Кому писать тут? Ты продаешь?Думаю да
Кому писать тут? Ты продаешь?Думаю да
Не, я неКому писать тут? Ты продаешь?
А кто?Не, я не
І хто тобі напише перший то не ведисьНе, я не
У меня сообщение это какого-то Admin, он продает?І хто тобі напише перший то не ведись
Думаю наїбати хоче, хз шо за адмін, шяс я тобі знайду в якомусь щопі клади в києвіУ меня сообщение это какого-то Admin, он продает?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Пишет с Возвращением в семью!
Хорошо, спасибоДумаю наїбати хоче, хз шо за адмін, шяс я тобі знайду в якомусь щопі клади в києві
О круто, спасибо друг@FRANK_by_ganjaNewbot
Я думаю, речь про админа форумаДумаю наїбати хоче, хз шо за адмін, шяс я тобі знайду в якомусь щопі клади в києві
Думаєш адмі сам тобі пише і рекомендує де купити шишки?Я думаю, речь про админа форума
Дивись там точну суму кидай на карту і чекай яку видасть бот і нічо не роби нічо не клацай, чекай поки бот сам видасть адресО круто, спасибо друг
Нет, админ при регистрации присылает всем приветственное сообщение.Думаєш адмі сам тобі пише і рекомендує де купити шишки?
Дивись там точну суму кидай на карту і чекай яку видасть бот і нічо не роби нічо не клацай, чекай поки бот сам видасть адрес
Ааа ну це такНет, админ при регистрации присылает всем приветственное сообщение.
И он прочитал его.
Переглянути вкладення 89216
В 2004 в сентября на раёне у меня.Здорова! Где тут взять самой сильной шмали?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.