• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Рынок наркотиков в ЕС: МДМА - углубленный анализ 2025

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Переглянути вкладення 85656
MDMA (3,4-метилендиоксиметамфетамин) — это запрещенный наркотик синтетического происхождения, обычно известный как экстази (X, XTC, молли, мэнди, md). Он действует как стимулятор центральной нервной системы и вызывает эйфорические и «энтактогенные» эффекты.
MDMA был впервые запатентован немецкой фармацевтической компанией Merck в 1912 году и испытан как потенциальное средство против свертывания крови и как альтернатива эпинефрину (адреналину). Препарат никогда не производился в коммерческих целях и не был широко известен до тех пор, пока в 1970-х годах не началось экспериментальное использование MDMA в качестве психофармакологического инструмента. Использование этого вещества постепенно распространялось за пределы этих учреждений. К 1980-м годам MDMA стал неотъемлемой частью хаус/рейв и техно-музыкальных сцен в Соединенных Штатах, а позднее и в Европе. Растущий спрос привел к появлению небольших лабораторий в Нидерландах, где уже было налажено производство амфетамина, а также производились «исследовательские химикаты». Опасения по поводу его безопасности вызвали жаркие дебаты, которые в конечном итоге привели к решению включить его в Список I Конвенции Организации Объединенных Наций о психотропных веществах 1971 года в 1986 году.​

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Круто бро

вибачте, що не почитав статтю повністю, і в правду багато інформації лінь читати, проте з того шо я краєм вуха прочитав стало ясно, хоча я ще це розумів в 2018 році. коли побачив як людей ділять на класи, партії вуличних таблнток масово продаються під виглядом європейських екстазі, вони кришаться в руках а ефект екстазі далекий від мдма. і тільки коли ти заслужиш репутацію тобі дають дійсно таблетки мдма які такі ж самі як по штаму так і по кольору, звісно є унікальні картинки, і справді ефект просто як небо і змеля. від постійного вживання псефдо таблеток екстазі дизайнерських памятаю була тендкнція називати людей зомбі, в вузьких кругах, через явний зеленуватий віддінок шкіри, легко відрізнити людину на рейві особливо якщо вона вживала, всі і вправду виглядали та поводилися як ЗОМБІ. я це до чого, на мою особисту думку екстазі та будь яка таблетка по вигляду схожа на екстазі має яскраве забарвлення це, без перебільшення ТОП 1 ЗБРОЯ МАСОВОГО УРАЖЕННЯ, ЯКА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ ЩЕ БІЛЬШУ НІЖ ГЕРОЇН. Моїм знайомством ну і хоча це всього лиш фільм я побачив маштаби і наскільки все серйозно у виробництві цього наркотика, а назва серіалу від Нетфлікс "Як продавати Наркотики Онлайн (швидко)?"1000000396.jpg

# Після цього серіалу я зрозумів одне — людей а особливо молодь, як щурів підсаджують на високе виділення дофаміну і створюють вакум середовище штучної любові, без якої вони вже не стануть минулими.

Це по справжньому жахливий наркотик, а при великому бажанні купити найдешевшу прес машину, я нажаль не маю таких звязків, можна з Китаю за 150$ і це ще дорога ціна... а взагалі якщо дуже поспішаєш її можна виготовити самому маючи можливості та необхідні знання будування. переробити інші машиги під потрібно, все що найдороще це форми для пігулок вони дійсно дуже дуже дорогі, тому, зазвичай у підпіллі є один штам пігулок маскимум якщо пацани при баблі максимум два штами/види пігулок, для виробництва.

За своє життя я пробував близько 20 пігулок кольорових від Барселони, до Полунички, СІМ-карти, Ефіріуму та інших штамів типу Тесли Панішер, Трамп,Порше,Мерседес, Ферарі, Глок, Чупа чупс, Гуччі, Хейзенберг, Міккі маус та багато інших. Але я не можу з точністю та впевненістю сказати що це був чистий МДМА, хоча ефект був яскраво виражений.

Один раз за своє життя я спробував справді Сиртифікований продукт. Це була вкрай маленька біла таблетка по розміру як вітамінка, але на ній був вирізблений знак посмішки, веселий смайлик, для повного розчинення та початку ефекту, прийшлося чекати 3,5 години. я розчарувався та покинув вечірку на яку прийшов, а в таксі ефект Вибухнув і розірвав мене на шматочки, маленька за розміром як четвертинка комійки номіналом 25копійок, розірвала мене як тузік грілку... я ледве піднявся на свій поверх, забувши про ліфт. включив музику і відправився у політ ейфорії та шаленого безумства з щастям.

Як згадую за цю пігулку білу з посмішкою, я заплатив, без перебільшення 200 грн чи навіть 150 грн на 2018 рік, тоді коли в той жеш час пігулки з яскравим штамом та різними відомими логотипами коштували від 300-600 грн в залежності від наглості продавців та їхньої брехні.

