ТЦК получили пизды

По пачке поймал и сразу в будку съебался, герой блять

Давно пора, мужик не лох попався

Я не прихильник таких методів; у тому ж Рівненському Тцк могли постраждати мобілізовані солдати і цивільні, які за бронюваннням прийшли
согласен. просто мочить на улице их надо

эато я наконец то понял фразу- мой года мое богатство .Как полтос стукнул - как пошептало ТЦК вообще меня игнорят -даже новенькие-старые меня знали.

60 + уже брать будут
меня самого загребсти хотели за пару месяцев до 50. Даже бумаги на ВЛК выписали -так что я в теме .Чтоб призвать после 50 -нужно именное распоряженье от МО -и то призывают только спецов .А моя строибатовская служба -это для фронта ни о чем

меня самого загребсти хотели за пару месяцев до 50. Даже бумаги на ВЛК выписали -так что я в теме .Чтоб призвать после 50 -нужно именное распоряженье от МО -и то призывают только спецов .А моя строибатовская служба -это для фронта ни о чем
повезло

ТЦК завжди були такими, тільки це не виносилося на широкий загал. Розкажу свою історію. У 2016-му році я навчався в аспірантурі, мені було 25 і прийшла пора вклеїти нове фото в паспорт. В паспортному столі без приписного з військоммату не вклеювали. Пішов у районний військоммат, там вмовили мене лоха пройти ВЛК, кажуть у вас є певні хвороби, треба поїхати в обласний ВЛК, там вам оформлять відстрочку від строкової служби. Посадили мене в авто, повезли в область. Я заходжу в цей збірний пункт, а мені кажуть - ти звідси вже не вийдеш. Відслужиш рік і повернешся до свого навчання. Тут я зрозумів куди потрапив. Я і кричав на них, і грозився судом, відмовлявся підписувати папери. Мені погрожували, принижували мою честь і гідність, тримали місяць поки був призов. Я не зламався і мене випустили.
Це ті ж самі ТЦК, методи роботи, викрадення людей. Воно було завжди, тільки не стосувалося всіх, а лише призовників. А зараз вони свої щупала на свіх чоловіків простягнули

Назад
Зверху Знизу