• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Тріп репортаж на шиш Big Bud від Black Pantera

DN1PRYAN1N

Посвященный
Повідомлення
665
Репутація
775
Вподобайки
606
Бали
840
Неділю тому зайшов до Black Pantera в тему ФЛУД за гроші або товар, прочитавши умови почав ФЛУД спілкування, по результатам не виграв, але добра @Black Pantera записала мене на пробу з котрих буде відкриватись у темі )

😎
Тестер 29/82/178
Толлер Небесний
Вживання через "Булік"
Вага проби 5г по факту 3.69 г але це вирішиться найближчим часом сплутали не туди не тому відправили то буває))
За день до тріпу курив шиш
Шишки були не однорідні були як россипь ще й з табаком, (хоча я табак не вживаю з шиш, вирішив навіть не вкидати у гріндер трохи вибрав табак , запах дуже слабкий земельний , тріхоми виділялись фото додаю.
IMG_20240409_122224.jpg
🤙😎🎤
⌚00:00 у реалі 12:40
Засипав перший напас, при вході дуже легко входить, смак трохи хвойний, давить тільки після видиху через секунд 5-10 різниця у тому хто як і скільки тримає у собі увесь дим який вдихнув )
І Не довго думаючи роблю ще напас , другий напас вже був жорстким на вході, але легені впитали увесь димок😋

⌚00:10
Запалив цигарку стою втикаю відчуваю🤣

⌚00:30 Лайтова ейфорія надходила і але пересохло у роті, мозок відчуває прилив індюшатінки і сатівки , дістав з холодильника Pepsi і пішов у парк гуляти на свіжому повітрі
⌚1:10🌞
ОЦі 40 хвилин часу як я в йшов з дому, були дуже файні , ейфорія емоційно веселого настрою була, але спадає ефектIMG_20240409_183141.jpgIMG_20240409_183009.jpg
🤙
Тріп 7/10
Якість шиш 7/10
Сервіс 9/10
Стелс 5/10
Дуже вдячний за пробу Black Pantera )

ахуенный трип репорт

ебать ты сочинил, не хуже Толстого "Война И Мир"

Шишка не 7 більш, ніж згоден)
Як є ))
Повідомлення об'єднано автоматично:

ебать ты сочинил, не хуже Толстого "Война И Мир"