Окрім класичних пігулок, та Лімітованих білих, були ще вуличні гаражні пігулки, які захвичай не відрізнялися великою кількістю штамів та яскравістю і потужністю, їхня ціна на чорному ринку за 1шт коштувала 55 грн... при покупці 100 і більше ціна була взагалі абсурдною —15-25 грн, безпосередньо доходячи до клієнта вона вже коштувала, як звичайна європейська пігулка 300-400 грн хоча це була тупо крадіжка.

# про загальний вигляд. людина яка вживала такі дизайнерські таблетки — вигляд мала кольору зеленої оливки, зомбі, губки, вялий притуплений, не контрольований, бажання догнатися, що спричиняло передозування алкоголем.

Висновок: якщо враховувати шалений темп росту та те що виробники, задля дешевшої ціни та збільшення ефекту додають в таблетки будь що від амфетаміну, кетаміну, кокаїну, якщо люди адекватні. до мишяка, кофеїну стрAшних лікарських препаратів, які зовсім використовуються не по призначенню. Перевірити можливий вміст можливо на сайті ecstasydata.org.eu Це епідемія на яку закривають очі, і Слава Богу, якщо у Вас є надійний постачальник перевіреної сертифікованої продукції по типу E(UPS)/DS.DRUG.SHOP, але якщо ви закуповуєтеся не прямо з Європи через перевірені канали, а купляєте в Україні навіть при наявності Неймовірної репутації, скоріш за все половина вмісту зіп пакета з таблетками буде низької якості перемішана з оригіналом.

Моя незалежна думка — вживати таблетки Екстазі, ще гірше ніж свідомо вживати Солі для ванн/ALFA PvP​

Останнє редагування:
вибачте, що не почитав статтю повністю, і в правду багато інформації лінь читаьи, пррсте з того шо я краєв вуха прочитав стало ясно, хоча я ще йе розумів в 2018 році. коли побачив як людей ділять на класи, парьії вуличних таблкток масово продаються під виглядом європейських екстазі, вони кришаться в руках а ефект еуствщі далекий від мдма. і тільки коли ти заслужиш репутацію тобі даютт дійсно таблетки мдма які такі ж самі як по штаму так і по кольору, звісно є унікальні картинки, і спраіді ефект просто як небо і змеля. від постійного вживання псефдо таблеток екстазі дизайнерських памятаю була тендкнція називати людей зомбі, в вузьких кругах, через явний зеленуватий віддінок шкіри, лкгко відрізнити люлину на рейві особливо якщо вона вживала, всі і вправду виглядали та поводилися як ЗОМБІ. я це до чого, на мою особисту думку екстащі та будь яка таблетка по вигляду схожа на екстазі має яскраве забарвлення це, без перебільшення ТОП 1 ЗБРОЯ МАСОВОГО УРАЖЕННЯ, ЯКА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ ЩЕ БІЛЬШУ НІЖ ГЕРОЇН. Моїм знайомством ну і хоча це всього оиш фільм я поюачив маштаби і наскільки все серйозно у виробництві цього наркотика, а серіал від Нетфлікс "Як продавати Наркотики Онлайн (швидко)?"Переглянути вкладення 86140

Після цього серіалу я зрозумів одне — людей а особливо молодь, як щурів підсаджують на високе виділення дофаміну і створюють вакум середовище штучної любові, без якої вони вже не стануть минулими.

Це по справжньому жахливий наркотик, а при великому бажанні купити найдешевшу прес машину, я нажаль не маю таких звязків, можна з китаю за 150$ і це ще дорога ціна... а взагалі якщо дуже поспішаєш її можна виготовити самому маючи можливості та необхідні знання будування.

За своє життя я пробував близько 20 пігулок кольорових від Барселони, до Полунички, СІМ-карти, Ефіріуму та інших штамів типу Тесли. Але я не можу з точністю та впевненістю сказати що це був чистий МДМА, хоча ефект був яскраво виражений.

Один раз за своє життя я спробував справді Сиртифікований продукт. Це була вкрай маленька біла таблетка по розміру як вітамінка, але на ній був вирізблений знак посмішки, весели смайлик, для повного розчинення та початку ефекту, прийшлося чекати 3,5 години. я розчарувався та покинув вечірку на яку прийшов, а в таксі ефект Вибухнув і розірвав мене на шматочки, маленька за ррзміром як четвертинка комійки номіналом 25копійок, розірвала мене як тузік грілку... я ледве піднявся на свій поверх, звбувши про ліфт. включив музику і відправився у політ ейфорії та шаленогр безумства з щастям.

Як згадую за цю пігулку білу з посмішкою, я заплатив, без перебільшення 200 грн на 2018 рік, тоді коли в той жеш час пігулки з яскравим штамом та різними відрмими логотипами коштували від 300-600 грн в залежності від наглості продавців та їхньої брехні.

