🤬🤬🤬 Третій рік війни. Згадаємо як це було 🤬🤬🤬

Borborigmo

Конфуций
Повідомлення
2 941
Репутація
4 172
Вподобайки
5 644
Бали
2 440
❤️‍🩹 23 лютого 2022 року. Думаю цей день у памʼяті кожного з вас, бо він — це неначе інше життя.

Пригадую, того дня, хоч все і вказувало на те, що вторгнення неминуче, але всередині я вірив, що його все ж не буде.

А яким цей день був у вас та як ви вранці дізнались про повномасштабну війну? Дзвонили вам чи дзвонили ви? Давайте пригадаємо ці миттєвості у коментарях.

Мене штормило сильно і я вночі не спав, бо принюхнув пару доріг амфу (амф був від KFC, rock, дуже класний, такого вже нема) і дивився в центрі Києва на квартирі відоси на ютубі, а потім побачив дуже багато коментарів під одним постом в телеграмі, коментарі так швидко бігли, шо я не встигав читати, але вихоплювалася з контексту фраза Хуйло об являє війну. Я швидко увімкнув виступ хуйла і почув лише останні дві хвилини. А потім почалися вибухи за вікном. Розбудив жінку, сказав набирати у всі баклажки і ванну воду, а сам побіг в цілодобове сільпо купувати консерви і батарейки. Сільпо гуло як вулик, десятки людей вже стояли в черзі на касах. Більшість - з дорогим вином чи шампанським, дуже багато алкоголю брали. Шоб напитися, можливо, востаннє

Накануне бухал, обсуждали эти события мол скоро движ начнется, на следующий дент или через день уже не помню проснулся от звука взрыва и понял шо началось) ничего особенного собственно говоря)

❤️‍🩹 23 лютого 2022 року. Думаю цей день у памʼяті кожного з вас, бо він — це неначе інше життя.

Пригадую, того дня, хоч все і вказувало на те, що вторгнення неминуче, але всередині я вірив, що його все ж не буде.

А яким цей день був у вас та як ви вранці дізнались про повномасштабну війну? Дзвонили вам чи дзвонили ви? Давайте пригадаємо ці миттєвості у коментарях.
Я солився не перші сутки, в 2 ночі заснув ,а в 4 проснувся від вибухів ...
І солився собі дальше, але на ізмені.

А яким цей день був у вас та як ви вранці дізнались про повномасштабну війну? Дзвонили вам чи дзвонили ви? Давайте пригадаємо ці миттєвості у коментарях
Проснулся и прочитал в интернете шо началась война, пошел за шавухой но все было закрыто, ну подумал что опять какой-то замес и разрулят все быстро.. на следующий день поехал за шишками

Проснулся и прочитал в интернете шо началась война, пошел за шавухой но все было закрыто, ну подумал что опять какой-то замес и разрулят все быстро.. на следующий день поехал за шишками
через пару днів після війни за закладками ходили тільки смертники. Бо всякі підозрілі тіпи привертали увагу військових, а не тільки мусорів.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я в перший день пішов за зброєю, прочитав де видають. Чекав до вечора, а зброя закінчилася і всіх відправили по домах. На другий день з 6 ранку в черзі знову, завезли купу зброї, але обмаль набоїв. Мені видали новенький АК-74 і 3 магазини набоїв (90 штук). Тим, хто були в черзі пізніше пощастило менше, їм видавали лише по 2 магазини (60 набоїв). РПГ видавали тільки тим, хто служив в армії. Все видавалося під паспорт.

через пару днів після війни за закладками ходили тільки смертники. Бо всякі підозрілі тіпи привертали увагу військових, а не тільки мусорів.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я в перший день пішов за зброєю, прочитав де видають. Чекав до вечора, а зброя закінчилася і всіх відправили по домах. На другий день з 6 ранку в черзі знову, завезли купу зброї, але обмаль набоїв. Мені видали новенький АК-74 і 3 магазини набоїв (90 штук). Тим, хто були в черзі пізніше пощастило менше, їм видавали лише по 2 магазини (60 набоїв). РПГ видавали тільки тим, хто служив в армії. Все видавалося під паспорт.
Признавайся де АК ?

