• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Тріп-репорт для МІНІСТЕРСТВО ВІДПРАВОК. by Inkvizitor, chatGPT,та всіх хто був поруч у важку хвилину

Complimentare

Посвященный
Повідомлення
1 546
Репутація
940
Вподобайки
1 549
Бали
954
Мої щирі ВІТАННЯ сектанти!

Сьогодні, після ряду випробувань, вдалося отримати посилку, та з Божою допомогою приготувати Йоккі-японський десерт з рисового борошна.

Отже до справи, коротко та по суті без води, щоб не віднімати ваш дорогоцінний час, поїхали!

СБ. 05.04.2025р.

12:00
СТАРТ
Забрав посилочку, на вигляд простий пакет для пакування, зовсім невеликий, м'який.

12:15

Розпакував та зважив, все як було заявлено.

1000000262.jpg

Колір речовини та запах класичний без відхилень. Розмір каміння різної фракції від 2,5 до 0.5 см.

Розкатав доріжку довжиною 8см

1000000263.jpg

Скуштував, вхід легкий, не пекучий. Протримав у носі до 10 хв та висмаркався. Трішки закружляло в голові, поки писав спостереження відчув легку ненав'язливу концентрацію, та спад головного боллю, думки лилися чітко та без похибок, емоції зникли, а думки пропали, почав робити все на автоматі.

Увікнув колонку, підключив телефон та включив російський реп. Виріс на ньому, а англійський не розумію, одні каракулі в голос, имхо.

Пісня - 9 Gramm Ласкавий звір

Підготував девайси та робоче місце

1000000267.jpg

Після продезенфікував латексні рукавички робоче місце, посуд. Та відважив інгредієнти для приготування Йоккі.

1000000269.jpg

Змішав усі сухі інгредієнти, та додав воду.

1000000270.jpg

Покроковий рецепт з усіма тонкостями приготування Йоккі.

Ось чіткий рецепт на основі твого досвіду, з моїми правками та лайфхаками. Без зайвої води — тільки по факту:

Жувальна маса "Йоккі-Фокус" (2 порції 5×5 см)

Інгредієнти:

• Клейкий рис (для суші) — 2 ст. ложки (перемолоти в борошно, просіяти)
  • Вода — 3 ст. ложки
  • Кориця мелена — ¼ ч. ложки
  • Цукор — 1 ч. ложка (можна більше — до 2 ч. л. для солодшого варіанту)
  • Кофеїнові таблетки — 2 шт. (~100–200 мг кофеїну, подрібнити)
  • Крохмаль (для обкатки) — 1–2 ст. ложки

Інструменти:

• Банка 0.5 л (скляна)
  • Сотейник із рушником (пароізоляція)
  • Вінчик або дерев’яна паличка
  • Скалка
  • Сито
  • Лінійка (для формування)
  • Лопатка кондитерська (для вирівнювання)

Процес:

1. Змішування:

• В мисці ретельно змішай рисове борошно, корицю, цукор, подрібнені кофеїнові таблетки — приблизно 3 хв вінчиком.
  2. Введення води:

• Додай воду, інтенсивно перемішуй, поки не вийде однорідна тягуча паста.
  3. Теплова обробка:

• Перелий масу у скляну банку 0.5 л.
    • У сотейник поклади рушник (щоб банка не ковзала), налий води до рівня маси в банці.
    • Постійно мішай на середньому вогні (вінчиком або паличкою).
    • Готуй до появи густої, тягучої, напівпрозорої консистенції з блиском, поки не почне відділятись трохи прозорого гелю (30–45 хв).
  4. Охолодження:

• Залиш остигати 10–15 хв до комфортної температури (щоб не липла до пальців, але ще була пластичною).
  5. Обробка й розкатування:
    • 1000000273.jpg
    • Засип робочу поверхню крохмалем.
    • Вийми масу, обкачай у крохмалі.
    • Розкачай скалкою в тонкий пласт.
    • Склади навпіл, ще раз розкачай — 3–5 складань як на круасани.
    • Присипай через сито під час кожного складання.
  6. Формування:

• Вирівняй краї.
    • Наріж рівними слайсами.
    • Відміряй 5×5 см порції за лінійкою.
    • Обкачай у крохмалі ще раз.
    • Підрівняй лопаткою до чіткої форми.
  7. Готово:

• Можна вживати одразу або висушити 1–2 год на повітрі, потім пакувати.

Зберігання:

• У герметичному контейнері до 7 днів при кімнатній температурі.
  • Можна охолодити — перед вживанням трохи підігріти руками.

Результат, через довгі 1,5 години праці.
Цей рецепт ідеально підходить для людей, котрі працюють за пк, в офісі, чи просто хочуть підкріпитися та отримати заряд енергії без лишніх калорій.
Він не є пропагандою, це експеримент, –​

„НІВЯКОМУ РАЗІ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ВЖИВАТИ АМФЕТАМІНИ ДЛЯ ВЕЧІРОК ЯИ РЕЙВІВ. ПОДУМАЙТЕ ПРО НАСЛІДКИ“.

