Complimentare
Посвященный
21.04.2025
Трип репорт на суцвіття конопель від Міністерство
Посилання представника:
labrc.name
Упаковка:
Поліетиленовий пакет, в ньому ще один пакет. Відповідає опису.
Стелс:
Зіп пакет в зіп пакеті. Вакуум відсутній.
Товар:
Суцвіття конопель 3 грами.
Фото товару:
Вага товару:
Фото під мікроскопом:
Характеристики:
Бутонни не обробленні, присутнє листя, липкі, сухі, стебло згинаєттся, але при згині на 90° тріскає, звук хороший - хрумкий. Стебло тонке, колір світло зелений, запах землянистий трав'яний, пряний. Присутні темні трихоми, густі. Допускаю, що в пакеті присутній мікс шишок, є шишки світлі, є шишки темні, є густі. Насіння відсутнє, вважаю що сенсимілья. Добре.
Процес вживання:
Куріння через сухий.
2 лайтіка по 0.15мг. з табачкою.
Хочу зауважити, що під час обрізки листя з суцвіття, замітив, приблизно, від 3 до 5 різних сортів канабісу. Кожна має свій відтінок та кількість трихом, присутнє опалення самцем. У деяких бошок, присутнє не сформоване насіння, в деякий сформоване. Запах земляний, трав'яний, схожий на дичку. Можливо молодняк.
Смак легкий не дре у горлі, прихід повільний. Розслабляючись, думки не пливуть, тіло контролюється.
Загалом те, що потрібно, для денної роботи, чи прогулянки містом.
Висновок: задовільно, буду куштувати різні сорти, та оцінювати їх якості і властивості.
Дякую
Дякую.
Трип репорт на суцвіття конопель від Міністерство
Посилання представника:
Міністерство Відправок📮Відправимо ВСЕ в день Оплати від 1г🚀Дорогі у нас лише Клієнти🇺🇦
Отправки любой почтовой службой

Упаковка:
Поліетиленовий пакет, в ньому ще один пакет. Відповідає опису.
Стелс:
Зіп пакет в зіп пакеті. Вакуум відсутній.
Товар:
Суцвіття конопель 3 грами.
Фото товару:
Вага товару:
Фото під мікроскопом:
Характеристики:
Бутонни не обробленні, присутнє листя, липкі, сухі, стебло згинаєттся, але при згині на 90° тріскає, звук хороший - хрумкий. Стебло тонке, колір світло зелений, запах землянистий трав'яний, пряний. Присутні темні трихоми, густі. Допускаю, що в пакеті присутній мікс шишок, є шишки світлі, є шишки темні, є густі. Насіння відсутнє, вважаю що сенсимілья. Добре.
Процес вживання:
Куріння через сухий.
2 лайтіка по 0.15мг. з табачкою.
Хочу зауважити, що під час обрізки листя з суцвіття, замітив, приблизно, від 3 до 5 різних сортів канабісу. Кожна має свій відтінок та кількість трихом, присутнє опалення самцем. У деяких бошок, присутнє не сформоване насіння, в деякий сформоване. Запах земляний, трав'яний, схожий на дичку. Можливо молодняк.
Смак легкий не дре у горлі, прихід повільний. Розслабляючись, думки не пливуть, тіло контролюється.
Загалом те, що потрібно, для денної роботи, чи прогулянки містом.
Висновок: задовільно, буду куштувати різні сорти, та оцінювати їх якості і властивості.
Дякую
Дякую.
Останнє редагування: