Ахахах , рассмешил братан. Нормально.Клады и закладки
Курьеры бывают исполняют странные вещи, особенно выбирая место для клада. Поэтому и возник вопрос один.
В каком самом необычном месте вам приходилось искать вашу закладку?
Переглянути вкладення 48628
гениальноВ супермаркете на полке с рисом, магнит
Це де так? На Мартовича чи шо?щас я ультану пацани. мені видало магніт на підвіконнику МУСАРНІ КАРЛ, прічом прям біля входу. карочє підканую я туда, втикаю а там в вікні 3 мусара, пряи в фуражках, на меня глазєют. но я карочє собрался, з трудом нашол і снял клад, вони ломанулись з кабінєта, а я довго звідти біг, ачканул шо піздєц. клад 8/10
бля, а як ти вгадав? то ти ложив?) піздєц нахуй, на першому підвіконнику біля входу))Це де так? На Мартовича чи шо?
Ти серйозно?)бля, а як ти вгадав? то ти ложив?) піздєц нахуй, на першому підвіконнику біля входу))
дядя, це такий піздєц був шо просто піздєц. вони ж бляді там постуйно тусуються на вході, або поряд сидять в машинах, причому по граждані, опєра. і тут я такий красівий залітаю на похуях,ше й з хуйовою фоткою. я то внукам буду розказуватиТи серйозно?)
Ахахха
Ше скажи що це я в фуражці там був, аххаха
Просто прикинув палєц к носу, і ткнув стандартний відділок у місті Лева
А як цей додік поклав там цікаво, ахуєть. Вони ж на ланосах своїх там часто блятьдядя, це такий піздєц був шо просто піздєц. вони ж бляді там постуйно тусуються на вході, або поряд сидять в машинах, причому по граждані, опєра. і тут я такий красівий залітаю на похуях,ше й з хуйовою фоткою. я то внукам буду розказувати
та не місцевий просто. а самий крутий магніт в мене був на сихові, на мусорному баку. приїзжаєм - баків нема. на баці номер був, ми проїхались по району, в результаті за півгодини найшли і бак і кладА як цей додік поклав там цікаво, ахуєть. Вони ж на ланосах своїх там часто блять
Ахаххахата не місцевий просто. а самий крутий магніт в мене був на сихові, на мусорному баку. приїзжаєм - баків нема. на баці номер був, ми проїхались по району, в результаті за півгодини найшли і бак і клад
в мене був клад в тріщині в стіні. приїзжаєм - стіна поштукатурена. ніколи не вгадаєш шо було даліАхаххаха
Ну це тоже цирк піздєц
У мене було, шо клад в дворіку. А там ремонти йшли, кура рагуль причіпив до куска арматури щось таке.
Я прихожу, а там чисто. Ніхуя, тільки закінчили ремонти. Хоча він поклав 2 дні до того.
Я блять до найближчої мусорки, дивлюсь є цей весь хлам.
Хуяк, забрав
Та розбили стіну. Ахаха, вандали блять..)в мене був клад в тріщині в стіні. приїзжаєм - стіна поштукатурена. ніколи не вгадаєш шо було далі
только не говорі шо под твоєй)На лобовом стекле машины под дворником зажат был клад ;рр
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.