Шукаю віддалену роботу (подивіться, раптом вам саме це треба)

schnkss

У меня не покупать!
Повідомлення
9
Репутація
40
Вподобайки
21
Бали
3
Привіт! Скоріше за все у вас немає такої активної вакансії, але дуже часто при збільшенні навантаження виявляється, що шалено витрачається час і його не вистачає на себе, друзів та родину. Думаю, кожен хотів би перекинути частину відповідальності та справ на іншу людину. Well, I'm here to help you 😎

Отже, пропоную себе в ролі асистентки.
Спокійно скидайте на мене завдання, які вам впадлу робити, адже ви маєте справу з діагностованою окрщицею, яка любить годинами щось колупати, структурувати та створювати. Ну і ефективно розрулюю питання 🤘

ЧОМУ Я?
У мене дохєріща досвіду в ролі асистентки.
Я працювала на приватних підприємців, в рекламі, маркетингу, робила все, що тільки можна, контролювала підрядників, робила візуал, писала статті, монтувала відео, вела звітність і ще купа інших задач, про які вам певно вже набридло читати.

Я в минулому активний споживач ПАР, в теперішньому десь років 5 в зав'язці.
Зі мною зручно мати справу, бо я умовно "в темі", знаю всю важливу (і не тільки) для роботи інформацію, але немає ризику, що пропаду з радарів, бо стався випадковий ✨марафон✨
Я навіть алкоголь не вживаю. Ну ідеальна кандидатка, нє?

• Я ще й психолог за освітою!
Не впевнена, що це важливо, але цікавий додаток до резюме.

Все, що я хочу — це заробляти більше грошей, не контактуючи фізично з товаром і без мільйонних завдатків (50 грн на карті, побійтесь бога, можу компенсувати фотографіями собачки і кішки, вони взагалі безцінні).

1000024830.jpg

Я налаштована на довгострокову співпрацю, тому адміни, власники, оператори і інші серйозні люди, подумайте над моєю пропозицією 🥹

*Мені було трохи тривожно писати цей допис, тому за кожен хейтерський коментар буде наведена особиста порча на пронос 🫵

Привіт! Скоріше за все у вас немає такої активної вакансії, але дуже часто при збільшенні навантаження виявляється, що шалено витрачається час і його не вистачає на себе, друзів та родину. Думаю, кожен хотів би перекинути частину відповідальності та справ на іншу людину. Well, I'm here to help you 😎

Отже, пропоную себе в ролі асистентки.
Спокійно скидайте на мене завдання, які вам впадлу робити, адже ви маєте справу з діагностованою окрщицею, яка любить годинами щось колупати, структурувати та створювати. Ну і ефективно розрулюю питання 🤘

ЧОМУ Я?
У мене дохєріща досвіду в ролі асистентки.
Я працювала на приватних підприємців, в рекламі, маркетингу, робила все, що тільки можна, контролювала підрядників, робила візуал, писала статті, монтувала відео, вела звітність і ще купа інших задач, про які вам певно вже набридло читати.

Я в минулому активний споживач ПАР, в теперішньому десь років 5 в зав'язці.
Зі мною зручно мати справу, бо я умовно "в темі", знаю всю важливу (і не тільки) для роботи інформацію, але немає ризику, що пропаду з радарів, бо стався випадковий ✨марафон✨
Я навіть алкоголь не вживаю. Ну ідеальна кандидатка, нє?

• Я ще й психолог за освітою!
Не впевнена, що це важливо, але цікавий додаток до резюме.

Все, що я хочу — це заробляти більше грошей, не контактуючи фізично з товаром і без мільйонних завдатків (50 грн на карті, побійтесь бога, можу компенсувати фотографіями собачки і кішки, вони взагалі безцінні).

Переглянути вкладення 100817

Я налаштована на довгострокову співпрацю, тому адміни, власники, оператори і інші серйозні люди, подумайте над моєю пропозицією 🥹

*Мені було трохи тривожно писати цей допис, тому за кожен хейтерський коментар буде наведена особиста порча на пронос 🫵
Привіт, напиши нам -
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Думаю, кожен хотів би перекинути частину відповідальності та справ на іншу людину
Ну ідеальна кандидатка, нє?
Я б не проти щоб така людина замість мене за закладками ганяла😅
можу компенсувати фотографіями собачки і кішки,
Песик милий. А де фото кицьки?(і я не про кішку)

Я б не проти щоб така людина замість мене за закладками ганяла😅
Вибачте, я сцикло 👀
Песик милий. А де фото кицьки?(і я не про кішку)
То щось на непрілічному, засуджую! А от кішка не проти публікації її фотознімків
1000006271.jpg

А если в связи в с канчитай?

Привіт, напиши нам -
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Она же скиллы привела, которые ставят её ожидания и устремления выше, чем работа кладменом. Зачем ты убиваешь в людях мечту?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Чоловік буде проти)
То есть, это едиственный барьер? Если бы мч было безразлично, то можно разчехлять?)

Она же скиллы привела, которые ставят её ожидания и устремления выше, чем работа кладменом. Зачем ты убиваешь в людях мечту?

То есть, это едиственный барьер? Если бы мч было безразлично, то можно разчехлять?)
Уговорил

Там була пропозиція не кладменом!
Ну для мене в шлюбі це не окей, то все одно була би зрада. А як там було би поза стосунками я хз, ми занадто давно разом

Назад
Зверху Знизу