Тріп-репорт на DMT freebase від ViSA WHiTE

SiriusWhite

Гуру
Повідомлення
5 820
Репутація
3 806
Вподобайки
7 748
Бали
3 340
Продавець: ViSA_WHiTE
Підтримка
: daddydwarf
Гілка магазину: https://labrc.name/forums/whitevisa...-klady-v-odno-kasanie-otvechaem-momentalno.5/
Тестер:
Ч/31 рік /64 кг/ 174 см
Толлер/Крос-толлер: 0
Речовина: DMT (freebase)
Спосіб вживання: куріння
Вага пробника: 0,46 г
Тріп-ситтер: дружина

Передісторія
Була погоджена проба на DMT freebase 0,5 г. Отримав 0,46 г.
photo_5424913685261967921_y.jpg

Відправлення отримав по НП. Стелс непоганий. Органолептика: приємний, пухкий ДМТ.
photo_5424913685261967922_y.jpg

Диметилтриптамін це одна з моїх найулюбленіших ПАР. Є багато способів куріння. Про них можна почитати на просторах інтернету. Я надаю перевагу курінню через «сухий».

Підготовка
Для випарювання нам знадобиться: ДМТ, наперсток для куріння, фольга, пластикова літрова бутилка, звичайна запальничка (не турбо) та трави - мʼята та/або меліса.

Налаштування пристрою:
Роблю отвір знизу збоку пляшки. Беру наперсток та роблю 1-й невеличкий шар з мʼяти. Відважую на вагах ДМТ і з нього роблю 2-й шар. 3-й шар знову роблю з мʼяти. І останній 4-й шар - з маленьких кульок з фольги.

Важливо: ДМТ має випаровуватись, а не згорати! Тобто: Запальничкою потроху на кульки (підібираємо відстань і час) і вдихаємо в пляшку. Коли вона заповниться густим димом - вдихаємо. Тримаємо 10-20 секунд. Видихаємо. І все. Починається.

Тріп
Таймінг розписувати сенсу нема. Я буду робити три спроби. Все змінюється за хвилини. Тривалість підходу 10-25 хвилин.

30 мг - Дружина випаровує речовину за допомогою запальнички. Я вдихаю. Лягаю під ковдру. Зʼявляються обʼємні салатово-чорні фрактали. Поступово формуються сутності, які починають простягати руки до мене. Далі по мені починають лазити жучки. Це не лякає. З'являється провідник в обліку сови. Яка встановлює телепатичний контакт зі мною. Я спілкуюсь з нею.
photo_5424913685261967911_y.jpg
Ефект відходить.

35 мг - Вдихаю. Мене поглинають фіолетово зелені фрактали з чіткою геометрією. Присутнє відчуття, що геометрія пов'язана з складними математичними формулами.
photo_5424913685261967912_y.jpg

Відкриваю очі - кімната малинова і дуже світло (хоча штори жовті і щільно закриті, видимість мінімальна). Зʼявляється сутність у вигляді жіночого силуету з білого трохи прозорого туману (можна сказати, що виглядає як силует із тюлі), яка ніжиться біля мене, торкається мене, плавно рухаючись з сексуальним підтекстом.
289096_1.jpg

Далі ефект поступово зникає.

40 мг - Вдихаю. Відчуваю вібрації. Розчиняюсь у фракталах. Потрапив в живе блакитно-біле світло яке має свідомість, частиною якої є і моя свідомість. Відчуваю потужну енергію, бачу механізми з цієї енергії, які я не можу передати словами. Але в цьому стані я їх розумію. Це можна тільки відчути.
photo_5424913685261967918_y.jpg

Може це просто мозок таке видає? А може це якісь більші знання, які людина не в змозі зрозуміти своїм розумом? Я не знаю. Але це надзвичайно глибокий досвід. І хочеться щоб це відчув кожен.

Висновок
Фрібейс ДМТ в цьому магазині чистий та якісний. Рекомендую.

Оцінки:

Помічник 10/10

Приємний в спілкуванні
Швидко відповідає

Стелс 8/10
Непогано, але можна краще

Вакуум 10/10
Чудова герметизація

Речовина 10/10
Чиста та якісна

З вами був SiriusWhite до нових тріп-репортів

Останнє редагування:
Спасибо SiriusWhite за трип-репорт!

Підтримка
Гілка магазину: https://labrc.name/forums/whitevisa...-klady-v-odno-kasanie-otvechaem-momentalno.5/
Тестер:
Ч/31 рік /64 кг/ 174 см

Передісторія
Переглянути вкладення 64576

Відправлення отримав по НП. Стелс непоганий.Органолептика: приємний, пухкий ДМТ.
Переглянути вкладення 64577

Диметилтриптамін це одна з моїх найулюбленіших ПАР. Є багато способів куріння. Про них можна почитати на просторах інтернету. Я надаю перевагу курінню через «сухий».