1000000275.jpg

Я говорив, що якщо зможу відправлю кілька порцій своїм людям
Armageddon , Devil , Polly для проби та за можливості тріп репорту.
Нажаль муши визнати, що результат получився не досконалий, було допущено ряд критичних помилок, такі як надлишкова вода, неправильний спосіб нагрівання на пару, та надлишок цукру, і велика кількість крохмалю. В результаті смак занадто крохмальний та домінує кориця. Вибачте, але проб не буде, продукт підлягає списанню.

1000000276.jpg

В кінці хочу висловити подяку всім хто був зі мною на моєму шляху від вчителя до прибиральниці, ви НАЙКРАЩІ! без вашої віри та зусиль які ви приклали для мого розвитку я би не став тим ким я є. Я це неймовірно ціную і пам'ятатиму кожну людину, тваринку, комашку, а особливо Віру Всевишнього Творця Неба та Землі та свою родину, повірте без вас я би був ніким, і вже давно мене би не було на цьому Прекрасному Світі, ми у Раю, бережіть його, Любіть одне одного, Всім мир!

Останнє редагування:
Шо це за пиздець я прочитав
Ти прочитав тріп репорт (мікс) вживання+враження+рецепт з використанням амфетаміну/кофеїну. Мої враження, та подяку моїм колегам по цеху та оточенню з яким я вчився ріс та помилявся. В це оточення також входите і ви, мої любі Сектанти, бережіть себе З нами Бог, він про всіх подбає.

Ти прочитав тріп репорт (мікс) вживання+враження+рецепт з використанням амфетаміну/кофеїну. Мої враження, та подяку моїм колегам по цеху та оточенню з яким я вчився ріс та помилявся. В це оточення також входите і ви, мої любі Сектанти, бережіть себе З нами Бог, він про всіх подбає.
Gott starb

Это фен? Розовый по эйфоричнее по-моему

Пора аддерал штамповать, много кто ищет а нема

Я так зрозумів запоров все?

Мої щирі ВІТАННЯ сектанти!

Сьогодні, після ряду випробувань, вдалося отримати посилку, та з Божою допомогою приготувати Йоккі-японський десерт з рисового борошна.

Отже до справи, коротко та по суті без води, щоб не віднімати ваш дорогоцінний час, поїхали!

СБ. 05.04.2025р.

12:00
СТАРТ
Забрав посилочку, на вигляд простий пакет для пакування, зовсім невеликий, м'який.

12:15

Розпакував та зважив, все як було заявлено.

Переглянути вкладення 87919

Колір речовини та запах класичний без відхилень. Розмір каміння різної фракції від 2,5 до 0.5 см.

Розкатав доріжку довжиною 8см

Переглянути вкладення 87920

Скуштував, вхід легкий, не пекучий. Протримав у носі до 10 хв та висмаркався. Трішки закружляло в голові, поки писав спостереження відчув легку ненав'язливу концентрацію, та спад головного боллю, думки лилися чітко та без похибок, емоції зникли, а думки пропали, почав робити все на автоматі.

Увікнув колонку, підключив телефон та включив російський реп. Виріс на ньому, а англійський не розумію, одні каракулі в голос, имхо.

Пісня - 9 Gramm Ласкавий звір

Підготував девайси та робоче місце

Переглянути вкладення 87921

Після продезенфікував латексні рукавички робоче місце, посуд. Та відважив інгредієнти для приготування Йоккі.

Переглянути вкладення 87922

Змішав усі сухі інгредієнти, та додав воду.

Переглянути вкладення 87923

Покроковий рецепт з усіма тонкостями приготування Йоккі.

Ось чіткий рецепт на основі твого досвіду, з моїми правками та лайфхаками. Без зайвої води — тільки по факту:

Жувальна маса "Йоккі-Фокус" (2 порції 5×5 см)

Інгредієнти:

• Клейкий рис (для суші) — 2 ст. ложки (перемолоти в борошно, просіяти)
  • Вода — 3 ст. ложки
  • Кориця мелена — ¼ ч. ложки
  • Цукор — 1 ч. ложка (можна більше — до 2 ч. л. для солодшого варіанту)
  • Кофеїнові таблетки — 2 шт. (~100–200 мг кофеїну, подрібнити)
  • Крохмаль (для обкатки) — 1–2 ст. ложки

Інструменти:

• Банка 0.5 л (скляна)
  • Сотейник із рушником (пароізоляція)
  • Вінчик або дерев’яна паличка
  • Скалка
  • Сито
  • Лінійка (для формування)
  • Лопатка кондитерська (для вирівнювання)

