SiriusWhite
Гуру
в магазині щось система не дуже налагоджена
Определись с тем кому приз передалв магазині щось система не дуже налагоджена
Та залиште собі той призОпределись с тем кому приз передал
Давай мне отдай приз)Та залиште собі той приз
Ты отдал другому сектантуТа залиште собі той приз
Та нехай. Обіцяли 2 грами будь-якого товару, потім, коли виграв, то писали, що тільки амф. Тому віддав. Потім він написав, що не може забрати.Ты отдал другому сектанту
Он пишет может получить, но позже давай там с ним поговори и напишешьТа нехай. Обіцяли 2 грами будь-якого товару, потім, коли виграв, то писали, що тільки амф. Тому віддав. Потім він написав, що не може забрати.
Більш чіткіше обіцяні умови виконуйте на майбутнє. Це ж ваша ж репутація.
Ладно, у меня к вам претензий нет. Он просто воду варит. Ничего забирать не планирует. Пускай. Вы на контакт тоже не особо идёте. Ну ничего страшного. Не большая то и потеря.Он пишет может получить, но позже давай там с ним поговори и напишешь
Надеюсь и у меня не будет xDЛадно, у меня к вам претензий нет.
Будем надеятся.Надеюсь и у меня не будет xD
Ты передал свой приз другому сектанту какой опыт о чём ты пишешь ?Будем надеятся.
Но лично я, после такого опыта с данным магазом сотрудничать не стану. У самого магазин. И я лучше потеряю деньги чем репутацию и клиента.
На пару ешек не обеднею. Тем более конкуренця на площадке приличная. Здесь не те редкие вещества как 2с-б и дмт)
Пожелал удачи, бро!
Другой сектант отказался. Вы отморозились. Всё, закончили диалог. Нет смысла что-то выяснять с вами. С тобой точнее.Ты передал свой приз другому сектанту какой опыт о чём ты пишешь ?
Віддай ArmageddonДругой сектант отказался. Вы отморозились. Всё, закончили диалог. Нет смысла что-то выяснять с вами. С тобой точнее.
Та в мене ж нема типу приза, то нічого віддавати, друже. А кудись щось писати також нема сенсу за пару грам товару. Хай тогрують.
Та щось буде, то віддамА я губу раскатал
Та не я просто..Та щось буде, то віддам
А що цікавить взагалі ?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.