NoNameKiller
Чайка - пробу не давать
Kes kise
Давай пробуЄбать пацани я хочу до вас в команду у вигляді шеф кухаря по випічці з грибів або шишок чи лсд цукерок готовий викладатися на 200%+
Тобі шоколадний кекс банановий пісний кекс з сбд чи батончик енергетичний, онлі під тріп репорт не виконання умов повідомлю адміністрацію автоматом чайкаДавай пробу
Ахха фото товару давай)) і покажи асортимент продукції))) За трип не переживай трипи я пишу вчасноТобі шоколадний кекс банановий пісний кекс з сбд чи батончик енергетичний, онлі під тріп репорт не виконання умов повідомлю адміністрацію автоматом чайка
Тобі шапку натягнули на головуА промо промик?
Ахха фото товару давай)) і покажи асортимент продукції))) За трип не переживай трипи я пишу вчасно
Ну я обідився. Але це все ж таки просто кекси чи ти хотів трюфель з какао бобами?Тобі шапку натягнули на голову
Зажрався ти корочеНу я обідився. Але це все ж таки просто кекси чи ти хотів трюфель з какао бобами?
Ну я обідився. Але це все ж таки просто кекси чи ти хотів трюфель з какао бобами?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Зажрався ти короче
Це фактТо ж бо воно й так але не точно!![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.