Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Не нетрахались она просто сосала мне каждый приход . А трахаться как то неполучилось... та и отсос на солевых приходах это взрыв мозгов это очень сильно.
Чотко, красавчик, рухайся в тому ж напрямку. Солі це сила, нікого не слухай якщо кажуть протилежне. Бажаю, щоб у тебе був просто необмежений доступ до цих Альф, тримай рівень. 36 років, такий молодий, тобі ще солитись і солитись
Не нетрахались она просто сосала мне каждый приход . А трахаться как то неполучилось... та и отсос на солевых приходах это взрыв мозгов это очень сильно.
Чотко, красавчик, рухайся в тому ж напрямку. Солі це сила, нікого не слухай якщо кажуть протилежне. Бажаю, щоб у тебе був просто необмежений доступ до цих Альф, тримай рівень. 36 років, такий молодий, тобі ще солитись і солитись
Не братулёк .... Спосибо конечно но я соли нехочу !!!!! Я мет люблю , пожелай мне лучше неограниченный доступ к мету , ато шас перекрыли кислород и заказывать за 2500 приходиться хотя он обходиться в 600грн
Во мне и так химии плавает много. Я сейчас хочу на СВЕТЛЫЙ ПУТЬ стать принимаю микродозинг грибочки и со временем хочу от всякой химии отказаться. Покрайней мере всякие сонники по цене гераина точно жрать нехочу
Но но но, ти що, дружище не здавайся. Ти став на важкий та тернистий шлях, ну уж будь сильним та не зійди з цього шляху. Так фантастично описано все, таку історію мають знімати в фільмах. Тим більше в тебе є супутниця на цьому важкому шляху, Оксанка, твоя вірна бро . Тримайтесь один за одну, підтримуйте, накурюйте, наколюйте, живіть і будьте в гармонії між собою та з цим світом Ти альфа мужчина, вона альфа женщина, ну це метч, тримаю за вас кулачки. Якщо у вас з Оксаною ще будуть якісь історії, сміло можеш поділитись.
Но но но, ти що, дружище не здавайся. Ти став на важкий та тернистий шлях, ну уж будь сильним та не зійди з цього шляху. Так фантастично описано все, таку історію мають знімати в фільмах. Тим більше в тебе є супутниця на цьому важкому шляху, Оксанка, твоя вірна бро . Тримайтесь один за одну, підтримуйте, накурюйте, наколюйте, живіть і будьте в гармонії між собою та з цим світом Ти альфа мужчина, вона альфа женщина, ну це метч, тримаю за вас кулачки. Якщо у вас з Оксаною ще будуть якісь історії, сміло можеш поділитись.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Блін, ну ти же джентльменом мені здався, пригостив даму. А тут починаються інтимні подробиці ваших з Оксаною моментів
Спосибо большое , я очень люблю повеселиться конечно , альфу употребляю очень редко из за присудствующей в ней паранои у меня вплоть до ножей - один в руке второй лежит рядом так на всякий случай. И на люди показаться в таком состоянии нельзя так как спалят а мне это нежелательно .... А вот мет да , под метом я супер герой еще и на бэтмобиле это вообще кайф по городу вечером с музыкой литеть . А соль нет нехочу это не моё спосибо
Повідомлення об'єднано автоматично:
Блін, ну ти же джентльменом мені здався, пригостив даму. А тут починаються інтимні подробиці ваших з Оксаною моментів
Антидот это ВОДКА. С фена водкой сняться неочень получаеться ,а соль алкоголь приглушает , расширяет сосуду снимает напряжение , перестаёшь задыхатьсч кислород начинает нормально питать мозги и голюцинации параноя и вся эта хуйня проходит