Воно коли як - то ти вирубаєшся, то заснути не можешМне психиатр лирику прописал 4 дня по 150 мг два раза в день, вчера таблетку съел и уснул в 9 вечера ))
Ну не кoкс, да, це ж не привід ксанофільством займатисяЯку ж хуєту ви хаваєте
Тьоте Наташе прмветТрип-репорт: 450 мг прегабаліну (лірики)
Продавець: аптека біля дому, тітка Наташа.
Данні юзера: 25 рік, 81 кг, 180см
Речовина: прегабалін-дарниця
Кроссттоллер: немає
Дозування: 450мг
Форма: капсули 3×150 мг
Переглянути вкладення 84922
Сет і сеттінг: вдома, вечір, сам, фоном грала музика, на душі тривожність, хотілось розслабитись, «посипатись» — але без фанатизму.
Таймінг:
0:00 – Закинув 450 мг. Раніше вже їв лірику, тому знав, чого чекати. Тіло трохи втомлене після дня, але мозок гуде, тривога є.
0:30 – Вже трохи відпускає. Начебто легка вібрація по тілу, дихати стало приємніше, думки наче хтось «змазав». Зосередитись важко, але не критично. Настрій — спокійний.
1:00 – Повноцінне розтекання. В голові м’яка вата. Світ ніби став трішки далекішим, але не втрачається контроль. Ходити можна, але ноги «гума». Захотілось поговорити самому з собою, тіпа внутрішній діалог активувався. На емоційному рівні — теплий спокій. Як після обіймів, тільки без людей. Музика звучить глибше.
1:30 – Пік. Максимально тіло м’яке, при цьому свідомість не “відрубає”. Є легка ейфорія — не як від МДМА, а скоріше як пост-MDMA: коли вже немає “вибуху”, але душа обійнята. Будь-яка думка сприймається спокійно, навіть тривожні теми не чіпляють. Порівняно з бензами — тут більше «тілесної ніжності», немає цієї тупої сонливості.
2:30 – Все ще тримає, але вже не як в пік. Легке покашлювання, хочеться лягти. Якщо лягти — тіло наче провалюється в матрац. Почав зависати в думках, відволікався на фільм, але сюжет не тримався в голові. Концентрація — мінус, але кайфово.
4:00 – Стабільний спад. Ефект вже спокійніший, хоча тіло ще не повністю «повернулось». Ходити вже легше, розмовляти — теж. Трохи сухість у роті, але не критична. З’явився апетит, захотілось чогось солодкого. На цьому етапі добре або дремнути, або просто лежати з музикою.
6:00 – Все. Залишився тільки шлейф спокою. Ніякого похмілля, але трохи млявість, типу “мозок не прокинувся до кінця”. Спати можна без проблем. На наступний день — трохи ватність, але без депресняка.
Висновок:
450 мг — для мене це без перебору, з приємним тілесним флоу і ясністю в голові. Якщо зочеться просто відключити тривогу, тіло і попустити на пару годин — топ. А хтось від 450мг просто засинає тому, як по мені все дуже індивідуально.
Порівнюючи з бензами — лірика лагідніша, глибша, але повільніша. Свої плюси.
Не знаю как у вас, я облазил близлежайшие аптеки и борода. 911, доброго дня, бажаемо здоровья, все отморозили.А шо пробы прегабалин раздовали у нас почти в каждой аптеке без проблем продают
Репорт гуд!Трип-репорт: 450 мг прегабаліну (лірики)
Продавець: аптека біля дому, тітка Наташа.
Данні юзера: 25 рік, 81 кг, 180см
Речовина: прегабалін-дарниця
Кроссттоллер: немає
Дозування: 450мг
Форма: капсули 3×150 мг
Переглянути вкладення 84922
Сет і сеттінг: вдома, вечір, сам, фоном грала музика, на душі тривожність, хотілось розслабитись, «посипатись» — але без фанатизму.
Таймінг:
0:00 – Закинув 450 мг. Раніше вже їв лірику, тому знав, чого чекати. Тіло трохи втомлене після дня, але мозок гуде, тривога є.
0:30 – Вже трохи відпускає. Начебто легка вібрація по тілу, дихати стало приємніше, думки наче хтось «змазав». Зосередитись важко, але не критично. Настрій — спокійний.
1:00 – Повноцінне розтекання. В голові м’яка вата. Світ ніби став трішки далекішим, але не втрачається контроль. Ходити можна, але ноги «гума». Захотілось поговорити самому з собою, тіпа внутрішній діалог активувався. На емоційному рівні — теплий спокій. Як після обіймів, тільки без людей. Музика звучить глибше.
