• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

Трип на альфу від Mafia

Rasta4eL

Сектант
Повідомлення
47
Репутація
28
Вподобайки
42
Бали
128
Тестер 178/78/30
Толлер завышенной
Речовина альфа пвп
Продавець @Mafio77_bot
Репортаж:
00:00 після відкриття вирішив відразу попробувати старий метод тому 0.1 в колпак чисто на табачну подушку, хап і є. Голову відразу почало стискати, видих і знімання ротової порожнини, відразу втаряк ну норм наче прибило.
00:30 чомусь завжди усе що не куриться усього мало, тепер інший підхід 0.15 стікло хапка, відразу ж ще одна, знову шум в вухах, так все таки ця альфа хороша піду провірю чи нормально закрив двері.
00:55 наче і попустило але щось швидко, 0.15 напас табачна подушка бах відразу втаряк, ну знову усе на мазі, шум в вухах, і звичайно ж хтось за дверми.

Втикнув, не знаю чи це я такий чи у всіх є така от специфіка перекурив і відразу ж клонить на сон. Протер очі , ця ситуація дала зрозуміти що забагато скурено, але 0.15-0.2 калпак бах втаряк в догонку , усе . Поки я на хорошому хоботі, якраз думаю напишу. Хороша альфа плавний грьоб. Немає побочки. Але 0.5 це ж так мало....

Останнє редагування:
это дикий ужас просто

непоганий відгук

И че это трип репорт?!
00:01 опускаю напас
00:50 меня пропустило догоняюсь
Оценки:
Нет оценок нахуй пошли

Че так не написал?
:troll-(43):

И че это трип репорт?!
00:01 опускаю напас
00:50 меня пропустило догоняюсь
Оценки:
Нет оценок нахуй пошли

Че так не написал?
:troll-(43):
Ну от будеш писати ти, так і пиши хай нахуй йдуть. Написав так як написав.

мамку твою в касание снял, и тр не отписал для остальных

мамку твою в касание снял, и тр не отписал для остальных
Єдине що ти міг зняти так це окуляри коли прищаве лице в дзеркалі видушував ти мудлан хлопни єбушатню свою, ато я бачу тебе від твоїх опаришів несе сука

Єдине що ти міг зняти так це окуляри коли прищаве лице в дзеркалі видушував ти мудлан хлопни єбушатню свою, ато я бачу тебе від твоїх опаришів несе сука
Иди уколись Вась

Учитывая такие умопомрачительные эффекты от соляры есть вероятность что ты её просто нахуй сжёг

Учитывая такие умопомрачительные эффекты от соляры есть вероятность что ты её просто нахуй сжёг
да ясень красен - я хотел бы увидеть человека который выдержит за хапку 0.15 соляги .Напоминаю чек 0.25 -мне лично на 2 -ое суток .

да ясень красен - я хотел бы увидеть человека который выдержит за хапку 0.15 соляги .Напоминаю чек 0.25 -мне лично на 2 -ое суток .
Да там реанимация в лучшем случае будет либо дурка если такое нормально покурить

Та ти що, думаєш я тут пиздіти зібравсЯ? Я ж написав із самого верху толлер залишений так це я ще скромно

Та ти що, думаєш я тут пиздіти зібравсЯ? Я ж написав із самого верху толлер залишений так це я ще скромно
Бро никто не сомневается в твоих словах. Просто солятина имеет свойство тупо сгорать и эффекта от того дыма хуй да нихуя только побочки в виде того что ты описываешь.
Соляру кури тупо с фольги, осторожно катая её. Так не проебешься. В положении статики ты просто переводишь стафф да и всё

через ламочку попробуй блин ну я 3 года ее курю -0.15 овермного для одного напаса

Назад
Зверху Знизу