❚█ Шишки Киев Клады █❚ Rasta.Klad.cc

Сэд тоже збс сортик, сегодня в касание как всегда :giggle:

вынужденный выходной пару дней . в работу вернемся 02.05
минский массив ,куреневка , виноградарь , оболонь - будут рейды тцк
БЕРЕГИТЕ СЕБЯ !​

Раста, Бро, огромное тебе спасибо за подгончики! Добрейшей души человек!
До меня шишулики добрались чуть с запозданием но оно того стоило.
Critical Kush не смотря на внешний вид, офигенная травка. Невероятно ароматная! Дым вкуснейший, курил бы без остановки была б моя воля )
С моим толером, с 2-3 плотных тяг плотно накуривает на несколько часов. Один из любимых сортов! IMG_20250419_114252.jpg

LSD не настолько люблю этот сорт как критикал, однако, индорчик вышел на славу!
Шишка душистая, вся усыпана трихомами, сверкает на свету)
Аромат сдержанный в сравнении с предыдущим сортом, но все равно, бошечка пахнет изумительно!
На мой толер 2-3 тяги хватает хорошенько курнуть.
IMG_20250419_114011.jpg

Всем хороших хапок, друзья 🤙

За років 10 змінив клька магазинів, одні в якийсь ПіратСалім, який в якийсь момент прийняв оплату і перестав працювати, ще пара в яких періодично були незнаходи і з принципу відмовився. Раста кращі, стабільно працює, за кілка років жодної незнахідки не було. Найбільша проблеми це один раз на фото помилкова відмітка стояла, кілька метрів в сторону (вирішили оперативно в чаті) і кілька разів я сам натупив з оплатою і теж Раста все швидко вирішив.
Якість трави пристойна, що ще велика перевага, коли якась партія слабша по якості, про це Раста попереджає.

В РАБОТЕ
ВСЕХ С ПРОШЕДШИМИ ПРАЗДНИКАМИ :1043269172:
rasta.klad.cc​

Як завжди, все швидко доставлено, хороше безлюдне місце. Аромат - аж шкода палити. Раста, тобі щастя здоров'я. Єдиний постачальник в якого не лякає робити попереднє замовлення в цікавій мені вазі.

Назад
Зверху Знизу