Тапендатол чи трамадол, що краще ?

HappyNow

Гуру
Повідомлення
13 555
Репутація
4 246
Вподобайки
14 864
Бали
3 340
Читав інструкції до обох препаратів і відгуки . Вичитав, що наче знеболювальна дія краще і побочок менше в тапендатолу. І синдром відміни менший від нього, і він менш адиктивний. Може хтось поділиться своїм досвідом/знаннями. Цікавить ваша думка, який препарат краще для знеболення, і щоб не стати фізично залежним при використанні. Наче для виникнення залежності трамадол треба 3 місяці вживати кожний день. По тапендатолу інфи мало.

курнуть бошек!)

Тапендатол примерно на уровне трамадола, ну хз тут от дозировки и соотношении много что зависит. Дийствие схожее.

А что ботит то что ТС сразу захотел опия?👩‍⚕️

А что ботит то что ТС сразу захотел опия?👩‍⚕️
Я його не хочу, а змушений користуватися, зараз налбуфін використовую. Пробував трам , бупренорфін, морфін. Трам 200 мг знімає дуже гарно біль, краще, ніж бупр. А налбуфін слабенький

А что тебе терять, попробуй - узнаешь, подходит ли эта тяга для твоих целей.
Зависимость будет в любом случае, тут без вариантов - это же опиуха.

А что тебе терять, попробуй - узнаешь, подходит ли эта тяга для твоих целей.
Зависимость будет в любом случае, тут без вариантов - это же опиуха.
Так мета знеболення, і щоб не стати залежним
Вже був залежний від налбуфіну, ломки пережив від нього, більш не хочу. Це десь півроку часу треба для виникнення залежності. Трамадол наче після 3 місяців вживання дає залежність
Бубпренорфін до 14 днів можна вживати наче без ризику залежності

На мою думку, тапентадол краще, якщо мова йде про сильний біль, бо він сучасніший і має сильніший ефект. Крім того, у нього менше побічних дій, типу нудоти чи запаморочення, ніж у трамадолу. Але якщо біль не дуже сильний, то трамадол теж непоганий варіант. Головне, щоб лікар підібрав правильне дозування, бо в кожного організм реагує по-різному.

На мою думку, тапентадол краще, якщо мова йде про сильний біль, бо він сучасніший і має сильніший ефект. Крім того, у нього менше побічних дій, типу нудоти чи запаморочення, ніж у трамадолу. Але якщо біль не дуже сильний, то трамадол теж непоганий варіант. Головне, щоб лікар підібрав правильне дозування, бо в кожного організм реагує по-різному.
Лікарі бояться призначати такі ліки або не вміють ним користуватися. Мені призначали 50мг трамадолу, а допомагає по факту 150 - 200 мг.

Так мета знеболення, і щоб не стати залежним
Вже був залежний від налбуфіну, ломки пережив від нього, більш не хочу. Це десь півроку часу треба для виникнення залежності. Трамадол наче після 3 місяців вживання дає залежність
Бубпренорфін до 14 днів можна вживати наче без ризику залежності
Хуйня. Со второго раза уже нормально можно втянуться, по спортсменки как надо и заебца по наклонной

Треба знеболення, а не кайф. Колись курив шш Крем Карамель, то трохи був знеболювальний ефект
Тапентадол при сильному больвому синдромі, трамадол при середньому і помірному

Я його не хочу, а змушений користуватися, зараз налбуфін використовую. Пробував трам , бупренорфін, морфін. Трам 200 мг знімає дуже гарно біль, краще, ніж бупр. А налбуфін слабенький
Бери тогда уже метадон сразу т.к от этого всего что ты назвал охуенная зависимость будет полюбому. Тоесть ты несможешь жрать три месяца день в день эти препараты а потом взять и резко от них отказаться... Тебе прейдётся постепенно снижать дозу а потом ещё после этого всего еще и сонники какието наночь пить и днем что то типа труксала . Сейчас самые доступные по цене и качеству метадон. Но я бы не саветовал .
Повідомлення об'єднано автоматично:

А вообще по обезболу трамадол и метадон самая нормальная тема но ..... привыкание

Бери тогда уже метадон сразу т.к от этого всего что ты назвал охуенная зависимость будет полюбому. Тоесть ты несможешь жрать три месяца день в день эти препараты а потом взять и резко от них отказаться... Тебе прейдётся постепенно снижать дозу а потом ещё после этого всего еще и сонники какието наночь пить и днем что то типа труксала . Сейчас самые доступные по цене и качеству метадон. Но я бы не саветовал .

А вообще по обезболу трамадол и метадон самая нормальная тема но ..... привыкание
Метадон і бупренорфін побочки сильніше ніж в трама, бупр тільки онкохворим можуть давати. А метадон не виписують як знеболювальне взагалі. Да, читав про залежність. Десь пару тижнів трам їв, то не було після цього ломок тощо

Метадон і бупренорфін побочки сильніше ніж в трама, бупр тільки онкохворим можуть давати. А метадон не виписують як знеболювальне взагалі. Да, читав про залежність. Десь пару тижнів трам їв, то не було після цього ломок тощо
Выписывают братишка метадон и запрасто. Ты просто не в теме.... Сейчас во всех больших городах открыли куча частных таких мини больниц ну по сути там просто выписывают за 500грн рецепт на метадон и говорят в какую аптеку идти где есть ..... ну там постоянно очередь... Просто это всё в неприметных местах.... У нас в Запорожье таких 7 или может уже больше. Пришол сказал я наркоман ,дал 500грн и держи рецепт на 40таблеток. Брать можно не больше 40т раз в 10 дней.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Выписывают братишка метадон и запрасто. Ты просто не в теме.... Сейчас во всех больших городах открыли куча частных таких мини больниц ну по сути там просто выписывают за 500грн рецепт на метадон и говорят в какую аптеку идти где есть ..... ну там постоянно очередь... Просто это всё в неприметных местах.... У нас в Запорожье таких 7 или может уже больше. Пришол сказал я наркоман ,дал 500грн и держи рецепт на 40таблеток. Брать можно не больше 40т раз в 10 дней.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Я маю на увазі, що для знеболення його не використовують

Назад
Зверху Знизу