🪴ШИШКА🪴РОЗСИП🪴КАННА-ПРОДУКЦIЯ🪴 вiд Спiлки Гроверiв України🤓

доброго вечора шановний. всi вашi повiдомлення бачив та коректував вiдповiдно них перше повiдомлення

І Вам Добрий вечір, пане господарю!
Я ж не модератор, щоб слідкувати постійно за першим постом.
Я - потенційний Ваш покупець і задавав вам питання виключно для того, щоб ви мені відповіли на них, при чому, я ж не клянчив ніяких проб.
Дякую.

І Вам Добрий вечір, пане господарю!
Я ж не модератор, щоб слідкувати постійно за першим постом.
Я - потенційний Ваш покупець і задавав вам питання виключно для того, щоб ви мені відповіли на них, при чому, я ж не клянчив ніяких проб.
Дякую.
якщо маєте якiсь питання краще пишiть в приватнi.багато повiдомлень пишуть на сторiнцi

Massolite Lilith TEYA, предоставьте уж данные для отправок)

• Вподобайка
Реакції: TEYA
Нашёл на компе фотки "предыдущего" огородника с 2019 года) Это тот же или другой? Почерк вроде разный)

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!
Рады видеть вас на нашем дружном форуме! Скорейшего вам прохождения проверки!

Продавец внёс 500 $ обязательного депозита, проверка продолжается!
Это тот же самый огородник? С прошлым связь вроде только через jabber была и он был довольно своеобразным. А тут сразу оплата на карту.
Какая-то хуёвая у меня чуйка) Pride шоп вспоминается.

Останнє редагування:
Більша частина проб надіслана
Повідомлення об'єднано автоматично:

Нашёл на компе фотки "предыдущего" огородника с 2019 года) Это тот же или другой? Почерк вроде разный)

Это тот же самый огородник? С прошлым связь вроде только через jabber была и он был довольно своеобразным. А тут сразу оплата на карту.
Какая-то хуёвая у меня чуйка) Pride шоп вспоминается.
вітаю.оплата на картку ще не підключена та й можливо не буде працювати.завеликий відсоток хочуть відповідні сервіси.стосовно інших питань ви маєте змогу написати в приватні

Ми — професійна спільнота гроверів 🌱

Пропонуємо Вам якісну продукцію — добрі перевірені сорти маріхуани, розсип та іншу канна-продукцію

Якщо ви цінуєте якість і шукаєте надійного партнера, ми відкриті до співпраці
Напишіть нам — і ми підберемо оптимальні рішення для Вас

Вирощуємо не лише врожай, а й партнерські стосунки🌿

Якість, досвід, підтримка — приєднуйтесь!

*Оплата приймається USDT(TRC-20 або BEP-20) БЕЗ КОМIСIЙ по курсу 1 USDT = 42 гривні
*Також можлива оплата на банківську картку (присутня комісія 20%)

*Працюємо МП(новою поштою)

(є можливість замовити TURBO відправку та отримати ТТН в день замовлення, коштуватиме це 10 USDT)

*ШИШКА (АК-47, BLACK WIDOW, MAZAR)
5-9г по 240грн/г
10-20г по 180грн/г
21-49г по 140грн/г
50-99г по 135грн/г
100-299г по 135грн/г
300-1000г по 130грн/г

*РОЗСИПУХА
10-19г по 100грн/г
20-29г по 80грн/г
30-49г по 70грн/г
50-99г по 60грн/г
100-299г по 50грн/г
300-499г по 40грн/г
500-1000г по 30грн/г

*AK-47(ТГК 22+)
AK-47 дуже яскравий та ейфорийний. Створює атмосферу легкості та позитиву, що допомагає зняти стрес, всталість, полегшує симптоми депресії та апатії. Має яскравий та насичений смак та аромат з нотами землі, деревини та пряностей. Він володіє сильним та енергійним ефектом, який стимулює творчість та підвищує настрій. Цей сорт широко використовується в медичних цілях завдяки його здатності зменшувати біль а також знімати стрес
Переглянути вкладення 112102Переглянути вкладення 112103

*BLACK WIDOW(ТГК 23+)
Вплив у сорту індичний - глибоке розслаблення, яке зачіпає розум та тіло. Ефект потужний, що не дивно – одним із батьків гібрида стала знаменита White Widow, яка вирізняється найсильнішим стоуном. Має виражену знеболювальну здатність, у тому числі допоможе впоратися з мігренню. Можна використовувати для боротьби з безсонням
Переглянути вкладення 112108Переглянути вкладення 112109

*MAZAR(ТГК 21+)
Mazar застосовується в медицині як болезаспокійливий та антистресовий, а також антипсихотичний препарат. Ефективний при запальних процесах, безсонні, гипертонусі м'язів, дратівливості, спазмах, нудоті а також втраті апетиту. Цей сильний stone-ефект припадає до смаку любителям розслабитися до повного розчинення в тому, що відбувається. Деякі використовують медитативну дію Mazar для самопізнання, але найчастіше такі суцвіття потрібні просто щоб видихнути та ні про що не думати.
Переглянути вкладення 112113Переглянути вкладення 112114Переглянути вкладення 112115

*РОЗСИПУХА
5-9г по 130грн/г
10-19г по 100грн/г
20-29г по 80грн/г
30-49г по 70грн/г
50-99г по 60грн/г
100-299г по 50грн/г
300-499г по 40грн/г
500-1000г по 30грн/г
Переглянути вкладення 112215

*РОЗДАМО 10 ПРОБНИКІВ

Шишки 4шт по 3г