RuZone - Emo

Є гарні картини, закручений сюжет, вміле маніпулювання психікою та емоціями. Тому можна сказати, що люблю) Но тільки в цьому кліпі аніме має дуже упосередковане значення, як і кліп в принципі.

Є гарні картини, закручений сюжет, вміле маніпулювання психікою та емоціями. Тому можна сказати, що люблю) Но тільки в цьому кліпі аніме має дуже упосередковане значення, як і кліп в принципі.
Посоветуй шото шоб прям зашло как хуй в сраку

єс!
Посоветуй шото шоб прям зашло как хуй в сраку
Завтичь Ельфійську пісню, Щоденник майбутнього, Експерименти Лейн. Щось з цього. Там хуй в сраку, ще й не в просту, а в котячу.
Повідомлення об'єднано автоматично:

аніме нужно смотрєть под мєфєдроном
або після д-мєта

єс!

Завтичь Ельфійську пісню, Щоденник майбутнього, Експерименти Лейн. Щось з цього. Там хуй в сраку, ще й не в просту, а в котячу.

або після д-мєта
Погуглил - дневник смотрел когда-то но бросил, а остальные два скачаю, благо не много серий)

Погуглил - дневник смотрел когда-то но бросил, а остальные два скачаю, благо не много серий)
Я якраз такі щоб покоротші але наворочені порадив. Там де овердохуя серій - я не дивлюсь, бо часу на таке шкодую. Ретельно вибираю серіали і мульти, які дивитись, бо знаю, що як залипнути на щось - то мінус купа годин життя, знайдеться на що їх витратити.

Ще повнометражка є "Твоє ім'я" Макото Сінкая дуже класна. І будь-які роботи Хаяо Міядзакі, починаючи з "Віднесених привидами" варті уваги.

А взагалі я думаю тут знайдуться більш люті анімешники, які порадять ще щось круте.

я якось хотів себе привчити до аніме. хоча б трохи відчути, що це таке. але щось не вийшло. речовини теж не допомогли

я якось хотів себе привчити до аніме. хоча б трохи відчути, що це таке. але щось не вийшло. речовини теж не допомогли
Мне много лет назад Тетрадь Смерти зашла, но может потому что тогда интернет был слабый и смотрел шо дали на флешке)

Кровь окаянного пса
На резке написано что оно сёнэн-ай, а я все же идентифицирую себя как гетеро, это не будет слишком большой хуй в мою сраку-целку?

1742224140792.png

• Вподобайка
Реакції: GIRL
На резке написано что оно сёнэн-ай, а я все же идентифицирую себя как гетеро, это не будет слишком большой хуй в мою сраку-целку?

Переглянути вкладення 83094
Давай погляди) потом уже будешь решать)

Назад
Зверху Знизу