Ух нихуя себе, стану на цианы с вашего позволения, а то кубы порядком заебали. Уточните пожалуйста что за цианы
Я и сам своего рода грибник. И так же хочу пригласить Sirius для знакомства с диковинными видами которых на на рынке нет
Проба на панеолус синеющий уже выдана. Есть места на Бирму и Наталенсис

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Дійсно сервіс на вищому рівні, якість повністю відповідає дійсності, усі описи, дописи і коментарі, не маркетинговий хід, куплений за халяву, а щира особиста подяка представництву за щирість, відкритість та якісний продукт.

Я прихильник Sativa strain, але зазвичай беру виключно 11 Roses 🌹 and Bay 🍔, це мій топ, хоча і мав можливість спробувати всі позиції окрім останньої Sativʼи, тому найближчим часом зроблю знову замовлення.

Це не маркетинг, бо мені немає сенсу писати дослідження, докладати матеріали (фото/відео, ваги чи описи відчуттів), тут відверта чудова якість, за оптимальну ціну.

Ще й на додаток, представник, дійсно докладає вагу більше замовленої, це про якість, а не про ціну чи кількість.

Дякую Вам за роботу, ті сторожі, що знають мене, підтримують в моїх роздумах, всім миру та спокою над головою!

Останнє редагування:
bulkweed1 На Наталенсисы запишите, будьте добры. Примеры репортов в подписи.

Да, как в употреблении, так и в культивировании.
У вас очень интеллигентный ассортимент. Буду рад знакомству)
Пишу вам в личные:)
Повідомлення об'єднано автоматично:

bulkweed1 На Наталенсисы запишите, будьте добры. Примеры репортов в подписи.
У вас ограничен доступ профиля

Назад
Зверху Знизу