Єбануцца. А BagChasing ?
І смєшно і грусна
І смєшно і грусна
Ніби першочергове право тестувати.І що дає статус про-тестера?
Не всі репорти про-тестерів якісні
P.S. Не хочу нікого образити
Не хотів би такий статус)Ніби першочергове право тестувати.
У т.ч. обов'язок тестувати, де відмова лише з поважних причин.
Також мав би бути обов'язок усе тестувати, з виключенням з тестерів за порушення.
При найманні такі були обов'язки перших протестерів.
З за великої конкуренції охочих тестувати - добилися впровадження таких статусів.
Пізно, я вже Admin написав, він ось ось зайде і дасть статус.Не хотів би такий статус)
Дякую)
Братику, ти дуже печешся я про менеПізно, я вже Admin написав, він ось ось зайде і дасть статус.
Зовсім скоро.
От серйозно, вже заходить.
Зараз Admin зайде і вирішить це питання. І всі інші.Братику, ти дуже печешся я про мене
Сильна заява
Буквально пару хвилин, і все вирішитьсяСильна заява
Ти потужний менеджерБуквально пару хвилин, і все вирішиться
Просто котик із CHATGPT.Ти потужний менеджер
Як Єрмак
Просто котик із CHATGPT.
Намалюй і ти свого котика
меня забили свЯщенава манетчикаCписок бездействующих про-тестеров:
1. Нимблионе
2. Десперада
3. Сиси Квалифайд
3. Запястье Эмпорера
5. Неоланд верхом на бочке Тетерива
Повідомлення об'єднано автоматично:
6. Йосепа
Имеешь 5 примеров и подаешь заявку. Проходит голосование и получаешь статус.Интересно по какому критерию они получают этот статус, есть много тех кто лучше пишет и имеет больше лайков и репутации
А как её подать?Имеешь 5 примеров и подаешь заявку. Проходит голосование и получаешь статус.
Сначала со мной в лс собеседование. А когда появится Админ то будем с ним организовать голосования по очереди. Там уже людей 5 в кандидатах сейчасА как её подать?
Спасибо за информациюСначала со мной в лс собеседование. А когда появится Админ то будем с ним организовать голосования по очереди. Там уже людей 5 в кандидатах сейчас
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.