як довбойоб. Думок море ,але до купи воно всьо так геніально складається лише в голові самому собі. а як пробуєш висказати то ніхрена толкового і близько не зліпиш
А не хочеш мені переадресувати як я тобі?

Ти ще можеш змінити адрес доставки але вже зрозуміло хто ти насправді)
Ану приколи як адрес на уп змінити 4 роки нею відправляв/забирав чесно ніразу не бачив і не користувався таким

Назад
Зверху Знизу