Трип репчик на грибы GTот неизвестного секте продавца

Та кубы этот нбом среди грибов . Если грубо сравнивать
Так щось можна таке сказати, але на жаль найпопулярніші на ринку "z-strain" і куби.
Хоча все це лайт, після аяуаски. Мене більше так не погружає в психоделічний тріп після цього напою. Останні мої гриби після цього були куби в шоколаді з тгк, опісля я вирішила що мені більше нема чого робити з психотою)))

щось можна таке сказати, але на жаль найпопулярніші на ринку "z-strain" і куби.
О . І ти не розумієш. таппльпа малабар ,камбоджа ,липаи и ЗЕ СТРЕЙН ,ЦЕВСЕ КУБИ І МЕКСЕКАГА ЦЕ КУБИ .. АЛЕ Є ЩЕ ПСИЛОЦИБ МЕКСЕКАНА ЦЕ НЕ СТРЕЙН це ІНШИЙ ВИД ..
1734386727496.jpeg
Вид 👆

СТРЕЙН кубенсисов 👉1734386824019.jpeg
Я так понял из того что ты уже написал про ЗЕ СТРЕЙН и кубы - ты про стрейн говоришь...

О . І ти не розумієш. таппльпа малабар ,камбоджа ,липаи и ЗЕ СТРЕЙН ,ЦЕВСЕ КУБИ І МЕКСЕКАГА ЦЕ КУБИ .. АЛЕ Є ЩЕ ПСИЛОЦИБ МЕКСЕКАНА ЦЕ НЕ СТРЕЙН це ІНШИЙ ВИД ..
Переглянути вкладення 63474
Вид 👆

СТРЕЙН кубенсисов 👉Переглянути вкладення 63475
Я так понял из того что ты уже написал про ЗЕ СТРЕЙН и кубы - ты про стрейн говоришь...
Ні, я саме про мексикану як про ВИД, але я не шрумер, тому можу в чомусь не розбиратись)
На моїй пам'яті гриби ці виглядали як на першому зображенні, не було схоже на класичні кубики з їх шляпкою схожою на їстівний гриб за кольором
Повідомлення об'єднано автоматично:

Переглянути вкладення 63474
Вид 👆

СТРЕЙН кубенсисов 👉Переглянути вкладення 63475
Я приблизно знаю, що "голден тічер" це саме стрейн кубенсу, як різновид.
Типу як мухомор буває червоний,пантерний, рожевий і т.д

Все правильно) понял. Именно про мексов разговор) так и есть...

Так а что ты и как тебя занесло на аяуаску?

Ні, я саме про мексикану як про ВИД, але я не шрумер, тому можу в чомусь не розбиратись)
На моїй пам'яті гриби ці виглядали як на першому зображенні, не було схоже на класичні кубики з їх шляпкою схожою на їстівний гриб за кольором

Я приблизно знаю, що "голден тічер" це саме стрейн кубенсу, як різновид.
Типу як мухомор буває червоний,пантерний, рожевий і т.д
.

Назад
Зверху Знизу