Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Трип репчик на грибы GTот неизвестного секте продавца
Так щось можна таке сказати, але на жаль найпопулярніші на ринку "z-strain" і куби.
Хоча все це лайт, після аяуаски. Мене більше так не погружає в психоделічний тріп після цього напою. Останні мої гриби після цього були куби в шоколаді з тгк, опісля я вирішила що мені більше нема чого робити з психотою)))
О . І ти не розумієш. таппльпа малабар ,камбоджа ,липаи и ЗЕ СТРЕЙН ,ЦЕВСЕ КУБИ І МЕКСЕКАГА ЦЕ КУБИ .. АЛЕ Є ЩЕ ПСИЛОЦИБ МЕКСЕКАНА ЦЕ НЕ СТРЕЙН це ІНШИЙ ВИД ..
Вид
СТРЕЙН кубенсисов
Я так понял из того что ты уже написал про ЗЕ СТРЕЙН и кубы - ты про стрейн говоришь...
О . І ти не розумієш. таппльпа малабар ,камбоджа ,липаи и ЗЕ СТРЕЙН ,ЦЕВСЕ КУБИ І МЕКСЕКАГА ЦЕ КУБИ .. АЛЕ Є ЩЕ ПСИЛОЦИБ МЕКСЕКАНА ЦЕ НЕ СТРЕЙН це ІНШИЙ ВИД .. Переглянути вкладення 63474
Вид
СТРЕЙН кубенсисов Переглянути вкладення 63475
Я так понял из того что ты уже написал про ЗЕ СТРЕЙН и кубы - ты про стрейн говоришь...
Ні, я саме про мексикану як про ВИД, але я не шрумер, тому можу в чомусь не розбиратись)
На моїй пам'яті гриби ці виглядали як на першому зображенні, не було схоже на класичні кубики з їх шляпкою схожою на їстівний гриб за кольором
О . І ти не розумієш. таппльпа малабар ,камбоджа ,липаи и ЗЕ СТРЕЙН ,ЦЕВСЕ КУБИ І МЕКСЕКАГА ЦЕ КУБИ .. АЛЕ Є ЩЕ ПСИЛОЦИБ МЕКСЕКАНА ЦЕ НЕ СТРЕЙН це ІНШИЙ ВИД .. Переглянути вкладення 63474
Вид
СТРЕЙН кубенсисов Переглянути вкладення 63475
Ні, я саме про мексикану як про ВИД, але я не шрумер, тому можу в чомусь не розбиратись)
На моїй пам'яті гриби ці виглядали як на першому зображенні, не було схоже на класичні кубики з їх шляпкою схожою на їстівний гриб за кольором
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я приблизно знаю, що "голден тічер" це саме стрейн кубенсу, як різновид.
Типу як мухомор буває червоний,пантерний, рожевий і т.д