Dr GONZO Конфуций Реєстрація 27.03.24 Повідомлення 3 061 Вподобайки 8 846 Репутація 11 264 Бали 2 530 Середа в 10:43 #21 Borborigmo сказав(ла): навряд, Одеський медуніверситет, еліта Натисніть, щоб розгорнути... В общаге Медина вряд ли проживает элитка. Тем более если общага находится на улице Ядова ))
Borborigmo сказав(ла): навряд, Одеський медуніверситет, еліта Натисніть, щоб розгорнути... В общаге Медина вряд ли проживает элитка. Тем более если общага находится на улице Ядова ))
Usman Посвященный Реєстрація 28.03.24 Повідомлення 763 Вподобайки 604 Репутація 604 Бали 840 Середа в 10:46 #22 Dr GONZO сказав(ла): В общаге Медина вряд ли проживает элитка. Тем более если общага находится на улице Ядова )) Натисніть, щоб розгорнути... Єсть женщіни, в остальниє - бляді (с)
Dr GONZO сказав(ла): В общаге Медина вряд ли проживает элитка. Тем более если общага находится на улице Ядова )) Натисніть, щоб розгорнути... Єсть женщіни, в остальниє - бляді (с)
Bond007 Гуру Реєстрація 31.03.24 Повідомлення 16 273 Вподобайки 24 908 Репутація 8 531 Бали 3 430 Середа в 11:00 #23 Менгеле сказав(ла): Дура конечно прикольнаяНо,с такой отбитой или ты её захуяришь,или она тебя....... Натисніть, щоб розгорнути... Мне кажется если бы у неё в руке была плётка и на голове маска , то ты бы на его месте не убегал .
Менгеле сказав(ла): Дура конечно прикольнаяНо,с такой отбитой или ты её захуяришь,или она тебя....... Натисніть, щоб розгорнути... Мне кажется если бы у неё в руке была плётка и на голове маска , то ты бы на его месте не убегал .
LeTigre Конфуций Реєстрація 28.03.24 Повідомлення 2 542 Вподобайки 6 062 Репутація 8 045 Бали 2 530 Середа в 11:23 #24 One Day Later Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Borborigmo Гуру Реєстрація 31.03.24 Повідомлення 5 217 Вподобайки 9 786 Репутація 8 757 Бали 3 430 Середа в 11:53 #25 Dr GONZO сказав(ла): В общаге Медина вряд ли проживает элитка. Тем более если общага находится на улице Ядова )) Натисніть, щоб розгорнути... ну я хз) був в одесі на олімпіаді по фармакології пару днів всього в ті роки. Для мене медики всі еліта, це ж не економісти і філологи
Dr GONZO сказав(ла): В общаге Медина вряд ли проживает элитка. Тем более если общага находится на улице Ядова )) Натисніть, щоб розгорнути... ну я хз) був в одесі на олімпіаді по фармакології пару днів всього в ті роки. Для мене медики всі еліта, це ж не економісти і філологи