Тем более ...Та норм гребе но это не моё вещество любою стимуляторы и эйфоретики
Тем более ...Та норм гребе но это не моё вещество любою стимуляторы и эйфоретики
Та я писал об этой марке. Ты что не читаешь мои репорты? Не порядок!У грибов бывает такое от многих факторов зависит .а ЛСД это синтетика . Если ты не на антипсихотиках то ты будешь в шоке ...
Не порядок ,мой косяк ..Та я писал об этой марке. Ты что не читаешь мои репорты? Не порядок!
Да полностью согласен, у меня если если нету дофаминово-серотониновой стимуляции, у меня не возникает никакого кайфа от глюковТем более для людей более пристрастившихся к стимам ЛСД это 80%случаев шиза ,истерия ,делирий , такоё ебаное сумасходство что куда не глянь везде кошмары
Повідомлення об'єднано автоматично:
Не порядок ,мой косяк ..
тот что сверху или внизу?Топ трек
Точ то ты скинултот что сверху или внизу?
Точ то ты скинул
ну вот до чого я веду весь цей час, так легенько натякаючи.Структурные аналоги держут ~ 8+часов (1p,1d-lsd )
Ось що тобі скажу . Що 1p-lsd, 1d-lsd ,al-lad це те що я їв, майже нічим не відрізняються по дії десь лайтовіше десь короче ,на реагентах нічого не покаже ,а у печінці вони трансформуються у lsd відкинувши усі хвости ... Тому без глибокого аналізу нічого ти не побачиш ... можеш самостійно почитати на німецьких сайтах . Але драгдата навіть на марки 1d та al- lad показувала збірну солянку . А ось якщо збірна солянка то тести її скоріш за все покажуть. .ну вот до чого я веду весь цей час, так легенько натякаючи.
як відрізнити чисту кислоту від аналогів крім часу дії? Глибина дії, інтенсивність візуалів, побічні ефекти?? Реагентів в мене не було, а індивідуальні відчуття - це не показник. Тому зупинимося на тому, що я запаявся та й усьо.
тобто в принципі рядовий юзер не має шансів відрізнити ЛСД-25 від вищеперечислених?Ось що тобі скажу . Що 1p-lsd, 1d-lsd ,al-lad це те що я їв, майже нічим не відрізняються по дії десь лайтовіше десь короче ,на реагентах нічого не покаже ,а у печінці вони трансформуються у lsd відкинувши усі хвости ... Тому без глибокого аналізу нічого ти не побачиш ... можеш самостійно почитати на німецьких сайтах . Але драгдата навіть на марки 1d та al- lad показувала збірну солянку . А ось якщо збірна солянка то тести її скоріш за все покажуть. .
Нетобто в принципі рядовий юзер не має шансів відрізнити ЛСД-25 від вищеперечислених?
Я хз, мені просто не заходять речовини які не діють на доф сер, я ці глюки не сприймаю як кайфтобто в принципі рядовий юзер не має шансів відрізнити ЛСД-25 від вищеперечислених?
Лсд очень слабо действует на дофамин, и ты мне не докажешь обратное
И теперь скажи ещё раз что трипрепорт ты сам писалЛсд очень слабо действует на дофамин, и ты мне не докажешь обратное
О каком духовном опыте в репорте идёт речь ?я ці глюки не сприймаю як кайф
Я пробовал все вещества кроме метадона, ты меня учить будешь?О каком духовном опыте в репорте идёт речь ?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я не против тебя , твоего мнения ... это твоё мнение... я просто не хочу чтоб люди читая твой репорт сходили с ума от 250 мкг ЛСД . Извини что доебався
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.