Telegram+GROK🚫 не буде

Джанґо

Мудрец
Повідомлення
1 454
Репутація
4 111
Вподобайки
4 042
Бали
1 670

Мацк спростував чутки про підписання контракту. Будем юзать Алісу максимум, видихаєм.

yQgtDdSA_t.jpg
w1q2sLpu_t.jpg

І вже коли я тут, то тримайте.

💩Я прийшов у політику разом із Володимиром Зеленським і піду разом із ним, — Єрмак

By4ZYgER_t.jpg
fv6g7AQS_t.jpg

Бесогоны и зрадоёбы
Я хотів вступити на продавця яєць по 17, щоб бронь отримати, але не можу знайти відповідного факультету.

Ще круто з барбєршопа в теплій студії розповідати, як треба родіну любіть, но теж не можу вийти на контакт.

Я хотів вступити на продавця яєць по 17, щоб бронь отримати, але не можу знайти відповідного факультету.

Ще круто з барбєршопа в теплій студії розповідати, як треба родіну любіть, но теж не можу вийти на контакт.
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Ось, будь ласка.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Не дякуй! 😉

Мацк спростував чутки про підписання контракту. Будем юзать Алісу максимум, видихаєм.

yQgtDdSA_t.jpg
w1q2sLpu_t.jpg

💩Я прийшов у політику разом із Володимиром Зеленським і піду разом із ним, — Єрмак

By4ZYgER_t.jpg
fv6g7AQS_t.jpg
Йде лісом зєля, бачить в кущах величезні очі. Спантеличений зєля пита:
- Ти хто?
- Єрмак.
- А чого такі очі?
- Кратом.

Конкретні приклади будуть?
Тільки давай без всяких йобликів типу Дикого і т.д. Це шмата не дотична до війська.
Ще б я їх поіменно запамятовував. Для мене вони на одне лице. І служать одним й тим самим цілям.

yQgtDdSA_t.jpg
w1q2sLpu_t.jpg

By4ZYgER_t.jpg
fv6g7AQS_t.jpg
Ну от , а ти переживав

Ще б я їх поіменно запамятовував. Для мене вони на одне лице. І служать одним й тим самим цілям.
Я думав ти хоча б командира "Ахілес", там, чи Вереса скинеш, я хоча б посміявся б, а так шось накидав, і не відповідаєш за слова)

Я думав ти хоча б командира "Ахілес", там, чи Вереса скинеш, я хоча б посміявся б, а так шось накидав, і не відповідаєш за слова)
Ну ахілес ок так. Верес хз. Той хоч трохи тямить що говорить.

Тобто не відповідаєш? Думаєш, я хочу комусь щось доводити, чи входити в дискусію?) воно мені нахуй не впало))
За цих три роки той кому треба було - все побачили, а до кого не дійшло так, то дійде тоді, це коли це прозріння буде позбавлене сенсу)

Уже рассчитывал на коллаборацию 🫤

Назад
Зверху Знизу