Є гарні картини, закручений сюжет, вміле маніпулювання психікою та емоціями. Тому можна сказати, що люблю) Но тільки в цьому кліпі аніме має дуже упосередковане значення, як і кліп в принципі.Любишь аниме?
Посоветуй шото шоб прям зашло как хуй в сракуЄ гарні картини, закручений сюжет, вміле маніпулювання психікою та емоціями. Тому можна сказати, що люблю) Но тільки в цьому кліпі аніме має дуже упосередковане значення, як і кліп в принципі.
аніме нужно смотрєть под мєфєдрономПосоветуй шото шоб прям зашло как хуй в сраку
єс!Это из 2007?
Завтичь Ельфійську пісню, Щоденник майбутнього, Експерименти Лейн. Щось з цього. Там хуй в сраку, ще й не в просту, а в котячу.Посоветуй шото шоб прям зашло как хуй в сраку
або після д-мєтааніме нужно смотрєть под мєфєдроном
або після д-мєта
а під чим вони зазвичай? мєф, солі?Я таких анимешников еще не видел
Я хза під чим вони зазвичай? мєф, солі?
Погуглил - дневник смотрел когда-то но бросил, а остальные два скачаю, благо не много серий)єс!
Завтичь Ельфійську пісню, Щоденник майбутнього, Експерименти Лейн. Щось з цього. Там хуй в сраку, ще й не в просту, а в котячу.
Повідомлення об'єднано автоматично:
або після д-мєта
Я якраз такі щоб покоротші але наворочені порадив. Там де овердохуя серій - я не дивлюсь, бо часу на таке шкодую. Ретельно вибираю серіали і мульти, які дивитись, бо знаю, що як залипнути на щось - то мінус купа годин життя, знайдеться на що їх витратити.Погуглил - дневник смотрел когда-то но бросил, а остальные два скачаю, благо не много серий)
Мне много лет назад Тетрадь Смерти зашла, но может потому что тогда интернет был слабый и смотрел шо дали на флешке)я якось хотів себе привчити до аніме. хоча б трохи відчути, що це таке. але щось не вийшло. речовини теж не допомогли
вот это -Мне много лет назад Тетрадь Смерти зашла, но может потому что тогда интернет был слабый и смотрел шо дали на флешке)
Давот это -Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!?
Кровь окаянного псаПосоветуй шото шоб прям зашло как хуй в сраку
Давай погляди) потом уже будешь решать)На резке написано что оно сёнэн-ай, а я все же идентифицирую себя как гетеро, это не будет слишком большой хуй в мою сраку-целку?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Переглянути вкладення 83094
Хз, вдруг зайдет, еще подумаю)Давай погляди) потом уже будешь решать)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.