Вітаю, пані та панове!
сьогодні хочу поділитись з вами досвідом
вживання замовлення доставочки на двох досить відомих тут шопах. дискредитувати нікого не хочу, тому називати селлерів не буду. поки що не буду...
• чоловік, 184/64
• об'єкт репортажу — доставка на таксі
• кількість — 3 доставки
• толерантність — вище середньої
• кростолер — 3-5 знятих кладів, 2 нєнахода з вирішенням видачі мені ПЗ
• магазини — залишимо невідомими
• спілкування з шопами — задовільне, але пройобана комунікація
• оперативність доставки — пройобано
Таксі-репорт 1
п'ятниця. запарний день, знаю. о 16:00 пишу оператору та домовляюсь за доставку. заявлений час очікування: до двох годин
00:00
замовлення оплачене, дані надіслані, очікую
03:30
вирішую уточнити. у відправника трабли, затримка. базару нуль, стається, всі ми люди
04:13
надіслали номер машинки, все гуд, чекаю
04:28
пакуночок на базі, розпакоука. ну тут карочє мда. замість 3г мефу, який я замовляв, знаходжу 2г шишки, яку не замовляв.... пишу оператору, уточнення, пройоб відправника. знову ж, всі ми люди, таке стається. розрулили все красиво, отримав бонусно 2г шишки. питань немає, очікую
05:18
чекаю чекаю, і тут питання, чи буде мені актуально зранку. я замовляв якраз на суботу, тому так, актуально. ще запропонували видати клад, але я не мав часу на це та і таксі задля комфорту замовляю, а не щоб знову проходити квести з пошуками скарбів
19:41
майже 12 ранку, пишу сам, щоб дізнатись, коли буде відправка
22:43
нарешті отримую відповідь.... ну серйозно? три години на відповідь? окей. але бля, вже горить. на мою думку, якщо є домовленість, треба її притримуватись. тим паче косяк не з мого боку був.
23:48
відправка... мала би бути. але знову хуй, чекаю ще дві години...
26:27
отримую номер машини і через 15 хв забираю замовлення. нарешті приїхало те, що я чекав. вага співпадає. дорожку на дорожку та виїхав на концерт. точніше, на половину концерту
Висновок:
я, наче, адекватно спілкуюсь, намагаюсь не зайобувати, але чомусь все одно якась хуйня. я вже не кажу за те, що послуга таксі доплачується. це комфорт та точний "наход" за що я готовий переплатити. як висновок, 27 (двадцять сім) годин очікування, пройобано половина концерту, витрачені нерви та пересраний настрій. форс-мажори - це норма, але я вважаю, що треба доводити до відома і не годувати "зараз буде". енівей оплачено, енвей я заберу, але розуміючи терміни відправки, я б міг спокійно розпланувати день, а не проїбати його вдома в очікуванні, пройобуючи час та те, що вже було заплановане
Оцінка:
• стаф — 8/10
• спілкування з представником — 5/10
• оперативність видачі та вирішення питань — 1/10
• настрій — 3/10
• тріп — 5/10
• стелс — 8/10
Таксі-репорт 2
понеділок. друга година дня. інший селлер. роблю замовлення доставкою таксі. заявлений час очікування: пару годин
03:30
пишу уточнити, бо з цим магазином раніше пройобів по часу не було
04:58
відповідь: віддали іншому відправнику. 4 години, карл
06:12
номер машини, 15 хв і замовлення на руках
Висновок:
буквально через день після казусу з іншим шопом, трабл тут. шо ж так не щастить. і знову планувався день інакше. і знову очікувався комфорт та швидкість. тим паче понеділок, тут вже не підтягнеш запару на вихідні дні. ще й хуйня зі стафом. нєдовєс + сміття. після написаного відгуку, отримав 1г бонусом до наступного замовлення
Оцінка:
• стаф — 6/10
• спілкування з представником — 7/10
• оперативність видачі та вирішення питань — 4/10
• настрій — 4/10
• тріп — 5/10
• стелс — 7/10
Таксі-репорт 3
роблю замовлення у того ж селлера, що і в "таксі-репорт 2", але одразу уточнюю терміни доставки. треба було дійсно на зараз, тому і просив чітку відповідь і дуже просив, щоб справді доїхало в цей день. як вже казав, таксі - кофорт, наход і терміновість
00:31
замовлення на 10 колес +2г амфу сформоване та оплачене, очікую
04:15
уточнюю
05:32
таксі не буде
22:15
о 10 ранку оператор сам написав та ще раз уточнив дані замовлення. думаю, супер, ніч всралась, але зараз буде і похобочуть по своїх справах
25:16
знову три години очікування. уточнюю
27:07
отримую номер машини, забираю та все добре. тут по стелсу питання. якщо це був власний кур'єр від шопу, питань немає. якщо це була служба таксі, то стелс поганий. я взяв пакунок у руки та навіть не намагаючись нащупав усі таблетки, що там мали бути
Висновок:
у той вечір не одному мені не доїхало, як вияснилось у чаті. був обіцяний бонус, але бонусом стало лише очікування та знову нєдовєс приблизно на 100мг амфу. по таблеткам все нормально. розумію, що треба продавати, але ж нормально запитував, чи буде вчасно, а потім ще пів наступного дня чекав. все одно б купив. не цього разу, так наступного. підйоб просто псує настрій
Оцінка:
• стаф — 7/10
• спілкування з представником — 7/10
• оперативність видачі та вирішення питань — 4/10
• настрій — 5/10
• тріп — 5/10
• стелс — 3/10 або 10/10, якщо свій кур'єр
Якщо ви дочитали до цього моменту, я вам вдячний. це просто трошки ниття та нерозуміння хулі так. комусь буде корисно, комусь похуй. як показує практика, замовляйте таксі заздалегідь та враховуйте невизначений люфт часу та форс-мажори. сподіваюсь, вам щаститиме більше та все буде вчасно
До нових зустрічей!