Existence#1
Мудрец
Останнє редагування:
Посилання ламане, не відкриває. Ти нам на радощах сольового приходу вирішив показати свій інстаграм акаунт?
Жосткону видно соль отличная -мозги у тестера попаяло)
Посилання ламане, не відкриває. Ти нам на радощах сольового приходу вирішив показати свій інстаграм акаунт?
Я відкрив акаунт має бути видно тепер)Жостко
Невидно все одноЯ відкрив акаунт має бути видно тепер)
Тепер?Невидно все одно
Повідомлення об'єднано автоматично:
Тепер?
от туда,її гидоту
Красиво
Ответ на миллионзлив соль в унітаз, через півчаса побіг в ломбард і поїхав за ше одним кладом
та бо це класіка жанра, оно іменно так работаєт) чєловєку кажеться что нужно сбіватся, но когда солі нєт єму внєзапно кажеться что срочно нужно ехать взять ещеОтвет на миллион![]()
Бро мені ту соль дають в такій кількості що мені хватить до смерті яка наступить дуже швидко якщо її не висипатизлив соль в унітаз, через півчаса побіг в ломбард і поїхав за ше одним кладом
Тиждень на альфі, дякую мені хватилота бо це класіка жанра, оно іменно так работаєт) чєловєку кажеться что нужно сбіватся, но когда солі нєт єму внєзапно кажеться что срочно нужно ехать взять еще
какие последствия после недели потребленья ? Я тоже неделю на солях шо то сердце барахлить начало и соль на 5 сутки слабо вообще прет.Бро мені ту соль дають в такій кількості що мені хватить до смерті яка наступить дуже швидко якщо її не висипати
Повідомлення об'єднано автоматично:
Тиждень на альфі, дякую мені хватило
Пизда полная лирика помогаеткакие последствия после недели потребленья ? Я тоже неделю на солях шо то сердце барахлить начало и соль на 5 сутки слабо вообще прет.
я в гробу видал лирику по 1500 гривен пачка .Бухлом снимусь )Пизда полная лирика помогает
Габана 350грн ты че?я в гробу видал лирику по 1500 гривен пачка .Бухлом снимусь )
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.