YMBUkraine
Конфуций
Оооу, люблю срать бро) мысли разные,иногда от них зависит как я сру. Иногда не сру и мысли лишь о том шоб посрать. Кароче, торчим на толчке)
Оооу, люблю срать бро) мысли разные,иногда от них зависит как я сру. Иногда не сру и мысли лишь о том шоб посрать. Кароче, торчим на толчке)
Это пройдёт, у кого-то во время жизни у кого-то послеУсвідомлювати що ти торч галімий
этим надо пользоватьсяКогда человек срет он практически беззащитный
Та я не про себе , я про вас нариків .. я ж тільки по 100 грамм трави за менш чим місяць скурюю і то все …Это пройдёт, у кого-то во время жизни у кого-то после
Какают на дєвачекдєвачкі нє какаут .., . запомні єта,, .
Апаснуй !!дєвачкі нє какаут .., . запомні єта,, .
За гроші платників податків депутатиКакают на дєвачек
ІххвхвхіхіхвхАпаснуй !!
Повідомлення об'єднано автоматично:
За гроші платників податків депутати
Я не торчу уже 1,5 месяца а ты?Як це ? Усвідомлювати що ти торч галімий , ти переживаєш з приводу цього ? Чи тобі похуй ? Які мислі коли какаєш ?
Я напевно неділю , або дві , шишкі о то недавно курив бо замовлення пришло , а так ніхуя .. зараз шишок немає то сижу - кайфую !Я не торчу уже 1,5 месяца а ты?
Так я ток шишки и курил)Я напевно неділю , або дві , шишкі о то недавно курив бо замовлення пришло , а так ніхуя .. зараз шишок немає то сижу - кайфую !
Так я ток шишки и курил)
Рыжий стучиться, пойду выдавлю)Покакал?
Сегодня нетРыжий стучиться, пойду выдавлю)
Сам как? Отложил личиночку?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.