Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Странный ты тип. Нормальный пацан на постсоветском пространстве знает все песни Сектора Газа наизусть. Просто какого хрена этот кацап из Воронежа ходит на кладбище поминать на Пасху, а не на Красную Горку мне всегда было не понятно
Странный ты тип. Нормальный пацан на постсоветском пространстве знает все песни Сектора Газа наизусть. Просто какого хрена этот кацап из Воронежа ходит на кладбище поминать на Пасху, а не на Красную Горку мне всегда было не понятно
Ну я Сектор Газу не дуже любив в ті часи, я більше полюбляв Агату Крісті та Кіно, важкий рок та закордонних виконавців, а з 93-94 по полюбив хіп-хоп та електронну музику...Мені краще Дельфін та Бед Беланс заходили, а також вітчизняні гурти та українська сучасна на той час, естрада., наприклад The Вйо та Микола Мозговий....Що такого странного в мені?) те, що в мене свій смак і я маю власну думку й свої уподобання? ти кумедний тоді