Паяльник
Посвященный
хуйово піздєц. я бсказав шо прям дуже хуйовоДумаю да
хуйово піздєц. я бсказав шо прям дуже хуйовоДумаю да
Я тоже мечтав одєть банер зв 20г шш)уже навіть уявляв як їх похапувати буду)хуйово піздєц. я бсказав шо прям дуже хуйово
пагаді братан, всьо у тебя впєрєді. щас відкриють новий магаз і всьо у нас буде харашоЯ тоже мечтав одєть банер зв 20г шш)уже навіть уявляв як їх похапувати буду)
ето фіаско братанПиздец
А сейчас главное опасность это умереть на фронте , так что шоп слово держит , попрошу без критики !( :Та не) У них всё безопасно)
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
ти маєш контрацепцію на увазі?Если босса приняли
саппорту надо задуматься о безопасности
Хотя бы ноут зашифровать и пароль запомнитьти маєш контрацепцію на увазі?
Табли в боті є, хз) фрекс не ясно) пакунок, не пишуть скільки, можливо для власного вживання просто. Знову хзтак то був шишкошопом, а де банчив амфом і таблами ?
а кокс чомусь не знайшли) загубили напевно, як завжди)Табли в боті є, хз) фрекс не ясно) пакунок, не пишуть скільки, можливо для власного вживання просто. Знову хз
Я вчора клауав бот, який ще чомусь дивно, що робив, як і чат. Так коксу типу ніде не було в наявностіа кокс чомусь не знайшли) хагубили напевно, як завжди)
впевнений шо мусара підкрутили туда свої реквізити і тепер чекають на улов. це стандартна практика в таких випадкахЯ вчора клауав бот, який ще чомусь дивно, що робив, як і чат. Так коксу типу ніде не було в наявності
Мабуть) до сих пір фуричітьвпевнений шо мусара підкрутили туда свої реквізити і тепер чекають на улов. це стандартна практика в таких випадках
тому й фуричить, пацани работають. хтось полюбому зарядить касу, і ладно ще якшо не дохуя - буде не обідно. +неприємних бонусом може бути класичне прінімалово на кладахМабуть) до сих пір фуричіть
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.