Шо з форумом

Eseralt

Сектант
Повідомлення
206
Репутація
1 169
Вподобайки
649
Бали
475
Привітик. Можливо схоже питання вже піднімалося пару десятків раз, але я тіряв його серед нескінченних рекламних тем саппортів та інших важливих тем із смисловою нагрузкою: "я насрал жидким в трусы".
Тому створюю, щоб розібратися, у мене одного останній тиждень половину часу нестабільно працює форум? Чи то всі страждають. Сторінки загружаються дуже довго, або взагалі цього не роблять та навіть іноді вікно із сповіщеннями тяжко відкрити. Без різниці, чи сидіти із ТОРа з ВПНом, чи заходити просто з браузера - результат аналогічний. Чи може то варто просто докупити ще 16 оперативки?

Заодно музички вам в лєнту накину, щоб не відчувати себе таким безкорисним мудаком

Вот сейчас обновлял страничку и это очень долго было, и таких микро лагов пиздец просто, и причем это случилось после профилактики Лабы

Привітик. Можливо схоже питання вже піднімалося пару десятків раз, але я тіряв його серед нескінченних рекламних тем саппортів та інших важливих тем із смисловою нагрузкою: "я насрал жидким в трусы".
Тому створюю, щоб розібратися, у мене одного останній тиждень половину часу нестабільно працює форум? Чи то всі страждають. Сторінки загружаються дуже довго, або взагалі цього не роблять та навіть іноді вікно із сповіщеннями тяжко відкрити. Без різниці, чи сидіти із ТОРа з ВПНом, чи заходити просто з браузера - результат аналогічний. Чи може то варто просто докупити ще 16 оперативки?

Заодно музички вам в лєнту накину, щоб не відчувати себе таким безкорисним мудаком

Та же проблема бро, причем именно периодически, вчера не мог 2 фото загрузить минут 15, в итоге забил хуй. А вот сейчас буквально летает, все быстро, и страна впн все та же, даже номер не менял серва

Вот сейчас обновлял страничку и это очень долго было, и таких микро лагов пиздец просто, и причем это случилось после профилактики Лабы
Та же проблема бро, причем именно периодически, вчера не мог 2 фото загрузить минут 15, в итоге забил хуй. А вот сейчас буквально летает, все быстро, и страна впн все та же, даже номер не менял серва
Всі страждають. Час від часу грузить адекватно, але зачасту з затупками.
Дякую за відповідь хлопци, тому раз так давайте тегнемо наших отців, може вони щось зможуть сказати на цей рахунок - Admin Chestnii Шпинат

TiempoDeAmar а ти заюнчик зайди будь ласка в телеграм я тобі там дещо важливе написав

Утром также было, уже норм

С жидким у меня бывает тоже такое
Повідомлення об'єднано автоматично:

Как будто перднуть хочется , а на самом деле

Ну хз, у мене не під впн норм вантажить. А тор (ну й інші впн дрони) - то й так ясно) ЗІ. ОЗУ ніколи не пізно докупити, особливо якщо граєшся з графікою та всякими мантажами

Час від часу підтуплює в основному в першій половині дня як здалося

да почало так же само підлагувати недавно

Рекламная тема саппорта

я насрал жидким в трусы
До речі на днях була аналогічна ситуація на відміні від баклофена, там кишечник сильно заспазмований із-за чого ходиш в туалет поносом дуже часто невеликими порціями, які буває вилітають в самі неочікувані моменти життя

Та бля заебали сапорты! 😠

Тормозухи проскакивают

подключай старлинк

Похоже на пиковую нагрузку в определенные моменты.
В течении 5-10 минут может несколько раз затупить, типа открытие с задержкой.
Ещё часто вложения вообще не открываются.

Подвисает. Не так сильно как во время атак, но сильнее чем было до обновы. Кстати сильнее всего висит с хрома, особенно если с мобильной версии. Стабильнее всего работало с Оперы но полностью проблему не решает

Назад
Зверху Знизу