1:30 – Пік. Максимально тіло м’яке, при цьому свідомість не “відрубає”. Є легка ейфорія — не як від МДМА, а скоріше як пост-MDMA: коли вже немає “вибуху”, але душа обійнята. Будь-яка думка сприймається спокійно, навіть тривожні теми не чіпляють. Порівняно з бензами — тут більше «тілесної ніжності», немає цієї тупої сонливості.
2:30 – Все ще тримає, але вже не як в пік. Легке покашлювання, хочеться лягти. Якщо лягти — тіло наче провалюється в матрац. Почав зависати в думках, відволікався на фільм, але сюжет не тримався в голові. Концентрація — мінус, але кайфово.
4:00 – Стабільний спад. Ефект вже спокійніший, хоча тіло ще не повністю «повернулось». Ходити вже легше, розмовляти — теж. Трохи сухість у роті, але не критична. З’явився апетит, захотілось чогось солодкого. На цьому етапі добре або дремнути, або просто лежати з музикою.
6:00 – Все. Залишився тільки шлейф спокою. Ніякого похмілля, але трохи млявість, типу “мозок не прокинувся до кінця”. Спати можна без проблем. На наступний день — трохи ватність, але без депресняка.
Висновок:
450 мг — для мене це без перебору, з приємним тілесним флоу і ясністю в голові. Якщо зочеться просто відключити тривогу, тіло і попустити на пару годин — топ. А хтось від 450мг просто засинає тому, як по мені все дуже індивідуально.
Порівнюючи з бензами — лірика лагідніша, глибша, але повільніша. Свої плюси.
тобі рец виписать?)Не знаю как у вас, я облазил близлежайшие аптеки и борода. 911, доброго дня, бажаемо здоровья, все отморозили.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Репорт гуд!
Добрый ранок.! Буду дуже вдячний, якщо можнатобі рец виписать?)
++У тебя дозировки 1200 что через 4 часа спад? Хуйня какая то
прошу пане, напишіть мені приватно, будьте такі люб'язні)Добрый ранок.! Буду дуже вдячний, якщо можна![]()
потому что прегабалин - это лекарство, а не наркотик для торча.Вообще прикола не понимаю лирики две 300 кидал, хуйня
что-то слишком большие дозняки как для человека, который её никогда не принимал. При ПТСР суточный дозняк 150Мне психиатр лирику прописал 4 дня по 150 мг два раза в день, вчера таблетку съел и уснул в 9 вечера ))
Меня было заклинило от химии после употребления. Плюс у меня ещё и хроническое тревожное расстройство. Может особый случайпотому что прегабалин - это лекарство, а не наркотик для торча.
что-то слишком большие дозняки как для человека, который её никогда не принимал. При ПТСР суточный дозняк 150
При таком диагнозе курс антидепрессантов назначают обычно. 4 дня лирики в таких дозах это разве что "душу отвести". Мухоморы бы тебе в микродозах...Меня было заклинило от химии после употребления. Плюс у меня ещё и хроническое тревожное расстройство. Может особый случай![]()
Пробовал мухоморы, не воспринимает их мой организм. Хочу попробовать чистый ежевик ещёПри таком диагнозе курс антидепрессантов назначают обычно. 4 дня лирики в таких дозах это разве что "душу отвести". Мухоморы бы тебе в микродозах...
ооо львиная грива - классная тема,но не скажу,что он как-то существенно может помочь тебе с твоим тревожным расстройством,однако общее самочувствие улучшит точно. Главное - не навредитПробовал мухоморы, не воспринимает их мой организм. Хочу попробовать чистый ежевик ещё
На работе сгорел, у меня хроника давно не проявлялась. Написал заявление на увольнение, ну их нахуй с такими объемами и за такую зарплату. Не успеваю восстановливатьсяооо львиная грива - классная тема,но не скажу,что он как-то существенно может помочь тебе с твоим тревожным расстройством,однако общее самочувствие улучшит точно. Главное - не навредит
*Хроника проявилась до употребления химии, а после химии конкретно заклинило. Вообщем и работу поменял и химию бросилНа работе сгорел, у меня хроника давно не проявлялась. Написал заявление на увольнение, ну их нахуй с такими объемами и за такую зарплату. Не успеваю восстановливаться
Работай удалённо. Почувствуй себя человеком.На работе сгорел, у меня хроника давно не проявлялась. Написал заявление на увольнение, ну их нахуй с такими объемами и за такую зарплату. Не успеваю восстановливаться
Да, сейчас так и делаю. Благо подруге нужна помощь в ретуше, уже работаю на неё. И не то что бы я у нее работу отбирал, на шею падал, у нее очень много предложений и она иногда даже отказываетсяРаботай удалённо. Почувствуй себя человеком.
Потому как тратить время на транфер в офис и назад в часы пик, стоя в пробках более часа - первая причина выгорания.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.