Сексуальная совместимость в паре

Я парень видный да и аккаунт у меня прокаченый ну а так вообще у меня есть любимая подушка я ей глазки нарисовал снизу сделал дырочку и я её люблю потому что она не разговаривает 😁🫡😎
Искренне сочувствую ...
Повідомлення об'єднано автоматично:

говорю же, все совсем по другому, если нанюхацца и апхапацца...
Ты об этом...

говорю же, все совсем по другому, если нанюхацца и апхапацца...
У мене зі старої секти в нотатках не пам’ятаю вже чия цитата є як раз про це

«Коли ти вводиш наркотики у свій побут, ти зміцнюєш свою наркотичну залежність. Якщо ти колись вирішиш кинути вживати, доведеться знову вчитися отримувати від життя задоволення без них. І чим більше таких побутових моментів, в яких ти вже не можеш обходитися без наркоти, тим більша ймовірність, що ти здасишся і не кинеш, тому що на кожному кутку чекатиме розчарування.»

Ця теза я вважаю доволі непогано підходить до моментів близості.

У мене зі старої секти в нотатках не пам’ятаю вже чия цитата є як раз про це

«Коли ти вводиш наркотики у свій побут, ти зміцнюєш свою наркотичну залежність. Якщо ти колись вирішиш кинути вживати, доведеться знову вчитися отримувати від життя задоволення без них. І чим більше таких побутових моментів, в яких ти вже не можеш обходитися без наркоти, тим більша ймовірність, що ти здасишся і не кинеш, тому що на кожному кутку чекатиме розчарування.»

Во всём нужен баланс

Бро, ця теза до любих моментов подойдет)

просыпается внутри
Не, ну если норм апхапацца, то во мне просыпается Стивен Хокинг) Его физ. состояние)

Какова её роль в построении гармоничных отношений с долгосрочной перспективой?) можно из личного опыта)
ключевая роль, ну и чувство юмора ещё, а в остальном, почти похуй

GIRL

Балів: 5
    Чувство юмора было первое что мне понравилось в моём муже)))
yes

Останнє редагування:

• Wow
Реакції: GIRL

GIRL

Балів: 5
    Музыка вообще) ахах
Та нах те баби купи соли свари кракадила и вьеби в одну вену и кайфуй а не ети баби

• Haha
Реакції: GIRL
Назад
Зверху Знизу