Зрозуміло, це важливе уточнення. Бо знаєш тут добряки подумають що в тебе серйозний підхід і будуть відправляти насіння по 15$, а тобі достатньо і ErrorsSeeds або запилених, типу для твоїх гроверських проб. Ну і доречі те що я писав про лампу, це не супергров, а база, звісно якщо ти не плануєш пересадити ту посаджену дичку на вулицю. Скільки днів від каски тому що на цій фотці рожевій?Я не собираюсь стать супергровером я просто хочу попробовать что-то новое для себя ! А лампы слава богу мои руки и смекалка смастерят.
Більше 100грам сухого, з 10 літрів відра перетаскуючи від одного вікна до іншого, це цікаво , якийсь ідеальний сценарій. Якщо це квартира, то це запах піздец який на цвітінні, ну і там будь кому буде зрозуміло що сусід чимось займається. А якщо приватний будинок, то і нахуй не потрібно тримати то біля вікон, висадити на вулицю. Я б хотів глянути реальний гроурепорт з результатами коли от так біля вікна вирощуютьЯ знаю чела який перетаскував строго 2 раза на день бо одне вікно просвічувалося зранку, а друге до самого вечору так там урожай був точно більше 100г з відра 10л.
Удачи в грове бро
Дорогие дяди и тёти!
Я решил немного себя понасиловать в данный период года а именно попробовать вырастить шш , но семки стоят лв в гроу шопах поэтому кому "не сложно/не взападло/не в крысу и просто по доброте душевной" дайте семок плз)
Я сам не курю шш , так лежит на всякий пожарный забитых пару пипеток вдруг надо будет сняться с амфетамина.
Имеется неплохой опыт по выращиванию роз, туй и самшитов на даче .
На сегодняшний день я с 3 мая выращиваю вот такое чудо.
Переглянути вкладення 18904Переглянути вкладення 18905
Обязуюсь вам отчитываться в будующем созданной теме и если семка будет урожайной отдам 20% с куста изи.
Верю в Вас и Заранее спасибо!
Сейчас как раз данный вопрос решается, связано с работой ...Были где-то семечки с отличных сортов, но нужно искать.
А ты на даче будешь растить или в квартире?
Цікаво де ці добряки ? Просто цікаво ...тут добряки подумають що в тебе серйозний підхід і будуть відправляти насіння по 15$, а тобі достатньо і ErrorsSeeds або запилених, типу для твоїх гроверських проб. Ну і доречі те що я писав про лампу, це не супергров, а база, звісно якщо ти не плануєш пересадити ту посаджену дичку на вулицю. Скільки днів від каски тому що на цій фотці рожевій?
Было бы здоровоМогу подогнать коробок семян с разных неплохих шишек на опыты)
Могу дать семки регуляров но предупреждаю из этих семок у всёх 100% петуховдайте семок плз)
Спасибо но это заведомо проигранный варикМогу дать семки регуляров но предупреждаю из этих семок у всёх 100% петухов
Мабудь варто було би з самого початку облаштувати простір де буде рости рослина, а вже потім стартувати. Хоча ок, зараз вона не виділяє виражений запах і бокс, витяжка, фільтри можуть почекати. Але світло вже мало б бути топове, як мінімум 50% бюджету на твоє вирощування має зайняти світло.Но в квартире сейчас собираю бокс, заказал фитоматрицы поддон и гроубэг, также фильтр а кулера у меня есть
Ну з базою необхідно ознайомитись перед тим як починати. Мені якщо чесно байдуже і я тут не хейтити, просто спостерігач і вільний коментатор. Ну і звертаю увагу на те, що на мою думку, здається мені помилкою.Одна фітоматриця вже є, ота шо на рожевій фотці, замовлено ще 7, Я ж не зовсім з дуба рухнув напередодні трохи інфи ввібрав в себе , але міг щось пропустити, або за рахунок відсутності досвіду не знати.
Ось такий вигляд мав мій вазон на 15 день від каски, ну і це 20 літровий аірпот.Днів 14-17. Не можу знайти дату фотки але пам'ятаю що після пророщування в спонжику було 1е травня.