Підготовка
Для випарювання нам знадобиться: ДМТ, наперсток для куріння, фольга, пластикова літрова бутилка, звичайна запальничка (не турбо) та трави - мʼята та/або меліса.

Налаштування пристрою:
Роблю отвір знизу збоку пляшки. Беру наперсток та роблю 1-й невеличкий шар з мʼяти. Відважую на вагах ДМТ і з нього роблю 2-й шар. 3-й шар знову роблю з мʼяти. І останній 4-й шар - з маленьких кульок з фольги.

Важливо: ДМТ має випаровуватись, а не згортати! Тобто: Запальничкою потроху на кульки (підібираємо відстань і час) і вдихаємо в пляшку. Коли вона заповниться густим димом - вдихаємо. Тримаємо 10-20 секунд. Видихаємо. І все. Починається.

Тріп
Таймінг розписувати сенсу нема. Я буду робити три спроби. Все змінюється за хвилини. Тривалість підходу 10-25 хвилин.

30 мг - Дружина випаровує речовину за допомогою запальнички. Я вдихаю. Лягаю під ковдру. Зʼявляються обʼємні салатово-чорні фрактали. Поступово формуються сутності, які починають простягати руки до мене. Далі по мені починають лазити жучки. Це не лякає. З'являється провідник в обліку сови. Яка встановлює телепатичний контакт зі мною. Я спілкуюсь з нею.
Переглянути вкладення 64580
Ефект відходить.

35 мг - Вдихаю. Мене поглинають фіолетово зелені фрактали з чіткою геометрією. Присутнє відчуття, що геометрія пов'язана з складними математичними формулами.
Переглянути вкладення 64578

Відкриваю очі - кімната малинова і дуже світло (хоча штори жовті і щільно закриті, видимість мінімальна). Зʼявляється сутність у вигляді жіночого силуету з білого трохи прозорого туману (можна сказати, що виглядає як силует із тюлі), яка ніжитьсь біля мене, торкається мене, плавно рухаючись з сексуальним підтекстом.
Переглянути вкладення 64581

40 мг - Вдихаю. Відчуваю вібрації. Розчиняюсь у фракталах. Потрапив в живе блакитно-біле світло яке має свідомість, частиною якої є і моя свідомість. Відчуття потужної енергії. Потрапляю в живе блакитно-біле світло яке має свідомість, частиною якої є і моя свідомість. Відчуваю потужну енергію, бачу механізми з цієї енергії, які я не можу передати словами. Це можна тільки відчути.
Переглянути вкладення 64582

Може це просто мозок таке видає? А може це якісь більші знання, які людина не в змозі зрозуміти своїм розумом? Я не знаю. Але це надзвичайно глибокий досвід. І хочеться щоб це відчув кожен.

Висновок

Оцінки:

Помічник 10/10

Приємний в спілкуванні
Швидко відповідає

Стелс 8/10

Вакуум 10/10Чудова герметизація

Речовина 10/10
Чиста та якісна

Ебать я бы прокололся таким стафом ухххх)))) трип краса 666

Підтримка
Тестер:
Ч/31 рік /64 кг/ 174 см

Передісторія
Переглянути вкладення 64576

Відправлення отримав по НП. Стелс непоганий.Органолептика: приємний, пухкий ДМТ.
Переглянути вкладення 64577

Підготовка

Налаштування пристрою:

Важливо: ДМТ має випаровуватись, а не згортати! Тобто: Запальничкою потроху на кульки (підібираємо відстань і час) і вдихаємо в пляшку. Коли вона заповниться густим димом - вдихаємо. Тримаємо 10-20 секунд. Видихаємо. І все. Починається.

Тріп

Переглянути вкладення 64580
Ефект відходить.

Переглянути вкладення 64578

Відкриваю очі - кімната малинова і дуже світло (хоча штори жовті і щільно закриті, видимість мінімальна). Зʼявляється сутність у вигляді жіночого силуету з білого трохи прозорого туману (можна сказати, що виглядає як силует із тюлі), яка ніжитьсь біля мене, торкається мене, плавно рухаючись з сексуальним підтекстом.
Переглянути вкладення 64581

40 мг - Вдихаю. Відчуваю вібрації. Розчиняюсь у фракталах. Потрапив в живе блакитно-біле світло яке має свідомість, частиною якої є і моя свідомість. Відчуття потужної енергії. Потрапляю в живе блакитно-біле світло яке має свідомість, частиною якої є і моя свідомість. Відчуваю потужну енергію, бачу механізми з цієї енергії, які я не можу передати словами. Це можна тільки відчути.
Переглянути вкладення 64582

Висновок

Оцінки:

Помічник 10/10

Приємний в спілкуванні
Швидко відповідає

Стелс 8/10

Вакуум 10/10Чудова герметизація

Речовина 10/10
Чиста та якісна

Хороший Репорт 💫✨

Топ трип бро)