Тріп-репорт на масло Ріка Сімпсона (RSO) від Марті

ketaminoGOD

Посвященный
Повідомлення
869
Вподобайки
1 372
Репутація
1 055
Бали
814
Речовина: ТГК-продукт
Кана-продукт: масло Ріка Сімпсона
Запах/Аромат: смолистий
Смак: м'ягкий, хвойний
Толерантність: 3/10
Способ вживання: вапорайзер Pax 3 з додаванням шишок
Дозировка: 2 каплі з дозатору
Характеристики тестера: М/174/29 років
Досвід: 10 років
Тема продавця: https://labrc.name/threads/shishki-marti.33523/
Стелс: майже відсутній, шишка та масло були замотані в звичайну харчову плінку та скотч (зіп-локи, вакуум - відсутні)

Масло на вигляд чорної, густої консистенції, липке. На видоху відчувається невеликий присмак смол, але при цьому м'ягких. Ефект настає майже моментально. З першої по 10-15хв легені поступово огортаються в ніжний, плавний indica ефект, відчувається приємне тепло. Потоку думок майже немає, але при цьому присутня відірваність моєї свідомості від реальності. З 15 по 30хв релаксація крок за кроком заповняє моє тіло, далі фізичні ефекти переносяться на мозок. Спочатку, клітини моєї черепної коробки злегка розслабляються, потім настає повний head-stone, але він не б'є по голові, при цьому виконувати розумову роботу бажання немає. Ефект від цього масла відгороджує від певних проблем, дає змогу чудово перепочити після важкого робочого дня.

Настрій chill-out, як на мене, більше підійде для другої половини дня. Хоча, якщо у вас є змога, вживати масло Ріка Сімпсона у людських місцях - цей варіант вам чудово підійде. Психоделія від даного канна-продукту - цілком помітна, але вона не виражається у формі творчості вашої фантазії чи crazy-думок.

1:00 - свідомість занурюється у повну тишину, починає діставати різні фрагменти із моєї пам'яті, мені стає все більш цікавим гуляти по просторам моїх фргаментів з минулого та занурюватись у різного роду цікаві відео. Фокус - страждає, воно і не дивно, відчувається що масло зроблене з шишок в яких дуже переважають indica-гени. Короткочасна пам'ять проявляє себе не з найкращих сторін.

2:00 - мій шлунок потребує їжі, голод так і кличе мене на кухню аби приготувати собі нічну вечерю. Процес видається цікавим і захопливим, але я постійно відволікаюсь на інші думки. Моментами я починаю забувати чи порізав ті чи інші овочі, необхідні для приготування страви. І начебто, все ж у мене перед очима, але враження наче я знахожусь трішечки не тут.

2:30 - в підсумку їжа була успішно приготована, апетит - дикий, кожен шматочок тільки так залітає у мій шлунок і викликає радість у мого мозку.

2:45 - ефект йде на повний спад, в тілі залишилась м'ягка, ледь відчутна в м'язах релаксація, виникає лиш одне бажання: відправитись в обійми Морфея. Після даного тріпу спокійно і солодко заснув, навіть звук сирен мене не розбудив.

Підсумок: непоганий вид канна-продукту, ефекти якого зосереджені повністю на indica-стороні. Хотілось би спробувати таке масло з сатівних шишок, після яких б розвивався неймовірний high та психоделія. Даний продукт чудово підійде для людей, що займаються спортом та фізичною роботою, після даних занять - масло Ріка Сімпсона здорово полегшить кінець вашого робочого/спортивного дня. Також даний канна-продукт здорово підійде для тих людей, котрі мають змогу курити через портативні пристрої (але будьте обережні, майте міру, якщо на прогулянці - вас очікує приємне проведення часу під даним ефектом, то в робочий (зайнятий час) ви можете зловити тупняк під яким буде важко виконувати ті чи інші задачі. В цілому - мені сподобалось, але я б вживав дану речовину лише у вільний від роботи час.

Stone: 8/10
Психоделія: 7.5/10
Релаксація: 9/10
High: 2/10
Тривалість: 7/10
Загальна оцінка: 7.7/10

P.S: дякую селеру за бонус в виді 1гр шишок, приємний бонус, але сама шишка мене не здивувала (річ в тім, що за своє життя я перекурив купу різних сильних стрейнів від краших гроверів в нашій країні, і не лише, за 10 років досвіду я мав змогу спробувати різні види MJ у різних формах з Нідерландів, Іспанії тощо). Якщо ви новачок - то вам можуть підійти дані шишки, але це явно не той варіант, який варто підбирати для досвідчених курців. Бажаю удачі Марті, і раджу вдосконалити свій стелс (якщо бути чесним, рівень стелсу - низький та не відповідає правилам форуму).

Вкладення

• rso.jpg
    rso.jpg
    92.9 КБ · Перегляди: 17
  • w1.jpg
    w1.jpg
    83.9 КБ · Перегляди: 17
Останнє редагування:
Ты кого то не того в теме отметил... Ты ответил солешоп...
Повідомлення об'єднано автоматично:

Короче ссылка как то не так работает

ой, дякую, що помітив, чомусь копіювання посилання не зпрацювало, зараз виправлю.

Исправил, спасибо за замечания.

чудовий трип , красава , дякую що росписаав що до чого :troll-(131):

Бро мне наверное нежелательно писать в чужих трип-репортах.
И я без ехидства и подьебок. Но почему масло вышло черным?
Та почему же нежелательно?) Мы все открыты к обсуждениям. На вопрос почему масло вышло черным - следует получить ответ у производителя (по разным данным масло должно быть темно-коричневого-черного цвета), я всего лишь тестер)

Останнє редагування:
Я наоборот с радостью жду таких ребят как ты в обсуждении разных репортов, мой репорт - для тебя не чужой, welcome)

Белый негр не умеет загуглить что такое рсо 😁
Оно всегда или темно зеленое или черное

Шо за ширка?)

Та почему же нежелательно?) Мы все открыты к обсуждениям. На вопрос почему масло вышло черным - следует получить ответ у производителя (по разным данным масло должно быть темно-коричневого-черного цвета), я всего лишь тестер)
Спиртовое чёрное с зелёнки. Хлорофилл так чернит в концентрированном виде, который спиртом тоже забирается.

А все вже використав ?
Воно навряд засвоїться. Навіть як капнути під язик.
Щоб всмокталось - потрібно в жирі розчинити, буде аналог канна-масла.

Колись один сейлер розчиняв доочищений спиртовий екстракт в лецитині та дозував його у капсули. То їх навіть по перед замовленню розкупали.
Дивно, що досі ніхто це не повторював.

Назад
Зверху Знизу