Шалом православні, дай бог вам здоровля і добра з бобром!
Даний тріп буде описувати мої враження від шишок отриманих мною в якості проби від Gandja:ua

Gandja:ua Шишки-Гашиш-Битые Опт.-Мини-Опт.
Прайс: Шишки-Outdor. Описание ✳️ White Russian✳️ Сорт конопли White Russian - это мощный гибрид, полученный от классических и известных в мире каннабиса сортов AK-47 и White Widow. Он преимущественно индика с некоторой долей сативы (около 70% индика и 30% сатива), с высоким содержанием ТГК -...

Gandja:ua

Посилка була отримана доволі оперативно, дуже плотно запакована, куча шарів обмотів, вакууматор, 2 зіпи
Мій ранок почався по старій перевіреній схемі, прокинувся, бахнув палтаху для здоров'я, трішки повалявся і попіздував на балкон тестувати:

Виглядає це все дійство красиво, приблизно ось так:

Тестер - 32\190\80
Речовина - шш
Вага - 1 г, відповідає заявленій
Дозування - 0.36
Толер - достатній
Кростолер - гашиш, палтаха зранку
0-00
Дунув об'єм за два заходи через сушку, горить доволі швидко, дим досить лайтовий на початку і приємний на смак, не сильно кашлючий, солодкуватий, проте зовсім чуток пече в районі кадика. Залишку смол на язиці чи горлі не помітив
0-10
Під кінець впевнених інгаляцій нормально так починаю відчувати відчутне поступове наростання накуру, легкі але доволі виражені ефекти щастя і благодаті звалились на мене і моє грішне тіло важкою ношею, танці з бубном на балконі принесли нарешті бажаний результат, картіна смотрящєго за проісходящім поступово прєвратілась волшебним образом в слоу-мо режим, і я почав розмірено і впевнено насолоджуватись даними змінами в моєму організмі
0-35
Розкривається грьоб лайтово і поступово, гребе в міру потужно, але досить приємно, виникає приємний чіл, сам двіж доволі збалансований, але гребе в чілово, можна виділити конкретну домінуючу сатівну складову по генетиці, доволі нормально підсушило, і крім того пробило на хавчик, в голові чутка туман, хочеться спатки, настрій дуже позитивний проте думки доволі впевнені і ненапряжні. Присутній позитивний вайб, окрім того хочеться рухатися і спілкуватись. Набираю падельніків по відеозвязку.
1-20
Спілкування було легким і невимушеним, травили старі і нові пріколи, гнали бєса, рвали хохотала. В процесі розмови перемістився в сидяче положення, розслабився. Опісля розмовити виявив що на мене напав доволі таки сильний сушняк який я запив чорною водою. Накур середньої сили, ламповий, я чутка сонний однак яскравого заліпалова організму не спостерігаю.
1-45
Двіж поволі пішов на спад, в хід пішли канфєти і тяжка артилерія з холодильника. Тупняка чи якогось іншого негативу не спостерігаю
Висновок:
Добротні і впринципі робочі аутодорні шишки, з переважаючими і домінуючим сатівним грьобом в тріпі.
Можливо слеганца пересушені, але лічно я не думаю що це якась велика проблема

Манагер - 11\10
Доставка - 10\10
ШШ - 7.5\10
Тривалість дії - 7\10
Останнє редагування: