• ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Тріп репорт: ЛСД 720мкг (Parkman)

RoleBole

Сектант
Повідомлення
11
Репутація
110
Вподобайки
24
Бали
13
Тріп репорт: ЛСД 720мкг (Parkman)

Дозування:

• 1 марка — 19:00

• 2 марка — 20:00

• 3 марка — 23:30

Початок подорожі був поступовим. Спочатку, після першої марки, відчуття легкого піднесення — світ став яскравішим, і все навколо почало змінюватись. Музика стала глибшою, а відчуття часу ставало рідким. Проте це було лише передчуттям того, що прийде згодом.

З прийомом другої марки (20:00), відчуття глибини посилились. Я почав відчувати, як простір стає більш гнучким, як ніби я не просто сприймаю оточення, а стаю частиною його. Візуали стають абстрактними, форми сплутуються і змінюються, створюючи нові зв’язки. Я відчував, що можу взаємодіяти з навколишнім світом, поглинаючи кожен момент у себе.

Після третьої марки о 23:30 (ближче до 01:30-2:00 ночі) почався найбільш глибокий і трансцендентний момент подорожі. Моя свідомість розчіплялася, і я потрапив в стан, де неможливо було вловити межу між собою та світом. Все стало рідким і розмитим, як візуали, так і мої думки, вони всі плинули в нескінченному потоці.

Відчуття, що я знаходжусь в центрі себе, в центрі всесвіту, де всі думки і події одночасно сплітаються в єдиний потік, стало всеосяжним. Час вже не мав ніякого значення, його межі стали переміщувати простір. Все ставало більш абстрактним, простір і час були повністю злиті в одну нескінченну течію.

Особливо важливою частиною цього досвіду була моя вигадана мова. На певному етапі я зрозумів, що почав думати на своїй власній мові — мові, яку неможливо описати словами. Це була система символів і відчуттів, яка існувала поза межами звичних граматичних правил, і при цьому була цілком цілісною і доступною тільки для мене. Мовний процес був моментальним: кожна думка з’являлася одночасно з самим консенсусом того, що вона означає. Це було не просто осмислення, а відчуття, що кожна думка — це одночасно її реалізація і прийняття.

Це було дивно і велично, як ніби само існування думок, подій, і часу стало єдиним процесом, і все це можна було «бачити» не через звичні слова, а через цю мову — абстрактну і прямолінійну.

Також на моменті розчіплення свідомості я зрозумів, що час перестав бути лінійним, і навіть моє сприйняття простору змінилось. Все стало своєрідним калейдоскопом, де кожна частина світу та мої переживання були взаємопов’язані без якихось чітких меж.

Підсумок: Мій досвід став величезним відкриттям. Я відчув себе в центрі всього, де час і простір більше не були важливими категоріями, а всі думки, події і зміни перетворювались у нескінченний потік, що пронизував усе. Я пережив момент, коли свідомість і реальність стали єдиним цілим, і вигадана мова стала основою для розуміння і прийняття цього досвіду. Цей стан важко описати словами — це було злиття, трансформація і пізнання себе на зовсім новому рівні. А найкайфовіше те, що жодного БЕД ТРІПУ мають Єго! Я це зробив ! Я максимально приймав усе що відбувається зі мною і це було кайфово….

Це була система символів і відчуттів, яка існувала поза межами звичних граматичних правил,
Так і повинно бути
Але світ вирішив відкрити закони фізики, математику і віддалився від такого природнього і простого процесу взаємодії до сучасних подій, понамальовувавши собі межі якісь

А чому такі дозування? 240 мкг не вистачає для глибокого занурення?

Після другої марки ти б вже ліз на стіну , а може і був би сам стіною , а текст сгенерован ШІ

Ебать, я сегодня попробую 3 по 0.5 водки принять. И если успею, травки 3 банки, такой что б тгк 25 не меньше было.
Повідомлення об'єднано автоматично:

рекомендую:
водный 2 на 1.5
Хороший, глубокий напер
Слой табака
Грамчик сольки
Сверху табачек

Ты блять страшный человек
Я сам в шоці) шукаю якийсь пост-подвох, але поки не знайшов) ну трішки є думки що це було забагато, коли читаю такі коменти. Але загалом себе почуваю цілком комфортно 💪🏻

Я сам в шоці) шукаю якийсь пост-подвох, але поки не знайшов) ну трішки є думки що це було забагато, коли читаю такі коменти. Але загалом себе почуваю цілком комфортно 💪🏻
Ну красава, Секта как бы обьединяет людей, которые измеряют глубину. Респект 100%. Я ссыканул бы столько вьебать. Могу водки 1.2-1.5 и покурить+ сверху таблетку. Но то уже глубоко. А ты смелый, да.
Лет 20 назад я даже не уебал бы столько

А лет сколько?

Ну красава, Секта как бы обьединяет людей, которые измеряют глубину. Респект 100%. Я ссыканул бы столько вьебать. Могу водки 1.2-1.5 и покурить+ сверху таблетку. Но то уже глубоко. А ты смелый, да.

А лет сколько?
30)

А лет сколько?
30
тропикамидом увлекаешься?
та не, я вобще перед этим не употреблял паиходеликов лет 5. Это недавно месяц назад 1 попробовал, и показалось маловато, решил вот такой эксперимент сделать) хорошо что без бед трипов прошло, все прям было очень «к месту». Но теперь перерывчик хороший снова думаю сделаю
Короче, мне опыт очень зашел и прям я не ожидал что настолько все как по маслу шло. Были попытки бэда, но я в голос сказал: не не братик, сегодня я без тебя, я иду дальше познавать мир, и гидра «бэда» уходила) а после — почти все что мог представить — мог увидеть. Ух, завораживающий опыт. Но ведь были случаи и когда люди принимали в 1000 раз большие дозы, так что это очень индивидуально. впечатления конечно очень классные остались.

30

та не, я вобще перед этим не употреблял паиходеликов лет 5. Это недавно месяц назад 1 попробовал, и показалось маловато, решил вот такой эксперимент сделать) хорошо что без бед трипов прошло, все прям было очень «к месту». Но теперь перерывчик хороший снова думаю сделаю
Короче, мне опыт очень зашел и прям я не ожидал что настолько все как по маслу шло. Были попытки бэда, но я в голос сказал: не не братик, сегодня я без тебя, я иду дальше познавать мир, и гидра «бэда» уходила) а после — почти все что мог представить — мог увидеть. Ух, завораживающий опыт. Но ведь были случаи и когда люди принимали в 1000 раз большие дозы, так что это очень индивидуально. впечатления конечно очень классные остались.
Этих людей после тех употреблений, вероятно нет уже давно

Після другої марки ти б вже ліз на стіну , а може і був би сам стіною , а текст сгенерован ШІ
лсд не догоняются))
а за сгенерированные репы ИИ я бы штрафные балы выписывала, приравнивая их к спижженным репортам, ну или статус в соответствии с правилами
Шпинат Dylan хотелось бы ваше мнение по этому поводу увидеть

Назад
Зверху Знизу