Вставай ))Буквально лежу на балко́не дремаю
Вставай ))Буквально лежу на балко́не дремаю
Та да, уже можно и простыть я в трухаляхВставай ))
Звабляєш цікавих сусідокТа да, уже можно и простыть я в трухалях
Та ні, себе потрібно поважати в любитиБільше як опудало від голубів виступаю
та ще норм але коли тіло з кожним роком все більш старе то складно рівень поваги зберігатиТа ні, себе потрібно поважати в любити
Физкультура, спорт? не бухать и хорошо спать ?))та ще норм але коли тіло з кожним роком все більш старе то складно рівень поваги зберігати
да это все хорошо и замедляет, но не убирает деградационные процессы в каждой клеточке ебливой у которой теломеры уже искаженное днк несут, вот мужикам с каждым годом все более рисковано бейбиков иметь и спорт не спорт там просто рандом будет во время оплодотворенияФизкультура, спорт? не бухать и хорошо спать ?))
Хз, мне кажется что от настроя на жизнь все бурлит и меняется в организме, уме и душе )да это все хорошо и замедляет, но не убирает деградационные процессы в каждой клеточке ебливой у которой теломеры уже искаженное днк несут, вот мужикам с каждым годом все более рисковано бейбиков иметь и спорт не спорт там просто рандом будет во время оплодотворения
LOL ACTUALLY LOL треба триматьТам кста минутка пошла
да тут согласен, пытаюсь с этим работатьот настроя на жизнь все бурлит и меняется
Хорошо когда есть рядом любящие люди. Иногда поддержка извне нужнада тут согласен, пытаюсь с этим работать
це знов про діда? це ж він ту крайню хвилинку виграв та зник на два місяці?Хорошо когда есть рядом любящие люди. Иногда поддержка извне нужна
в1н-в1н ))це знов про діда? це ж він ту крайню хвилинку виграв та зник на два місяці?
1 см1х 1 гр1х )оце в нас на районі в дідів пенсії виривали з рук біля пенсійного то зараз вже навпаки все
Згадаеш дитинство )в мене трошки затуп піду о калошах по калюжах
Брати-близнюки в китайських такс1на арені всі тіж майстри акробати брати-близнюки
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.