Тріп-репорт на 2C-І від ACID LORD

Прекрасно передаєш відчуття, це круто✌️
Дійсно, агрессори під алкашкою ніколи і не зрозуміють твого P.S. на рахунок комунікації з дітьми під дією психоделиків. Вони дуже далекі від таких речовин.
Респект💪😎

Прекрасно передаєш відчуття, це круто✌️
Дякую :cool:

P.S. на рахунок комунікації з дітьми під дією психоделиків. Вони дуже далекі від таких речовин.
Малюк помічає, що дуже добрий, щасливий, радий і відчуває це - діти епматичні🤗

Обійняв, друже☺️

очень хороший трип!!! можно как пример для будущих про=тестеров к чему стремиться! спасибо бро !! почитал с удовольсвием! очень качественно!!!

очень хороший трип!!! можно как пример для будущих про=тестеров к чему стремиться! спасибо бро !! почитал с удовольсвием! очень качественно!!!
Дякую, бро! Дуже радий що тобі сподобалось! Обійняв 🤗

• Love
Реакції: Zevs
Продавець: Acid Lord
Підтримка: Acid Support
Гілка магазину:

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!
Тестер: Ч/30 років /62 кг/ 174 см
Толлер: нульовий (даний психоделік пробую вперше)
Крос-толлер: 2C-B три тижні тому
Спосіб вживання: перорально
Речовина: 2С-І
Дозування: 22 мг
Тріп-ситтер: дружина

Передісторія: посилку отримав на Укрпошті. Стелс гарний, як завжди.

Фото речовини:
Переглянути вкладення 21231

Перевірка реагентами:
Переглянути вкладення 21223Переглянути вкладення 21220
Переглянути вкладення 21232
Використовував реактив «Маркус». На фото видно, що явно сімейство 2С*.

Підготовка: відважую на вагах 22 мг речовини.
Переглянути вкладення 21229
Засипаю в капсулу. Приймаю перорально, запиваючи водою.
Переглянути вкладення 21227

Таймінг
00:00 Приймаю капсулу. Виходимо з дружиною та малюком в колясці на прогулянку.

00:15 Відчуваю легку ейфорію.

00:30 Зʼявляється легка тошнота та дискомфорт в животі. Моя дружина помітила що голос став спокійний, мене розслабило. Природа стає красивіша.

00:45 Зір стає розмитим.

01:00 Вийшли на поле - все дуже велике й обʼємне.
Переглянути вкладення 21226

01:20 Це явно психоделік, бачу ситуації під різними кутами зору.

01:30 Помічаю як колоски шевеляться - «морфінг».
Переглянути вкладення 21225

02:00 Пік тріпу. Захід сонця. Я на полі серед колосків. Вмикаю Ханса Цимера в навушниках. Пейзаж та звук переносять мене у Смолвіль з фільму «Людина зі сталі». Я відчуваю силу та духовний трепет.
Переглянути вкладення 21239

Далі під іншу композиції цього автора відчуваю сильну стимуляцію, невразливість та швидку реакцію. Почуваю себе криптонцем.
Переглянути вкладення 21237

Це чудове почуття. Музика обʼємна й чітка. Прямо
дуже-дуже подобається.

02:30 Наслухавшись музики. Підходжу до малюка з дружиною. Малюк завжди дуже радий коли батя під дією психоделіка. Він відчуває, хоч йому 8 місяців.

⚠️Псевдоморалістів, які вважають, що не можна в психоделічному, стані контактувати з дитинкою. Але які самі спілкуються з дітьми під алкоголем, травою чи ще чим попрошу пройти мимо мого репорту.
⚠️P.S Ви просто не знаєте і половини потенціалу психоделіків.

Моя сімʼя поруч. Я і малюк бавимось, дружина спостерігає і радіє. Я відчуваю дуже сильну емпатію до них. Вийшли з поля йдемо біля траси. Звуки проїжджаючих авто біль гучні та обʼємні. Світло від вечірніх ліхтарів розмивається. Заходимо в парк чую запахи цвітіння квітів, запахи скошеної трави. Посмішка не сходить з обличчя. Йдемо вуличками. Малюк регоче, я в слід за ним, дружина також сміється і каже - «я вже сама, як в тріпі». Смішно дуже, важко зупинитись - але можливо.

03:30 Приходимо до дому. Я відчуваю таку затишність, як з безтурботного дитинства. Дуркуєм з малюком. Дивлячись як він повза, звернув увагу, що рухається мʼязами всього тіла. Я згадав юність. Коли займався боротьбою - сила та еластичність мʼяз була набагато більшою. І прийшло усвідомлення, що потрібно відновлювати роботу над тілом. І не класичною «качалочкою» а пропрацьовувати всі мʼязи, сухожилля, суглоби - тобто це боротьба та йога. А потім можна додавати тренажерку по бажанню. Позитив аж даве. Злитися на когось в цьому стані неможливо. Вирубили світло.

04:00 Ледве вклали малюка спати. Усвідомлення сімейних цінностей вийшло на перший план. Я безмежно щасливий, що в мене є малюк та дружина.

04:15 Наче хочеться сексу, але займатись смішно і лоскотно. Пішли лампові розмови.

04:40 Все таки зайнялись сексом, все водянисте, як і у випадку з 2С-В. Дружина каже: «в тебе як водичка там». Секс під речовиною чудовий, пристрасний, енергійний.

05:30 Поїв, апетит чудовий, все смачне. Почистив зуби. Сходив в душ.

06:20 Лежали з дружиною, говорили про життя та про сьогоднішній тріп.

07:00 Дружина заснула. Я слухав цифея. Музика ще сприймається більш обʼємно і чітко. Відчуваю, що починає клонити в сон.

07:50 Приблизно на цьому таймінгу заснув.

Епілог: на ранок був трохи виснажений, не виспався бо малюк розбудив. Але почував себе умиротвореним.

Висновок:
2С-І неочікувано вразив. Для мене це прямо сімейний психоделік. Завдяки правильному сету і сеттингу для мене він став одним із найкращих тріпів. Я наполегливо рекомендую цю речовину: як для психонавтів-початківців - тріп буде легко керуватися, так і для досвідчених - лайтово й весело провести час.

Моє субʼєктивне порівняння 2С-І з 2С-В
Заздалегідь зазначу, що тріпи з одним і тим самим психохеділком можуть відрізнятись в залежності від психологічного стану та обстановки навколо.

2С-І - більше заряджає енергією, все відчувається божественно чистим, музика звучить обʼємно і чітко. Емпатія більш сімейна. Позитив аж давить, часто все смішне. Легко керувати тріпом. На плато, коли пробували зайнятись сексом, було смішно, лоскотно, на виході з тріпу чудовий секс, більш пристрасний. Тривалість 8 годин.

2С-В - тактильні відчуття більш приємніші, маже і прибиває лежати, музика більш розмита. Емпатія з сексуальним підтекстом. Керувати тріпом складніше. Сексом зручно зайнятися і на плато і на вході, секс більш ніжний та чуттєвий. Тривалість 6 годин.

Оцінки
Продавець: 10/10

У мене дуже теплі відносини з цим магазином

Стелс: 9/10
Креативний та надійний, але минулого разу був трохи краще

Речовина: 10/10
Ефекти відмінні. Перевершили очікування.

З вами був SiriusWhite до нових тріп-репортів
Бро, советую НЕ использовать капсулы. Они долго растворяются и смысла от них нет. Если юзать то только парашют. Либо назально разведя водой в спрее (чтоб не так сильно жгло)

Назад
Зверху Знизу