Слава Ісусу христу ! Цей тріп буде на сорт Mazar отриманий як бробу від товариша Gandja:ua

Gandja:ua

Gandja:ua Шишки-Гашиш-Битые Опт.-Мини-Опт.
Уважаемые клиенты!!! Спасибо, что остаетесь с нами. Если у вас есть вопросы, не стесняйтесь обращаться к нам. С уважением, Команда "Gandja:ua" УВАЖАЕМЫЕ ПОКУПАТЕЛИ !!! КОГДА ПОЛУЧАЕТЕ ТОВАР ПРОСЬБА СНИМАТЬ НА ВИДЕО ОТ НАЧАЛА РОЗПАКОВИВКИ И ВЗВЕШИВАНИЯ ДОЛЖНО БЫТЬ ОДНИМ КАДРОВ. Прайс...

Один з моїх улюблених сортів доречі, так уж якось склалось в мене по житті, люблю цей сорт, зарекомендував себе дуже добре.
Доїхало без проблем, упаковки дахуя і ше чуть чуть, стелс як такий відсутній але лічно мені пахую, куча вакууму поліетилену і хуйні на мою думку прекрасно рішає питання полюбому, не розумію нахуй ті безпонтові паражнякові танці з бубном єбать, якшо захочуть то найдуть шо так шо так йбать

Шишка доволі м’ясиста, добре просушена, практично без бадилів, на весь об‘єм є пару зерен. Крошиться легко, пахне трав’яно-квітково, запахом дитинства, що досить приємно. Нашатковую карочє я собі в гріндері достатню таку ксть даної речовини і приступаю до самого процесу тестування

Тестер - 32\190\80
Речовина - шш
Вага - 1 г, відповідає заявленій
Дозування - 0.3
Толер - достатній
Кростолер - гашиш, кокіч, зимна сотка

Навалюю собі по класікє плотну таку сушку. Горить досить швидко і інтенсивно, дим на перших порах приємний і солодкуватий, залітає також досить легко, проте згодом в процесі злєгонца починає гірчити. Задуваю банюру впевнено і без компромісів, чутка кашлюкаю,ну а шо паделать. Різкого удару нема, докурюю і очікую на двіж паріж йопта
0-10
Накур прийшов до мене поступово але добре що пришло, приємні жизнєнні мамєнти стали вєсєлєй, картіна реальності стала ну прям маслом нарісованою нагрібає поступово й невимушено, повторюсь знову що без різкого входу, лайтово. Якщо чесно - хочеться бахнути ще, однак я вибираю тактику «вичікування»
0-20
Досить непогано догнало, але хотілось би чуток більше. Напалило приємно, підняло настрій, чуток підтупило, розслабило, сушити не сушило проте пробило на хавчик. Торможу на разі з цією ідеєю щоб нормально прочухати. Сам двіж вроді би більш-менш збалансований, на разі важко виділити якусь конкретику
0-40
Приємно розслабило і постійно улибає. Гребе в міру потужно, однак яскраво і ненапряжно, є можливість взаємодії зі всесвітом, тупить не сильно. Хочеться взаємодіяти з наколишнім середовищем, спілкування і тд і тп. Чутка нахлинула сонливість, однак мозги працюють адекватно. Поспілкувався чутка в ваших інтернетах, далі заліп в заліпалово
1-45+
Почало уже поступово попускати, голова стала чутка важка, окрім того є бажання добавити ще, що я успішно роблю. Нова сушка підрівняла й активно добавила барв у тріп, спочатку чуток взбордило, однак потім чіл від накуру накрив мене неначе ковдрою, повністю, прям з головою, і я віддався цим відчуттям з насолодою. Загалом тріп вийшов позитивним.
Ітогі:
Нормальний стандартний робочий аут. Може чутка пересушений, але володіє потрібними властивостями. Накурює достатньо, глибоко, непогано по часу, а шо нам молодим ше нада, тим більше що ціна доволі демократична. Карочє годний варіант

Доставка - 10\10
ШШ - 7.5\10
Тривалість дії - 7\10
Останнє редагування: