Тріп Репорт на канабіс сорту Blue Gelato від Анатолія Грибенка

DeLaos

Київ
PRO-тестер
Повідомлення
112
Репутація
530
Вподобайки
227
Бали
228
Всім Хаос — На зв’язку Лаос

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Ефекти «Камінь, що вміє мріяти»: ранковий десерт у стилі “глибокий контроль”

09:00 — Ранок, що пахне таємницею
Ранок починався неспішно. Світанкове повітря ще не встигло насититись спекою, і я ловив у ньому щось особливе — передчуття. У кишені телефоном блимає повідомлення: «Доставлено». Синій десерт, люб’язно переданий Анатолієм Грибернком, вже чекає. І, до речі, доставка була оплачена не мною — приємна деталь, ніби невидимий бонус від карми.

Виходжу з дому, забираю пакет і неквапно повертаюсь. Піднімаюсь ліфтом — як завжди, з тією тишею, яка підкреслює важливість моменту.

На поверхні — ножиці. Вони давно лежали на полиці, чекаючи свого зоряного часу. З першим клацанням я відкриваю новий розділ дня. Стелс упакування змушує серце прискорити хід, але хвилювання зникає — все герметично, продумано.

09:10 — Аромат, що тримає простір
Відкриваю зіп-пакет, і мене одразу б'є в носа глибокий, насичений запах. У ньому змішалось все — ягідна пастила, дерев'яна стружка, трохи чогось карамельно-тропічного. Він тримається в повітрі, ніби в ньому застряг час.

IMG_20250627_082419.jpgIMG_20250627_082434.jpg

Вигляд шишок — окрема поезія. Щільні, важкі, вкриті кристалами настільки густо, що здаються цукровими. Вони не блищать — вони світяться.

Я дістаю тютюн, довго кручу, мну, змішую. Усе це — наче чайна церемонія, лише замість чашки — баночка. Роблю перший напас. Тягну повітря — і... приземлення.

09:15 — Земля мене приймає
Мене буквально притискає до підлоги. Тіло важчає, як після марафону, хоча я не пройшов і трьох метрів. Під ногами з'являється уявна гравітація — глибока, як бас у треку Burial. Ходити стає складно. Не тому що не можу, а тому що не хочу — ніби тіло знає, що далі тільки кайф.

09:20 — Дзвінок з минулого
Телефонує кент. Голос на іншому кінці дроту звучить тепло, знайомо.

> — Братику, накури.

> — Та я вже прибитий.

> — Ідеально. Буду за двадцять хвилин.

Погоджуюсь. Ми не з тих, хто залишає друзів на суші.

09:50 — Перше коло завершено
Встигаю скрутити другу банку. Вона — ще м’якша, ще ароматніша. Ледь натискаю запальничку, і вогник стрибає, мов знає: далі буде ще глибше.

10:20 — Прибуття союзника
Кент вже на місці. Сідає, як удома, і не питає зайвого. Випалює банку, не моргнувши.

Я — за другу. І десь посеред напасу ноги починають тремтіти. Не страх, не холод — це внутрішній вібратор реальності включився.

> — Дві банки, і я вже трусюсь. Подивись на коліна!

Кент дивиться — і сміється.

> — Тебе розклало по частинах, брате. Це тобі не чай з липи.

Ми куримо сигарету на відновлення стабільності, і розходимось. Він — у свої справи. Я — у свої сни.

11:00 — Стадія "м'яке ліжко – тверда свідомість"
Лягаю. Очі заплющуються, тіло тане, а мозок навпаки — активізується. В голові проносяться сотні думок: від дитячих спогадів до ідей стартапів. І тут... повідомлення від jamajka

> — Брате, я на нулі. Врятуй.

Цей чоловік колись витягував мене з безвиході. Тому я встаю — хоч і ліниво. Є тільки одне "але" — я ще не зібраний. Але вже виходжу.

12:10 — Дорога крізь серпанок
Їду до нього. Тіло розслаблене, але слух — навпаки, загострений. Ловлю звуки автобусів, наче це живий оркестр. Телефон сідає. Але в мені — довіра до світу. Він буде там.

13:40 — Балкон і безодня
Ми стоїмо на дев’ятому поверсі, на відкритому балконі. Вниз — не дивитись. Але небо — неймовірне. Курити тут лячно. Але ми не злякані. Десерт палиться, як свічка в тиші. Плавно, без поспіху.

Він забирає свою частку. Ми мовчимо. Але це мовчання — не порожнеча. Це розуміння.

14:30 — Фінансовий квест
Потрібно забігти в банк. Черга — нескінченна. Люди як NPC з гри, кожен говорить щось своє. Мене трохи штормить, але я тримаюсь.

15:00 — Перезапуск системи
Я вдома. Намазую хліб маслом, кладу зверху сир — бутери прості, але зараз — немов фуршет. Лягаю. Заплющую очі. Все, що було — сниться наново. І лише музика в вухах тримає мене на плаву.

04:00 — Постскриптум на світанку
Прокидаюсь. Світ — тихий, ніжний. Я слухаю juckii druce. Іду дати банку, курю та дописую Тріп )
IMG_20250628_043940.jpgIMG_20250628_043917.jpg

ХарактеристикаОпиc
ДіяПотужна, але не панічна. Спочатку "камінь", потім натхнення
АроматФруктово-пряний, насичений
СмакЛипкий, солодкий, з нотами чорниці
Тіло/РозумТіло — в небутті, розум — в повітрі
Тривалість~3.5 години активної фази
ПіслясмакПриємна втома, легке світло в голові
ПобочкиСухість в роті, коротке тремтіння ніг

Підсумок:
«Blue Gelato» — це не просто трава. Це сцена. Це атмосфера. Це стан, в якому звуки стають піснями, друзі — братами, а балкон — космодромом. Не для кожного. Але якщо ти зрозумієш — не забудеш

Урааааааа. Хоть когото еще кроет не хуже чем меня)

Замечательный репортаж ☺️

ахах)) так он на трезвую курит, в отличии от вас сударь))😌🤭
Трава есть трава я хуй знает)) прёт и збс) ✌️😎
Ну если здравый рассудок это трезвость то да )
Повідомлення об'єднано автоматично:

А чо ті вєс напісал а рост нє напісал ..,
ну скорее рост не указал чисто что бы не пали мои внешние данные какие-то)

Ну если здравый рассудок это трезвость то да )
Повідомлення об'єднано автоматично:

ну скорее рост не указал чисто что бы не пали мои внешние данные какие-то)
Трезвость в плане только шишки курить, самый топовый вариант из все возможных)😌🤭

Назад
Зверху Знизу