Кот Бегемот
Продажа спор
рано пока что
Повідомлення об'єднано автоматично:
вот теперь есть)
рано пока что
Последний раз пил в Августе. Пару румок домашнего вина.пью редко, только пиво. Раньше пил разную херню и по началу войны много, сейчас завязываю с этим делом
Повідомлення об'єднано автоматично:
как насчёт тебя?
Мені мдма допомагає не пити. Поки так є, надіюсь, що вилікую свій алкоголізмПоследний раз пил в Августе. Пару румок домашнего вина.
А так на мероприятиях у меня отмазка - я за рулём
Мені здається гриби та лсд будуть більш дієві в даній ситуації. Але в кожного свій досвід.Мені мдма допомагає не пити. Поки так є, надіюсь, що вилікую свій алкоголізм
грибы мне помогли перестать пить антидепрессанты. до этого 3 года на нихМені здається гриби та лсд будуть більш дієві в даній ситуації. Але в кожного свій досвід.
Думав спробувати лсд, але - кислота їсть тебе - мене це відштовхнулоМені здається гриби та лсд будуть більш дієві в даній ситуації. Але в кожного свій досвід.
Почитав, психоделіки допомагають. І кетамінова терапія є.Мені здається гриби та лсд будуть більш дієві в даній ситуації. Але в кожного свій досвід.
В якому плані їсть?Думав спробувати лсд, але - кислота їсть тебе - мене це відштовхнуло
Кетамін, як на мене, не такий потужний в плані психотерапіїПочитав, психоделіки допомагають. І кетамінова терапія є.
В якому плані їсть?
Так писали люди в репортах, що кислота їх їсть, і до туалету дійти проблема, і ще деякі речі , які відштовхують
Кетамін, як на мене, не такий потужний в плані психотерапії
Не пробував цих речовин. За кетамін читав, що в Києві клініка є кетамінова
Вибрав мдма, як менш токсичну та шкідливу
Почитав, треба пробуватиЯ найближчим часом буду тріпувати з лсд, якщо буде цікаво - почитаєш репорт
Є й кетаміновий репорт, можеш почитати у мене в підписі
запишите или на 3-ий или на любойЗапускаем совместный конкурс
Флудовая и рулеточная
Начнём с объяснений правил первого конкурса после как наберётся 400 сообщений в теме будут выбраны два сектанта которые получат два грамма товара на свой выбор.
Касаемо второго конкурса будет двадцать пять участвующих мест выигрышных два номера которые получают призы продукцию на выбор.
После получения призов нужно напечатать отзыв или репортаж.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Запишите на любое место по Вашему усмотрению
?на свободное запишите)
нетА за 400 сообщений уже разыграли что-то?
Когда за 400 сообщений будет розыгрыш, подскажите пожалуйста)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.