• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Стоит внимания или нет ?

Не стоит

Та нах те книжки, только время отнимают))

Краткая история времени Стивена Хокинга пару раз перечитайте и ебись оно всё ферзём))
Да, человеческое сознание, само по себе скучная штука. Концептуально нового ничего там нет и найти не реально. Зато окружающий его мир очень интересен и разнообразен, вот и приходится в него накидывать всяких штук из внешнего мира и перемешивать их всячески, чтоб было потом где и среди чего что-то новое искать.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Чего?

Не знаю як кому, але мені не залітають розумні книги солов'їною. Чи то в силу перекладу чи то ще чогось. Але (можете хоч закидати камінням, мені пох) російською - все йде як по маслу. Українською спробував почитати Ернста Юнґера "Наближення. Наркотики і сп'яніння" - я ледь мозок не зламав і не дочитав (що рідко трапляється). Хотів би похвалитись, що саме я читав російською і що мені залітало, але не дам своєму его на разі такої насолоди і просто попрошу повірити на слово.

Завантажив, прочитаю у вихідні, хоча вважаю, що better dead than red, ворога треба знати в лице

Не знаю як кому, але мені не залітають розумні книги солов'їною. Чи то в силу перекладу чи то ще чогось. Але (можете хоч закидати камінням, мені пох) російською - все йде як по маслу. Українською спробував почитати Ернста Юнґера "Наближення. Наркотики і сп'яніння" - я ледь мозок не зламав і не дочитав (що рідко трапляється). Хотів би похвалитись, що саме я читав російською і що мені залітало, але не дам своєму его на разі такої насолоди і просто попрошу повірити на слово.
Я ніколи не вчив російської, але в моєму селі в бібліотеці 90% книжок на ній були написані, от тоді мозок формувався, мені теж легше сприймається російською; вирішив читати тільки в оригіналі що можливо

📦📦📦ІНДУСТРІАЛЬНЕ СУСПІЛЬСТВО ТА ЙОГО МАЙБУТНЄ 📦📦📦
Переглянути вкладення 67452
🪵 Теодор Качинський - Індустріальне суспільство та його майбутнє
Переглянути вкладення 67453
🪵 Ціна - 400грн

🪵 Кількість сторінок - 156

🪵 Мова - УкраїNська 🇺🇦

Виправленні помилки з минулого видання

«Індустріальне суспільство та його майбутнє» — маніфест Теодора Качинського🪵, також відомого як Унабомбер📦. У цій праці автор критично розглядає наслідки індустріалізації та технологічного прогресу для людства, стверджуючи, що вони призводять до екологічних катастроф і втрати індивідуальної свободи. Качинський відкидає сучасну цивілізацію і пропонує радикальні методи боротьби з її впливом. Хоча книга викликає суперечки через її екстремістські погляди, вона стала предметом інтелектуальних дискусій про майбутнє технологій і суспільства.
Погрузился в чтения ?

Я заходил в книжный магазин, как раз рядом с "вина и мира" у меня на районе, а там подруга в тик ток залипала, по тому что редко кто заходит в книжные магазины (скорее всего книги просто очень дохуя стоят хз) и просил:- " есть ли Чарльз Буковски в переплёте" и услышал ответ, что русских писателей вообще нет и могу не искать...
С этого сделал вывод что книги действительно порой стоят дороже чем техника эпл...

Я заходил в книжный магазин, как раз рядом с "вина и мира" у меня на районе, а там подруга в тик ток залипала, по тому что редко кто заходит в книжные магазины (скорее всего книги просто очень дохуя стоят хз) и просил:- " есть ли Чарльз Буковски в переплёте" и услышал ответ, что русских писателей вообще нет и могу не искать...
С этого сделал вывод что книги действительно порой стоят дороже чем техника эпл...
ахахах...Буковски топчик, вообще люблю контркультуру либо научпоп...ещё немного фантастику

щас ещё вот Стругацких начал слушать аудио...очень занимательно, особенно любителям космотематики

ахахах...Буковски топчик, вообще люблю контркультуру либо научпоп...ещё немного фантастику

щас ещё вот Стругацких начал слушать аудио...очень занимательно, особенно любителям космотематики
Фантастику люблю только слушать, особенно когда куча беспонтово монотонной работы. С ней и время интереснее насыщенные проходит и не напрягается мозг) а где слушаешь? В тг?

Фантастику люблю только слушать, особенно когда куча беспонтово монотонной работы. С ней и время интереснее насыщенные проходит и не напрягается мозг) а где слушаешь? В тг?
ага, у меня друг строитель(по ремонтам), много работы монотонной, с ним пздц как интересно общаться, потому что всё своё рабочее время он паралелльно книги слушает...не, я просто в гугле вбил и с компа слушаю перед сном

ага, у меня друг строитель(по ремонтам), много работы монотонной, с ним пздц как интересно общаться, потому что всё своё рабочее время он паралелльно книги слушает...не, я просто в гугле вбил и с компа слушаю перед сном
Есть в тг такая группа, книга в ухе. Там по моему давно никто не обновлял ничего но очень много годного есть и даже зеланд со своим трансерфингом реальности ... И удобнее на много...

Есть в тг такая группа, книга в ухе. Там по моему давно никто не обновлял ничего но очень много годного есть и даже зеланд со своим трансерфингом реальности ... И удобнее на много...
ха, прикол...а у меня веб сайт "книга в ухе"

скорее всего книги просто очень дохуя стоят хз
а вони реально дохуя коштують. Порівняти скільки раніше коштували російською книги і скільки зараз українською - на лице факт, що ЇБАЛИ В НАС ПРОПАГУВАТИ ЧИТАННЯ УКРАЇНСЬКОЮ, ДУЖЕ ПРЯМ. Хоча пиздять про зворотнє. Ну але не хочу починати смердіти на цю тему. Це безнадійно))
услышал ответ, что русских писателей вообще нет и могу не искать...
А Джек Лондон? З лондонських хоча б може хоч щось було в них?)) Жестяк...

Лучше посмотреть 3 часа интервью зеленского чем читать это не пойми что

📦📦📦ІНДУСТРІАЛЬНЕ СУСПІЛЬСТВО ТА ЙОГО МАЙБУТНЄ 📦📦📦
Переглянути вкладення 67452
🪵 Теодор Качинський - Індустріальне суспільство та його майбутнє
Переглянути вкладення 67453
🪵 Ціна - 400грн

🪵 Кількість сторінок - 156

🪵 Мова - УкраїNська 🇺🇦

Виправленні помилки з минулого видання

«Індустріальне суспільство та його майбутнє» — маніфест Теодора Качинського🪵, також відомого як Унабомбер📦. У цій праці автор критично розглядає наслідки індустріалізації та технологічного прогресу для людства, стверджуючи, що вони призводять до екологічних катастроф і втрати індивідуальної свободи. Качинський відкидає сучасну цивілізацію і пропонує радикальні методи боротьби з її впливом. Хоча книга викликає суперечки через її екстремістські погляди, вона стала предметом інтелектуальних дискусій про майбутнє технологій і суспільства.
Хз

Назад
Зверху Знизу