Попадання ще не влучанняХто Пупа а хто Боба
Попадання ще не влучанняХто Пупа а хто Боба
я всаджений чимосьZeno а далі копати до алмазів?
Невідома речовина потрапила якимось боком в твою кров?я всаджений чимось
Мене вже козак Паяльник трохи в схємки не потягнувтут треба якось домовимося флуднути є схємки ідеї
точно бляха а я й думав що той клітор мав дивний специфічний присмакНевідома речовина потрапила якимось боком в твою кров?![]()
Вийми каку з ротаточно бляха а я й думав що той клітор мав дивний специфічний присмак
нічого ми ж хомо сапієнси ми не дратися будем а дерунів поїмо та все буде чінаМене вже козак Паяльник трохи в схємки не потягнув
Дерунчики зі сметаноюнічого ми ж хомо сапієнси ми не дратися будем а дерунів поїмо та все буде чіна
В такому разі я буду )з квасом та пивом якимось а поруч море та зараз вже креветки принесе дівчина оце така схема в мене
зараз починаємо 40 доларів тільки на банерах робить та відкладаємо потрохи збираємо потім валютні ринки фьючерси потроху масштабуємося голова на плечах єВ такому разі я буду )
Холодне пивко, гарячий пісок і сссочні форми милих дівчат
Підіймаємо по 40$, відразу несемо Паяльнику, він крутить шури-мури зі своєю знайомою банкіршею, кладемо на депозит, потім він бере великий кредит і тікає з нею на Багамизараз починаємо 40 доларів тільки на банерах робить та відкладаємо потрохи збираємо потім валютні ринки фьючерси потроху масштабуємося голова на плечах є
оце тіп... накиває лише своїми баленсіагами на ті Багами...Підіймаємо по 40$, відразу несемо Паяльнику, він крутить шури-мури зі своєю знайомою банкіршею, кладемо на депозит, потім він бере великий кредит і тікає з нею на Багами
Та ти купи баленсіаги, чого ти ))оце тіп... накиває лише своїми баленсіагами на ті Багами...
от як почну помирати то скажу хай куплять та ховають в них оце лут буде гробарямТа ти купи баленсіаги, чого ти ))
Дасиш гео Паяльнику, то він хоч при житті в таких походитьот як почну помирати то скажу хай куплять та ховають в них оце лут буде гробарям
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.