вибачте, що не почитав статтю повністю, і в правду багато інформації лінь читати, проте з того шо я краєм вуха прочитав стало ясно, хоча я ще це розумів в 2018 році. коли побачив як людей ділять на класи, партії вуличних таблнток масово продаються під виглядом європейських екстазі, вони кришаться в руках а ефект екстазі далекий від мдма. і тільки коли ти заслужиш репутацію тобі дають дійсно таблетки мдма які такі ж самі як по штаму так і по кольору, звісно є унікальні картинки, і справді ефект просто як небо і змеля. від постійного вживання псефдо таблеток екстазі дизайнерських памятаю була тендкнція називати людей зомбі, в вузьких кругах, через явний зеленуватий віддінок шкіри, легко відрізнити людину на рейві особливо якщо вона вживала, всі і вправду виглядали та поводилися як ЗОМБІ. я це до чого, на мою особисту думку екстазі та будь яка таблетка по вигляду схожа на екстазі має яскраве забарвлення це, без перебільшення
ТОП 1 ЗБРОЯ МАСОВОГО УРАЖЕННЯ, ЯКА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ ЩЕ БІЛЬШУ НІЖ ГЕРОЇН. Моїм знайомством ну і хоча це всього лиш фільм я побачив маштаби і наскільки все серйозно у виробництві цього наркотика, а назва серіалу від Нетфлікс "Як продавати Наркотики Онлайн (швидко)?"
# Після цього серіалу я зрозумів одне — людей а особливо молодь, як щурів підсаджують на високе виділення дофаміну і створюють вакум середовище штучної любові, без якої вони вже не стануть минулими.
Це по справжньому жахливий наркотик, а при великому бажанні купити найдешевшу прес машину, я нажаль не маю таких звязків, можна з Китаю за 150$ і це ще дорога ціна... а взагалі якщо дуже поспішаєш її можна виготовити самому маючи можливості та необхідні знання будування. переробити інші машиги під потрібно, все що найдороще це форми для пігулок вони дійсно дуже дуже дорогі, тому, зазвичай у підпіллі є
один штам пігулок маскимум якщо пацани при баблі максимум
два штами/види пігулок, для виробництва.
За своє життя я пробував близько 20 пігулок кольорових від Барселони, до Полунички, СІМ-карти, Ефіріуму та інших штамів типу Тесли Панішер, Трамп,Порше,Мерседес, Ферарі, Глок, Чупа чупс, Гуччі, Хейзенберг, Міккі маус та багато інших. Але я не можу з точністю та впевненістю сказати що це був чистий МДМА, хоча ефект був яскраво виражений.
Один раз за своє життя я спробував справді Сиртифікований продукт. Це була вкрай маленька біла таблетка по розміру як вітамінка, але на ній був вирізблений знак посмішки, веселий смайлик, для повного розчинення та початку ефекту, прийшлося чекати
3,5 години. я розчарувався та покинув вечірку на яку прийшов, а в таксі ефект Вибухнув і розірвав мене на шматочки, маленька за розміром як четвертинка комійки номіналом 25копійок, розірвала мене як тузік грілку... я ледве піднявся на свій поверх, забувши про ліфт. включив музику і відправився у політ ейфорії та шаленого безумства з щастям.
Як згадую за цю пігулку білу з посмішкою, я заплатив, без перебільшення 200 грн чи навіть 150 грн на 2018 рік, тоді коли в той жеш час пігулки з яскравим штамом та різними відомими логотипами коштували від 300-600 грн в залежності від наглості продавців та їхньої брехні.
Окрім класичних пігулок, та Лімітованих білих, були ще вуличні гаражні пігулки, які захвичай не відрізнялися великою кількістю штамів та яскравістю і потужністю, їхня ціна на чорному ринку за 1шт коштувала 55 грн... при покупці 100 і більше ціна була взагалі абсурдною —15-25 грн, безпосередньо доходячи до клієнта вона вже коштувала, як звичайна європейська пігулка 300-400 грн хоча це була тупо крадіжка.
# про загальний вигляд. людина яка вживала такі дизайнерські таблетки — вигляд мала кольору зеленої оливки, зомбі, губки, вялий притуплений, не контрольований, бажання догнатися, що спричиняло передозування алкоголем.
Висновок: якщо враховувати шалений темп росту та те що виробники, задля дешевшої ціни та збільшення ефекту додають в таблетки будь що від
амфетаміну, кетаміну, кокаїну, якщо люди адекватні. до мишяка, кофеїну стрAшних лікарських препаратів, які зовсім використовуються не по призначенню. Перевірити можливий вміст можливо на сайті ecstasydata.org.eu Це епідемія на яку закривають очі, і Слава Богу, якщо у Вас є надійний постачальник перевіреної сертифікованої продукції по типу E(UPS)/DS.DRUG.SHOP, але якщо ви закуповуєтеся не прямо з Європи через перевірені канали, а купляєте в Україні навіть при наявності Неймовірної репутації, скоріш за все половина вмісту зіп пакета з таблетками буде низької якості перемішана з оригіналом.
Моя незалежна думка — вживати таблетки Екстазі, ще гірше ніж свідомо вживати Солі для ванн/ALFA PvP