Сейчас как раз данный вопрос решается, связано с работой ...
Но в квартире сейчас собираю бокс, заказал фитоматрицы поддон и гроубэг, также фильтр а кулера у меня есть
ну круто шо сказати) але треба ще й враховуваты сорт і я так розумію це з самого початку в боксі?Мабудь варто було би з самого початку облаштувати простір де буде рости рослина, а вже потім стартувати. Хоча ок, зараз вона не виділяє виражений запах і бокс, витяжка, фільтри можуть почекати. Але світло вже мало б бути топове, як мінімум 50% бюджету на твоє вирощування має зайняти світло.
Ну з базою необхідно ознайомитись перед тим як починати. Мені якщо чесно байдуже і я тут не хейтити, просто спостерігач і вільний коментатор. Ну і звертаю увагу на те, що на мою думку, здається мені помилкою.
Ось такий вигляд мав мій вазон на 15 день від каски, ну і це 20 літровий аірпот.
смотря как они хранились ... а ник такой же просто актив был мой на соседнем форуме , и по обнове секты я сюда залетел уже основательноНапомни свой ник на старом форуме, плиз.
Есть штук десять семян где-то, завтра поищу.
Разных убийственных сортов. Но они уже долго где-то тусуются, год так точно.
Старые походу для прорастания))
Или не?
Описана мною проблема не залежить від сорту. Ну і так, звісно в мене стоять вони під лампою, це саме основне. А бокс там, шафа чи картонна коробка, байдуже.ну круто шо сказати) але треба ще й враховуваты сорт і я так розумію це з самого початку в боксі?
Зрозумів, якщо людина взагалі має досвід вирощування, то не сказала б що причина витягнутого тонкого стебла, це те що на рослину не дув вентилятор Освітлення, це основа. Або гівно освітлення, недостатньо потужності (Ват) або висота від рослини до лампи не правильно встановлена, занадто високо лампа і рослині не вистачає світла та вона тягнеться до нього. На стадії розсади взагалі на те не варто звертати увагу, достатньо просто циркуляції повітря. Я на рослини ціленаправлено виставляю обдув хіба що коли вже розростаються на стадії цвітіння, коли зеленої маси багато, і там необхідна циркуляція повітря через ризик появи плісняви.в мого бадилля як ти кажеш хрупкий ствол і як мені натякнули шо це із-за того що небуло імітацію вітру а точніше обдуву...
Я відносно нещодавна переїхав і є інші трохи затрати , це на дачі або в родичів так там є в чому вирощувати , а тут вже брав шо було поруч... звісно зрозуміло що пересадка це стресс для рослини і по кращому варіанті сходу робити все тіп топ але шо вже є... да і фітоматриця відносно нещодавно з'явилась бо почав трохи занурюватись в тему... а бадиль вже був не маленький на той часОписана мною проблема не залежить від сорту. Ну і так, звісно в мене стоять вони під лампою, це саме основне. А бокс там, шафа чи картонна коробка, байдуже.
Зрозумів, якщо людина взагалі має досвід вирощування, то не сказала б що причина витягнутого тонкого стебла, це те що на рослину не дув вентилятор Освітлення, це основа. Або гівно освітлення, недостатньо потужності (Ват) або висота від рослини до лампи не правильно встановлена, занадто високо лампа і рослині не вистачає світла та вона тягнеться до нього. На стадії розсади взагалі на те не варто звертати увагу, достатньо просто циркуляції повітря. Я на рослини ціленаправлено виставляю обдув хіба що коли вже розростаються на стадії цвітіння, коли зеленої маси багато, і там необхідна циркуляція повітря через ризик появи плісняви.
Ну і додатково, із власного досвіду, не варто витрачати час і починати з маленьких горщиків/стаканів, саджай одразу в основну тару яка має бути на весь цикл вирощування. Теорія про максимальне заповнення корисного обʼєму горшка, на практиці не виправдала очікувань, лише гається час. Коріння і так займе обʼєм скільки буде потрібно.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.