Дякую дякую,хоч хтось залишив вiдгук)наступного заказу з мене печиво у подарунок(припомниш це при замовленнi)Брав розсип по акції. Приємна клієнтоорієнтованість - або знижка або плюс до ваги (сорян, якщо ви проїбали знажки).
Стелс щось на межі "геніальний в своїй їбанутості" та "їбанутий в своїй геніальності". Ніхто не знайде, ви теж не знайдете)
План яскраво зелений, на фото колір так і не зміг передати, просто повірте. Пахне трошки шишлом, трохо сіном. Молотий мабуть дрібніше, ніж мені б хотілось, але теж цікаво.
Куриться помірно легко. Дим власне як від плана, шишки так не смердять на все приміщення.
Трохи сонно на старті, але можна розкачати до веселого настрою. (я, власне, притримуюсь думки, що це не трава "сонна" чи "весела", а все від базових налаштувань та стану організма).
За свої гроші - топ.
Дякую дякую,наступного разу з мене подаруночок(обов’язково нагадайте)Зделала заказ на 3 сорта воспользовавшись акцией, все вовремя, спасибо большое![]()
Ого, дякую вамДякую дякую,наступного разу з мене подаруночок(обов’язково нагадайте)
Сітуацію клієнту пояснив,все добреЧекаю вже тиждень замовлення на 240usdt
Відправки так і немає((
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.