Процес:

1. Змішування:

• В мисці ретельно змішай рисове борошно, корицю, цукор, подрібнені кофеїнові таблетки — приблизно 3 хв вінчиком.
  2. Введення води:

• Додай воду, інтенсивно перемішуй, поки не вийде однорідна тягуча паста.
  3. Теплова обробка:

• Перелий масу у скляну банку 0.5 л.
    • У сотейник поклади рушник (щоб банка не ковзала), налий води до рівня маси в банці.
    • Постійно мішай на середньому вогні (вінчиком або паличкою).
    • Готуй до появи густої, тягучої, напівпрозорої консистенції з блиском, поки не почне відділятись трохи прозорого гелю (30–45 хв).
  4. Охолодження:

• Залиш остигати 10–15 хв до комфортної температури (щоб не липла до пальців, але ще була пластичною).
  5. Обробка й розкатування:
    • Переглянути вкладення 87927
    • Засип робочу поверхню крохмалем.
    • Вийми масу, обкачай у крохмалі.
    • Розкачай скалкою в тонкий пласт.
    • Склади навпіл, ще раз розкачай — 3–5 складань як на круасани.
    • Присипай через сито під час кожного складання.
  6. Формування:

• Вирівняй краї.
    • Наріж рівними слайсами.
    • Відміряй 5×5 см порції за лінійкою.
    • Обкачай у крохмалі ще раз.
    • Підрівняй лопаткою до чіткої форми.
  7. Готово:

• Можна вживати одразу або висушити 1–2 год на повітрі, потім пакувати.

Зберігання:

• У герметичному контейнері до 7 днів при кімнатній температурі.
  • Можна охолодити — перед вживанням трохи підігріти руками.

Результат, через довгі 1,5 години праці.
Цей рецепт ідеально підходить для людей, котрі працюють за пк, в офісі, чи просто хочуть підкріпитися та отримати заряд енергії без лишніх калорій.
Він не є пропагандою, це експеримент, –​

„НІВЯКОМУ РАЗІ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ВЖИВАТИ АМФЕТАМІНИ ДЛЯ ВЕЧІРОК ЯИ РЕЙВІВ. ПОДУМАЙТЕ ПРО НАСЛІДКИ“.

Переглянути вкладення 87924

Я говорив, що якщо зможу відправлю кілька порцій своїм людям
Armageddon , Devil , Polly для проби та за можливості тріп репорту.
Нажаль муши визнати, що результат получився не досконалий, було допущено ряд критичних помилок, такі як надлишкова вода, неправильний спосіб нагрівання на пару, та надлишок цукру, і велика кількість крохмалю. В результаті смак занадто крохмальний та домінує кориця. Вибачте, але проб не буде, продукт підлягає списанню.

Переглянути вкладення 87925

В кінці хочу висловити подяку всім хто був зі мною на моєму шляху від вчителя до прибиральниці, ви НАЙКРАЩІ! без вашої віри та зусиль які ви приклали для мого розвитку я би не став тим ким я є. Я це неймовірно ціную і пам'ятатиму кожну людину, тваринку, комашку, а особливо Віру Всевишнього Творця Неба та Землі та свою родину, повірте без вас я би був ніким, і вже давно мене би не було на цьому Прекрасному Світі, ми у Раю, бережіть його, Любіть одне одного, Всім мир!

Мггг Найс!

Я так зрозумів запоров все?
Так, багато крохмалю, кориця кристалізувалася, чи шо почала гірчити. Смак приторний, неможливо їсти немов пасту зуубну хаваєш, не під реалізацію, але досвід безцінний
Повідомлення об'єднано автоматично:

Цей десерт має бути ніжним немов гель солодкуватим, це основа оболонки для інших десертів або окремий продукт, поправте мене якщо я помиляюся. Окрім цього хочу зробити комплімент китайським ласощами, це справді щось неймовірне, немов карамельки, ну всім звичні з цукру та барвників і підсолоджувачів, тільки натуральні зовсім без цукру з вітамінами всією таблицею Менделєєва короче це 🤩

А що це ви виробляли?

Так, багато крохмалю, кориця кристалізувалася, чи шо почала гірчити. Смак приторний, неможливо їсти немов пасту зуубну хаваєш, не під реалізацію, але досвід безцінний
Повідомлення об'єднано автоматично:

Цей десерт має бути ніжним немов гель солодкуватим, це основа оболонки для інших десертів або окремий продукт, поправте мене якщо я помиляюся. Окрім цього хочу зробити комплімент китайським ласощами, це справді щось неймовірне, немов карамельки, ну всім звичні з цукру та барвників і підсолоджувачів, тільки натуральні зовсім без цукру з вітамінами всією таблицею Менделєєва короче це 🤩
А продукт прет?

Назад
Зверху Знизу