Признавайся де АК ?
я здав перед тим, як поїхати у Львів. Я був пару місяців в тро на війні, а потім попросився на день у відгул, здав автомат, пішов на квартиру, забрав речі, сів на потяг і свалив. кароче з'їбався як останній підор

я здав перед тим, як поїхати у Львів. Я був пару місяців в тро на війні, а потім попросився на день у відгул, здав автомат, пішов на квартиру, забрав речі, сів на потяг і свалив. кароче з'їбався як останній підор
Зате живий

Мені за пару тижнів до початку почали снитись сни про початок війни.Танки по місту,стрілянина,мобілізація.В ніч 24 пам'ятаю снився сон як я йду по стежці встеленій жовтим листям а позаду за мною йшов темний силует.Я зупинився щоб сказати щоб від'їбався і почув жіночий крик від якого я проснувся.Це кричала сусідка через стінку комусь по теоефону що почалась війна і одразу пролунав вибух.Я швиденько зібрав деякі речі(аптечка,бабки,носки теплі,труси,)в рюкзак і пішов в АТБ закупитись якимись калоріями(снікерси,арахіс і тд) а там народ вже в черзі перетоптується і чекають коли магаз відкриється.Набрав родню. Вони сказали що вдома також чути вибухи(їбашили по військовій частині поблизу)Відкрили АТБ.Народ змітав все що попадалось під руки.Хаос блять))
Ввечері з пацанами вже набирали в мішки пісок і будували якісь блок пости.На наступний день видали калаш і три рожки

Бля да точно уже хуй вспомню. Бухал 23 и пару дней до, а 24 спал часов до 3 дня, вроде когда вставал поссать слышал какие-то взрывы но забил хуй. До этого впринципе за ситуацией не следил, всегда в рот ебал обсуждать эту политику, да и сейчас тоже подбешивает, но что-то да читаешь, смотришь чтобы быть в контексте. Но все равно ее перебор даже тут на форуме я считаю.
Когда проснулся почитал новости, увидел что стволы раздают себе тоже захотел, но кореш который там уже побывал сказал что кончились, можно не стартовать. Да и паспорт у меня все равно просроченный 5 лет уже наверное был, все равно хуй бы дали, я только к концу весны себе карту сделал, впадлу было, если б не война хуй бы переделывал, но чтобы при проверках не заебывали и за русского не приняли пришлось делать.

Я тогда ничего вообще не юзал довольно длительный период.
Помню что в первые дни был настроен оптимистично, ожидал что скоро закончится каким-то договорняком - как основной сценарий.
Больше ничего особенного не помню, видимо у меня не было в жизни событий.
Ходил, просто шароёбился, видел повсеместный ажиотаж, огромную пробку на пр.Победы на выезд из Киева, за новостями конечно следил и обсуждал со знакомыми.
Войну я не предчувствовал и свято верил мудрому вождю Зеленскому, что попиздуем в мае на шашлыки.

Проснулся от шума ракет которые пиздовали по близлежащему военному аэродрому,потом открыл ленту новостей и охуел

Еба вы тут все такие закаленные и на яйцах, я когда ночью от взрывов проснулся, мозг себе таких картин накрутил за пару минут что уже и сердце выскакивало и зубы стучали прям тремор пизда. Не было бы гидазепаму, там бы и сдох нахуй, а так зачилился с нескольких таблеток и так первую неделю продержался. А дальше уже стало понятно что реальная картина не такая страшная как то что себе накрутил той ночью.

Пошел за амфом на след день. Не следил за новостями и думал что вот вот по дороге по которой шел на меня поедут русские танки.

Я Спал до обеда
Потом за срач папиром помню пошел))))
я тоже в 12 где то узнал что война началась. но тогда когда все сьебались на чартах за неделю,уже думал что может и начаться

я пошел как то снимать клад и ловил на себе эти взгляды)) вон он ,метку ставит,,девирсент,ловите его_)

Назад
Зверху Знизу