Окрім класичних пігулок, та Лімітованих білих, були ще вуличні гаражні пігулки, які захвичай не відрізнялися великою кількістю штамів та яскравістю і потужністю, їхня ціна на чорному ринку за 1шт коштувала 55 грн... при покупці 100 і більше ціна була взагалі абсурдною —15-25 грн, безпосередньо доходячи до клієнта вона вже коштувала, як звичайна європейська пігулка 300-400 грн хоча це була тупо крадіжка.

# про загальний вигляд. людина яка вживала такі дизайнерські таблетки — вигляд зеленої оливки, зомбі, губки, вялий притуплений, не контрольований, бажвння дошнатися що спричиняло передозування алкоголем.

Висновок: якщо враховувати шалений темп розсту та те що виробники, задля дешевшої ціни та збільшення ефекти додають в таблетки будь що від амфетаміну, кетаміну, кокаїну, якщо люли адеуватні. до мишяка, кофеїну стрAшних лікарських препарвтів, які зовсім використовуються не по призначенню. Перевірити моєоивий вміст можливо на сайті ecstasydata.org.eu Це епідемія на яку закривають очі, і Слваа Богу якщо у Вас є надійний постачальний перевіреної сертифікованої продукції по типу EXC(UPS)/DS DRUGS.SHOP але якщо ви закуповуєтеся не прямо з Європи через перевірені канали, а купляєте в Україні навіть при наявності Неймовірної репцтації, коріш за все половина вмісту зіп пакета з таблетками буде низької якості перемішана з оригіналом.

Моя незалежна думка — вживати таблетки Екстазі, ще гірше ніж свідомо вживати Солі для ванн/ALFA PvP
img_8698-jpeg.84749

та у вас і ауді і лакоста штами є я не дивуюся, Ваш Шоп Теж один з найпотужніших, хоча познайомився я з вами тільки от місять тому
Повідомлення об'єднано автоматично:

та у вас і ауді і лакоста штами є я не дивуюся, Ваш Шоп Теж один з найпотужніших, хоча познайомився я з вами тільки от місять тому
і по спогадах то блауитний більше поширений штам ніж сірий... але це те що я памятаю. вже стільки часу пройшло...

# Після цього серіалу я зрозумів одне — людей а особливо молодь, як щурів підсаджують на високе виділення дофаміну і створюють вакум середовище штучної любові, без якої вони вже не стануть минулими.

Моя незалежна думка — вживати таблетки Екстазі, ще гірше ніж свідомо вживати Солі для ванн/ALFA PvP​
Это нереально даже чисто теоретически, хотя бы в силу того что MDMA/XTC - это гораздо больше о серотонине, чем о дофамине, и в силу толерантности одной на них попросту невозможно подсесть. Быстро убить магию "спалив" рецепторы/трансмиттеры/нейромедиаторы - запросто, вплоть до летального исхода в серотониновой яме, подсесть - нет.

Это нереально даже чисто теоретически, хотя бы в силу того что MDMA/XTC - это гораздо больше о серотонине, чем о дофамине, и в силу толерантности одной на них попросту невозможно подсесть. Быстро убить магию "спалив" рецепторы/трансмиттеры/нейромедиаторы - запросто, вплоть до летального исхода в серотониновой яме, подсесть - нет.
ну, звісно, я висловлюю свою думку, та те що я бачив, на таблетки тільки щ МДМА так не підсядеж, але якщо у вмісті є амфетамін кетамін препарати лікарського позодження, дешеві та неякісні, від тауої таблетки, одного прийому з алкоголем, можна попрощатися з життям, неодноразово відкачували людей на стані пів смерьі та викликали швидку.

і по спогадах то блауитний більше поширений штам ніж сірий... але це те що я памятаю. вже стільки часу пройшло...
Это из моей личной колекции, для сравнения нидерландские 2020 года с честными 300+ мг. MDMA и отечественная штамповка 2022 года с в районе 100 мг. и разными примесями

ну, звісно, я висловлюю свою думку, та те що я бачив, на таблетки тільки щ МДМА так не підсядеж, але якщо у вмісті є амфетамін кетамін препарати лікарського позодження, дешеві та неякісні, від тауої таблетки, одного прийому з алкоголем, можна попрощатися з життям, неодноразово відкачували людей на стані пів смерьі та викликали швидку.
людей викривляло, ламало тіло, суглоби звязки рвалися щелепа неконтрольовано клацала рвучи язик та щоки і губи нігті всі покусані, це тільки квіточки... памятаю я приймав таблекти Пікачу/Ролекс то я лазив по дереву як справжній мауглі не боючись про своє життя залазив на висоту 10 метрів і легко спускався, що було у тих таблетках одному Богу відомо

Ого, які спецефекти

Ну тусиби совсем другое вещество по тяге
Причем тут оно? Это просто скрин с приложения )

А какое 2C-B я как никто другой знаю! ;)

Назад
Зверху Знизу