Самое странное место с кладом в жизни?

Zver2019

Посвященный
Повідомлення
3 185
Репутація
2 881
Вподобайки
3 169
Бали
1 574

Клады и закладки​

Курьеры бывают исполняют странные вещи, особенно выбирая место для клада. Поэтому и возник вопрос один.

В каком самом необычном месте вам приходилось искать вашу закладку?​

IMG_20240929_072317.jpg

Клады и закладки​

Курьеры бывают исполняют странные вещи, особенно выбирая место для клада. Поэтому и возник вопрос один.

В каком самом необычном месте вам приходилось искать вашу закладку?​

Переглянути вкладення 48628
Ахахах 🤣, рассмешил братан. Нормально.

На могилі було.
Над дверима квартири було.
На футбольному стадіоні на касі був магніт одного разу.

Задний двор моей мамы о_О

А якщо найахуєнніше і найнеочікуваніше - це тил мого будинку.
Приходить фото, і це їбать як здивувало.

щас я ультану пацани. мені видало магніт на підвіконнику МУСАРНІ КАРЛ, прічом прям біля входу. карочє підканую я туда, втикаю а там в вікні 3 мусара, пряи в фуражках, на меня глазєют. но я карочє собрался, з трудом нашол і снял клад, вони ломанулись з кабінєта, а я довго звідти біг, ачканул шо піздєц. клад 8/10

щас я ультану пацани. мені видало магніт на підвіконнику МУСАРНІ КАРЛ, прічом прям біля входу. карочє підканую я туда, втикаю а там в вікні 3 мусара, пряи в фуражках, на меня глазєют. но я карочє собрался, з трудом нашол і снял клад, вони ломанулись з кабінєта, а я довго звідти біг, ачканул шо піздєц. клад 8/10
Це де так? На Мартовича чи шо?

бля, а як ти вгадав? то ти ложив?) піздєц нахуй, на першому підвіконнику біля входу))
Ти серйозно?)
Ахахха
Ше скажи що це я в фуражці там був, аххаха
Просто прикинув палєц к носу, і ткнув стандартний відділок у місті Лева😂

Ти серйозно?)
Ахахха
Ше скажи що це я в фуражці там був, аххаха
Просто прикинув палєц к носу, і ткнув стандартний відділок у місті Лева😂
дядя, це такий піздєц був шо просто піздєц. вони ж бляді там постуйно тусуються на вході, або поряд сидять в машинах, причому по граждані, опєра. і тут я такий красівий залітаю на похуях,ше й з хуйовою фоткою. я то внукам буду розказувати

дядя, це такий піздєц був шо просто піздєц. вони ж бляді там постуйно тусуються на вході, або поряд сидять в машинах, причому по граждані, опєра. і тут я такий красівий залітаю на похуях,ше й з хуйовою фоткою. я то внукам буду розказувати
А як цей додік поклав там цікаво, ахуєть. Вони ж на ланосах своїх там часто блять

А як цей додік поклав там цікаво, ахуєть. Вони ж на ланосах своїх там часто блять
та не місцевий просто. а самий крутий магніт в мене був на сихові, на мусорному баку. приїзжаєм - баків нема. на баці номер був, ми проїхались по району, в результаті за півгодини найшли і бак і клад

та не місцевий просто. а самий крутий магніт в мене був на сихові, на мусорному баку. приїзжаєм - баків нема. на баці номер був, ми проїхались по району, в результаті за півгодини найшли і бак і клад
Ахаххаха
Ну це тоже цирк піздєц😂
У мене було, шо клад в дворіку. А там ремонти йшли, кура рагуль причіпив до куска арматури щось таке.
Я прихожу, а там чисто. Ніхуя, тільки закінчили ремонти. Хоча він поклав 2 дні до того.
Я блять до найближчої мусорки, дивлюсь є цей весь хлам.
Хуяк, забрав😂😂😂

Ахаххаха
Ну це тоже цирк піздєц😂
У мене було, шо клад в дворіку. А там ремонти йшли, кура рагуль причіпив до куска арматури щось таке.
Я прихожу, а там чисто. Ніхуя, тільки закінчили ремонти. Хоча він поклав 2 дні до того.
Я блять до найближчої мусорки, дивлюсь є цей весь хлам.
Хуяк, забрав😂😂😂
в мене був клад в тріщині в стіні. приїзжаєм - стіна поштукатурена. ніколи не вгадаєш шо було далі

в мене був клад в тріщині в стіні. приїзжаєм - стіна поштукатурена. ніколи не вгадаєш шо було далі
Та розбили стіну. Ахаха, вандали блять..)
Я так тоже забирав, клад в дірці стіни, яка іде в сторону трошки.
Прихожу, а він засунув піздєц глибоко...
Їбаааать, я їду купую довгий пінцет, шоб дістати Лемон Хейз. Дістав🥰

Назад
Зверху Знизу