Ти не їв кислоти якщо...

трікстер

Посвященный
Повідомлення
743
Репутація
1 902
Вподобайки
1 549
Бали
874
ЯКЩО НЕ ДИВИВСЯ ПІД КИСЛОТОЮ КАПІТОШКУ

І якщо не слухав Пінк Флойд під кислотою

І якщо не слухав гоа транс під кислотою

Пропоную пограти в гру. Я думаю в кожного знайдеться як продовжити фразу "Ти не їв кислоти якщо...". І в кожного це буде щось цікаве і унікальне))

Ти не їв кислоту якшо ти не *гея транс*

трікстер

Балів: -1
    бро, направ свій промінь свідомості на правильну ціль. І райдуга/веселка хай для тебе завжди покаже шлях))
....якщо не зарікався більше ніколи не їсти кислоту!

неїсти кислоти після крапельниці міксів комбо сіль+дві кортоні лсд

неїсти кислоти після крапельниці міксів комбо сіль+дві кортоні лсд
то ти так відпочиваєш реально?)

Приємно дивитись, що ти зацінив картинку гаранта упороту і на аву вмазав))

жоска. розкажеш в декількох словах так щоб самі класні і смаковиті моменти були і щоб можна було хоча б легенько доторкнутися до твого тріпу?
переплав нейронів, розчинявся у шпалерах, обличчя людей були черепами довкола сплошні хвилі...
Повідомлення об'єднано автоматично:

мову которих ти не розумієш лише клацання щелепами

Якщо Ти не валялся весь тріп з закритими очима і не пірнав з головою в океан фракталів під безкінечні ритми містичного саунду🌟

ЯКЩО НЕ ДИВИВСЯ ПІД КИСЛОТОЮ КАПІТОШКУ

І якщо не слухав Пінк Флойд під кислотою

І якщо не слухав гоа транс під кислотою

Пропоную пограти в гру. Я думаю в кожного знайдеться як продовжити фразу "Ти не їв кислоти якщо...". І в кожного це буде щось цікаве і унікальне))
а я просто не ел такое!

Якщо ти не проходив медогляд за кілька годин до цього зжерши марочку і тобі не здавалося що головна терапевтка йобаний троль, який зжере тебе якщо спалить що ти упоротий або якщо спробуєш з'їбатись. Напевне єдиний раз із кислотних тріпів коли я не пожалів що рядом був тверезий(ну майже) корєш з яким ми до цього змились з пар під прєдлогом того самого медогляду, але перед цим пішли в кіно дивитися "Люди Ікс. Дні минулого майбутнього"

Ты не ел кислоту, если ты не ел кислоту :)

Давайте слово "кислотой" поменяем на слово "психотой "
Ты не ел психоту если :

Если не триповал на територии морга , облосной больницы , роддома - одновременно ...

Не дрочил на рассвет ...

Не падал в кому...

Не ездил в ботанический сад смотреть как шшшшшелесссстит шшшшпинат ...

Не был в доме престарелых с подарками ...

Не пытался в карпатах добыть воду собирая конденсат ...

Не бэдил сразу десяток человек ...

Не видел как шлейфа идут перед обьектом опережая время ...

Останнє редагування:
Еще
Ты не ел психоту если

специально не оставлял своих кентов без денег на кассе гипермаркета ...

Не ходил по магазинам в поисках того самого маршмеллоу ...

Не стоял не ждал открытия наливайки у себя на районе бо крепко накрепко заебался от действия....

Не пробовал писать/сводить музыку ...

Не плавал в бассеине установленном в однокомнатной квартире

Давайте слово "кислотой" поменяем на слово "психотой "
Ты не ел психоту если :

Если не триповал на територии морга , облосной больницы , роддома - одновременно ...

Не дрочил на рассвет ...

Не падал в кому...

Не ездил в ботанический сад смотреть как шшшшшелесссстит шшшшпинат ...

Не был в доме престарелых с подарками ...

Не пытался в карпатах добыть воду собирая конденсат ...

Не бэдил сразу десяток человек ...

Не видел как шлейфа идут перед обьектом опережая время ...
Еще
Ты не ел психоту если

специально не оставлял своих кентов без денег на кассе гипермаркета ...

Не ходил по магазинам в поисках того самого маршмеллоу ...

Не стоял не ждал открытия наливайки у себя на районе бо крепко накрепко заебался от действия....

Не пробовал писать/сводить музыку ...

Не плавал в бассеине установленном в однокомнатной квартире
Вауууу!!! Це, що я хотів почитати, коли створював тему))

я теж додам трохи ще

Ти не їв психоту якщо:

- не закидав марку бухій в лайно і не різав собі долоню і не спостерігав, як кров хлеще з руки і не насолоджувався цим;

- не знаходив цвіт папороті на Купала в Карпатах і не загадував, щоб тебе попустило;

- не сміявся і не кричав в божевільній агонії валяючись на землі в центрі міста, розуміючи все, але розуміючи також - що ти нікому це не зможеш розповісти;

- не звонив падрузі в час ночі щоб зайти на чай і не їбав потім її через годину з наміром кінчити в неї і зачати дитину, бо тобі кислота так сказала, що треба терміново це;

- не ходив з самого рання по вулицях акуратно бо знав, що будь-яка людина може виявитись агентом Смітом, якщо ти почнеш реальність напрягати хоч якось і тебе детермінують;

- не отримував інсайт на рахунок того, що ти - смішинка Бога і що якщо ти спробуєш стрімитись бути схожим на Бога (а це єдиний, на кого варто рівнятись), ти повинен все життя непомітно міняти реальність і допомогати іншим істотам, розуміючи, що можливо коли ти відкрив двері жінці з коляскою, це і була твоя найважливіша задача і ти можеш перенестись у інше тіло, подібно герою серіалу "Квантовий скачок" і що всі твої уявлення і вірування про себе і світ навіть не атом, а щось менше по важливості і істинності;

...Якщо не смоктав льодяник нескінченності

Назад
Зверху Знизу